Websites voor de horeca - Aandacht en liefde voor je website

Een website die reserveringen oplevert heb je al vanaf €1999

Bij TriplePro maken we al jarenlang websites voor horecabedrijven. Al deze websites zijn geoptimaliseerd voor zoekmachines en conversies. Oftewel: onze websites staan vaak bovenaan in Google en leveren onze klanten reserveringen op.  Door de aandacht en liefde die wij deze websites ook na oplevering blijven geven verbeteren je posities in Google ten opzichte van je concurrent. Bovendien maken we gebruik van ons eigen CMS, waardoor je altijd zelf aanpassingen kan maken aan bijvoorbeeld de menukaart op je website.

Je website als visitekaartje

In de horeca draait het natuurlijk allemaal om de perfecte klantbeleving. Daarom is het belangrijk ook op je website je klant zo goed mogelijk te helpen. Bij TriplePro zorgen we voor websites waarop je makkelijk kan navigeren die passen bij je bedrijf. Gecombineerd met gerichte 'content' zorgt dit ervoor dat je klant zich, nog voor hij je restaurant of hotel binnenstapt, op zijn gemak voelt. Hij blijft langer op de website en de kans dat er gereserveerd wordt is hierdoor natuurlijk groter. Wil je dat de uitstraling van je website perfect matcht met de uitstraling van je bedrijf? Dan is een maatwerk de beste oplossing. 

Het bewezen concept

Het bewezen concept is onze 'standaard' website. Hij bevat alles wat een goede website nodig heeft, al is hij natuurlijk iets minder uniek dan onze maatwerken. Een bewezen concept zorgt voor reserveringen en blinkt vooral uit door de makkelijke navigatiestructuur. Oftewel: je klant snapt gelijk waar hij moet kijken. Meer weten over het bewezen concept? Klik dan hier.

 

 
privacy waarborg eb a b de cd badd ce
 

ddma lid logo

 
 

 

 

Interessant

Diensten

Omnichannel, POS & Hardware
Online marketing
Zoekmachine optimalisatie
Social Media campagne
Internet marketing kennisbank SEA campagne

 

Cursussen

Google Analytics cursus

Copywriting
Conversie
Linkbuilding uitbesteden
 
line f

Beoordeling door klanten : 8.4/10 - 38 beoordelingen

 

TriplePro Online Marketing

Griffeweg 97,
9723 DV Groningen


+31 (0)50 305 00 23
info@triplepro.nl

Facebook: TriplePro Online MarketingLinkedin: Studenten bijbaanYoutube: TriplePro Online MarketingInstagram: TriplePro Online Marketing

 

050 305 00 23

 
 
Nieuwe website laten maken?
Help mij verder op het internet

Algemene voorwaarden | Disclaimer | Maatschappelijk verantwoord ondernemen

TriplePro Online Marketing Bureau