Doel: Meer bezoekers op mijn website

De vindbaarheid in de zoekmachine bepaalt in grote mate hoeveel bezoekers op de websites komen. Sta je momenteel op de tweede pagina in Google of zelfs nog lager, dan mag je de conclusie trekken dat je website slecht vindbaar is. Een slecht vindbare website zal geen trekpleister zijn voor de bezoekers, maar er zijn meer kanalen die je kan inzetten om bezoekers op de website te krijgen.

Wil je meer bezoekers op je website?

Lees gerust verder als je de volgende vragen met ‘ja’ kan beantwoorden. Heb je op dit moment weinig bezoekers op de website? Wil je weten hoe je meer bezoekers op je website krijgt?

Invulling: Hoe krijg ik meer bezoekers op mijn website?

Bezoekers komen via verschillende kanalen op de website, bijvoorbeeld: via de zoekmachine, via betaalde advertenties, via social media kanalen, via nieuwsbrieven en e-mails, via andere website die linken naar jouw website of door direct naar jouw website te gaan in de url balk van de browser. In het meest ideale scenario verkrijg je bezoekers via al de genoemde kanalen.

De kanalen zijn het krachtigst als ze worden ondersteund door andere kanalen, zo kunnen bezoekers echt niet om jouw bedrijf heen. Elk kanaal vraagt een specialistische aanpak, dat is de reden waarom TriplePro Online Marketing op elke discipline een specialist heeft zitten. De specialisten zorgen met een nauwe samenwerking dat jouw bedrijf een succes wordt in de online wereld.

Hoe gaan wij dat doen?

Allereerst gaan we om de tafel om de wensen van de campagne en de huidige situatie in kaart te brengen. Vervolgens worden onze specialisten aan het werk gezet. Zij schrijven een gedetailleerd plan met begrijpbare tekst zodat jij snapt wat we gaan doen voor jouw website. 

Aanbevolen diensten:

Wie gaan er voor jou aan de slag:

Bezoekers komen via verschillende kanalen binnen op de website, vandaar dat er voor jou een team aan specialisten aan de slag gaat. We beginnen altijd met het opstellen van een gedegen plan waarin alle interessante kanalen voor jouw organisatie worden meegenomen. Dit wordt vervolgens vol enthousiasme en in gewone en begrijpelijke taal aan jou gepresenteerd. Het plan bevat onder andere een planning voor de komende 6 maanden, zo weet iedereen wat er van elkaar verwacht wordt en hebben de inspanningen een versterkende werking op elkaar. Tevens weet jij de komende maanden precies wat er gaat gebeuren voor de website, wel zo transparant. Maak kennis met onze specialisten:

 

 
privacy waarborg
 

ddma lid

 
 

 

Aanmelden voor nieuwsbrief

Interessant

Portfolio

Omnichannel, POS & Hardware
Online marketing
Website portfolio
Internet marketing kennisbank Webshop portfolio
Online marketing blog  
line f

Beoordeling door klanten : 8.4/10 - 38 beoordelingen

 

Online Marketing

Griffeweg 97,
9723 DV Groningen

+31 (0)50 305 00 23
info@triplepro.nl

Facebook: TriplePro Online MarketingLinkedin: Studenten bijbaanYoutube: TriplePro Online MarketingInstagram: TriplePro Online Marketing

 
line f

Hoofdkantoor

Korreweg 124,
9715 AJ Groningen

+31 (0)50 5791114
info@triplepro.nl

Direct Marketing

Korreweg 124,
9715 AJ Groningen

+31 (0)50 5791114
info@triplepro.nl

Facebook: TriplePro Online Marketing Linkedin: Studenten bijbaan

Studenten

Korreweg 124,
9715 AJ Groningen

+31 (0)50 5791114
info@triplepro.nl

Facebook: TriplePro Online Marketing Linkedin: Studenten bijbaan

Content Marketing

61 Vitosha bul. 2nd Floor
1000, Sofia, Bulgaria 

+359 (0)89 45 56 344
info@triplepro.bg

Facebook: TriplePro Online MarketingLinkedin: Studenten bijbaanInstagram: Content MarketingVine: Content Marketing

050 305 00 23


 
Meer bezoekers op je website of webshop?
Ja, ik wil meer bezoekers!

Algemene voorwaarden | Disclaimer | Maatschappelijk verantwoord ondernemen

AGENDA

TriplePro Online Marketing Bureau