Afosto Platform

Alles op 1 plek voor én je fysieke winkel, én je webshop(s) én zelfs je interactieve etalage! Door onze samenwerking met het Afosto Saas platform en Dealer4Dealer, maken wij je kassa, webshop en een interactieve etalage (een touchpoint dus) klaar voor nu en de toekomst. Al deze verkoopkanalen met elkaar in verbinding om de ultieme omnichannel ervaring te evenaren!

Beheer vanaf één platform je producten, voorraden en verkopen voor zowel je webshop’s, kassa’s en eventueel digitale schermen in de winkel. Bespaar zo op tijd, geld, onnodige fouten en verhoog de klanttevredenheid.
Al je verkoopkanalen inzichtelijk verbonden in één systeem en altijd actuele voorraden, ook van meerdere vestigingen. Het Afosto Platform helpt je efficiënter te werken. Door je klanten snel van actuele informatie te kunnen voorzien verhoog je het serviceniveau in je winkel.

De webshop zorgt dat je de klant meer en nog beter bereikt. Een actueel aanbod van je producten en bijbehorende achtergrondinformatie geeft je klant de beleving, de ondersteuning en de overzichtelijkheid van je fysieke winkel. Je winkel komt online tot leven. Onderzoek wijst uit dat 60% van de consumenten zich online oriënteert om vervolgens fysiek tot aankoop over te gaan. Dit wordt alleen maar meer in de toekomst. Tijd dus om je webshop als serieus verlengstuk van je winkel te gaan zien.

 

 
privacy waarborg eb a b de cd badd ce
 

ddma lid logo

 
 

 

 

Interessant

Diensten

Omnichannel, POS & Hardware
Online marketing
Zoekmachine optimalisatie
Social Media campagne
Internet marketing kennisbank SEA campagne

 

Cursussen

Google Analytics cursus

Copywriting
Conversie
Linkbuilding uitbesteden
 
line f

Beoordeling door klanten : 8.4/10 - 38 beoordelingen

 

TriplePro Online Marketing

Griffeweg 97,
9723 DV Groningen


+31 (0)50 305 00 23
info@triplepro.nl

Facebook: TriplePro Online MarketingLinkedin: Studenten bijbaanYoutube: TriplePro Online MarketingInstagram: TriplePro Online Marketing

 

050 305 00 23

 
TriplePro Online Marketing
 
Gratis kansensessie met Ellert?
Regel het hier

Algemene voorwaarden | Disclaimer | Maatschappelijk verantwoord ondernemen

TriplePro Online Marketing Bureau