Wat zijn organische zoekresultaten?

De ‘’gratis’’ zoekresultaten die in Google verschijnen.

Wat je aandacht geeft groeit.

Organisch, het woord zegt het al. Je zou het kunnen vergelijken met een aardbei. Als je aardbeien plant vanaf 0 dan moet het eerst ontkiemen. Je geeft het water, een beetje voeding, veel aandacht en daardoor gaan je aardbeienplantjes groeien. Net zo lang tot je je eigen aardbeien kunt plukken, tijdens het proces kunnen veel dingen goed en fout gaan. Teveel water is niet goed. Een beetje extra voeding is juist heel erg goed.

Geduld en tijd maar ook kennis en kunde.

Om aardbeien te kweken heb je geduld nodig, want het is geen knopje dat je indrukt en hop je hebt een doos aardbeien. Dat kost nou eenmaal tijd. Om heerlijke verse Hollandse aardbeien te kunnen eten moet je ook weten hoe je aardbeienplanten laat groeien. Welke voeding hebben ze nodig? Stop je ze in de Groningse klei of in een kas? Anyways, je snapt het wel.

Maaarr… Eenmaal daar heb je heerlijke zoete aardbeien die je vers kan plukken. En daar doe je het allemaal voor. En dat was het wachten meer dan waard.

organische zoekresultaten en aardbeien

Wat hebben aardbeien met Google te maken?

Organische zoekresultaten worden door Google bepaalt. Dit gebeurt door 200 algoritmes, Google heeft deze algoritmes zo ontwikkeld dat voordat je de ‘’aardbeien’’ kan plukken van jouw SEO strategie je tijd, aandacht en liefde moet investeren in je content (je zou kunnen zeggen dat elke aardbei een pagina op jouw website is). Als je dit op de juiste manier doet, groeien je organische resultaten vanzelf.

Iets meer de diepte in:

Grofweg kunnen we stellen dat de basis van de 200 algoritmes van Google uit 3 onderdelen bestaat:

Je zal begrijpen dat dit geheel veel complexer is dan hierboven beschreven. De beste engineers / programmeurs van de wereld werken dagelijks keihard om de organische zoekresultaten zo ‘’eerlijk’’ mogelijk te positioneren. Don’t be evil is dan ook het motto van Google.

Concluderend kunnen we zeggen:

Organische zoekresultaten zijn ‘’de eigen gekweekte zoete aardbeien’’ in jouw internetstrategie, om de vruchten te kunnen plukken moet je de kennis en kunde hebben om dit te laten groeien tot het niveau dat jij wenst.

Succes met de groei!

Welk doel heeft jouw website? Bekijk of je alles uit je website haalt

 

 
privacy waarborg eb a b de cd badd ce
 

ddma lid logo

 
 

 

 

Interessant

Diensten

Omnichannel, POS & Hardware
Online marketing
Zoekmachine optimalisatie
Social Media campagne
Internet marketing kennisbank SEA campagne

 

Cursussen

Google Analytics cursus

Copywriting
Conversie
Linkbuilding uitbesteden
 
line f

Beoordeling door klanten : 8.4/10 - 38 beoordelingen

 

TriplePro Online Marketing

Griffeweg 97,
9723 DV Groningen


+31 (0)50 305 00 23
info@triplepro.nl

Facebook: TriplePro Online MarketingLinkedin: Studenten bijbaanYoutube: TriplePro Online MarketingInstagram: TriplePro Online Marketing

 

050 305 00 23

 
 
Teleurstellende website resultaten?
Help mij verder op het internet

Algemene voorwaarden | Disclaimer | Maatschappelijk verantwoord ondernemen

TriplePro Online Marketing Bureau