Doel: effectief mijn bestaande klanten bereiken

Terugkerende bezoekers zijn bezoekers die betrokken zijn bij jouw bedrijf. Dit geldt voor bezoekers in de winkel, maar ook voor online bezoekers. Pareto vond min of meer de 20/80 regel uit die hier op aansluit. 20% van de bezoekers zorgen voor 80% van de omzet. Goed om te weten, maar hoe krijg je trouwe klanten? Hoe zorg je ervoor dat de bestaande klanten vaker jouw website bezoeken? Hoe bereik je effectief je huidige klantenbestand?

Effectief je bestaande klanten bereiken

Meer bestaande klanten bereiken

Het is interessant om de bestaande klanten beter en effectief te kunnen bereiken. Je kan op aantal manier ervoor zorgen dat online bezoekers meerdere keren naar jouw website komen of met jouw bedrijf in aanraking komen. Het is van belang dat je ze laat weten dat je nog steeds bestaat en waar je voor staat. Verkrijg een plekje in de klant zijn hoofd en het ziet er rooskleurig voor je uit. Waarom maakt Coca Cola nog steeds reclame denk je? Voor naamsbekendheid? Mensen weten wat Coca Cola is en wat ze doen, maar ze maken reclame om mensen te herinneren hoe lekker hun cola is. Zodat op het moment dat jij dorst hebt, jij aan Coca Cola denkt. Dat op het moment dat ik een klusser nodig heb, jij in mijn hoofd zit. Dat op het moment ik een nieuwe vloer wil, ik naar jouw winkel ga omdat ik jouw winkel 'ken'. Blijf onder de aandacht en zeg tegen je bezoekers: Vergeet me niet.

Aanbevolen diensten

Bestaande klanten beter bereiken?

Kennismaken

 

 
privacy waarborg eb a b de cd badd ce
 

ddma lid logo

 
 

 

 

Interessant

Diensten

Omnichannel, POS & Hardware
Online marketing
Zoekmachine optimalisatie
Social Media campagne
Internet marketing kennisbank SEA campagne

 

Cursussen

Google Analytics cursus

Copywriting
Conversie
Linkbuilding uitbesteden
 
line f

Beoordeling door klanten : 8.4/10 - 38 beoordelingen

 

TriplePro Online Marketing

Griffeweg 97,
9723 DV Groningen


+31 (0)50 305 00 23
info@triplepro.nl

Facebook: TriplePro Online MarketingLinkedin: Studenten bijbaanYoutube: TriplePro Online MarketingInstagram: TriplePro Online Marketing

 

050 305 00 23

 
 
Meer trouwe klanten?
Help mij verder op het internet

Algemene voorwaarden | Disclaimer | Maatschappelijk verantwoord ondernemen

TriplePro Online Marketing Bureau