1

Social Media bureau Groningen

Haal meer uit je social media

Bij social media marketing worden o.a. de kanalen Facebook, Twitter, Google+, Instagram, Youtube en LinkedIn gebruikt voor het genereren van verkeer naar jouw website of om de aandacht van jouw doelgroep te verkrijgen.

Gebruik van social media heeft een positief effect op het imago van jouw bedrijf, wat een belangrijk onderdeel is van branding. Tevens wordt social media steeds een belangrijker middel om leads te genereren.

Vergroot bereik

Conversies

klantenbinding

 

GRATIS SOCIAL MEDIA CONSULT

 

Wij plaatsen berichten

Wij plaatsen berichten vanuit de content kalender. Zo komen alle berichtsoorten en alle doelgroepen aan bod. En, jij weet wanneer wij wat gaan plaatsen voor je.

Daarnaast geven wij jou een training zodat je zelf ook berichten kunt plaatsen die leuk en/of relevant zijn voor jouw achterban.

Remarketing & adverteren

Websitebezoekers die je website verlaten, jammer. Met remarketing creëren we als het ware een extra kans. Wij zorgen met de juiste boodschap dat ze terugkeren.

Of je nou meer bezoekers wil of meer aanvragen wilt.  Jouw advertentie wordt aan de juiste mensen getoond.
Zo haal jij het maximale uit je advertentiebudget.

Wil jij meer met social media doen?

Verhoog je naamsbekendheid, genereer meer conversies en/of versterk je klantenbinding via social media.  Laar hieronder jouw bedrijfsnaam achter en ontdek of onze social media specialist kansen voor je ziet.

 

 

Sociale Media consult?

Wil jij meer halen uit je sociale media marketing? Laat hieronder jouw website achter en een sociale media specialist kijkt welke kansen er voor jou liggen.

 

 

 

Contact met één van onze Pro's?   TP Project bespreken


 
 

Privacy Waarbog

DDMA

8,4
klanten vertellen
38 Beoordelingen
zelf beoordelen bekijk beoordelingen

Beoordeling door klanten :
8.4/10 - 38 beoordelingen