Wij onderscheiden ons door technische kennis commercieel te gebruiken

Luna 3.0 is uniek, eenvoudig en resultaatgericht

TriplePro belooft je met Luna het volgende:

''De best denkbare zoekmachine technieken, techniek die altijd up-to-date is, heel eenvoudig zelf je website aanpassen.''

Het ontstaan en de gedachte Luna

‘’Mensen zonder technische kennis een technisch topproduct laten maken.’’

Snel na de start werd het drukker en drukker. Het technisch up to date houden van de websites werd een groter wordende taak voor de programmeurs. De uren waren strikt noodzakelijk om de resultaten te waarborgen maar het factureren van deze uren werd lastiger om uit te leggen. Het idee achter Luna is daarom dat alle websites qua techniek vanuit één bron opgebouwd worden.

Op deze manier konden de programmeurs zich richten op de techniek die Google interessant vindt, terwijl de kosten juist daalden wanneer het aantal sites groeide. Anno 2014 is Luna doorontwikkeld tot een CMS wat niet alleen zeer gebruiksvriendelijk is, maar ook realiseert dat de achterliggende code standaard maximaal indexeerbaar (leesbaar) is voor Google. Op deze manier vangen we twee vliegen in 1 klap, en daar plukken onze klanten uiteraard de vruchten van.

De visie waarmee Luna gemaakt is

De best denkbare zoekmachine techniek

Je krijgt bij ons de best mogelijk denkbare zoekmachine techniek. Techniek is één van de drie pijlers van SEO (zoekmachine marketing), door dit te optimaliseren hebben we altijd een ‘’voorsprong door techniek’’. Daardoor ranken onze websites uiteindelijk hoger dan die van je concurrent. En dat is natuurlijk precies wat je wil.

Gebruiksgemak, het is super simpel

Als je een e-mail kan typen moet je ook je eigen website aan kunnen passen. We hebben een zogenaamd ‘’what you see is what you get’’ systeem gemaakt. Waar je wat aan wil passen, daar moet je ook klikken. Het mooiste compliment dat we ooit kregen was dat het net zo makkelijk werkt als een iPhone of iPad.

Massa individualisering

De meeste websites bestaat uit plaatjes, tekst en een menu. Hoe we deze elementen combineren bepaalt het design van je website. Omdat deze basis (bijna) overal hetzelfde is, hebben we gekozen om zoveel mogelijk te standaardiseren waardoor we ons product sneller kunnen maken met altijd dezelfde hoge kwaliteit. Daarom is een technisch topproduct bij TriplePro een stuk betaalbaarder dan bij een dure programmeur.

Design

Misschien zal je nu denken, dan zal ik vast wel weinig keuze hebben in het design.. Dat is niet zo. We kunnen alles maken wat je maar wil. Dat was een van de belangrijkste voorwaarden om Luna te ontwikkelen zoals ze nu is. Het oog wil immers ook wat.

Resultaat: gebruiksvriendelijk en een 9.0 van Google

We gebruiken en ontwikkelen Luna dagelijks, we bieden jou ook de mogelijkheid gebruik te maken van het systeem. Zodat je makkelijk en snel je website kan aanpassen, bezoekers kunt inzien en conversies kan analyseren. Alles snel en eenvoudig achter één login, anytime, anywhere. Volledig online. Met een 9.0 van Google weet je dat je met Luna de juiste keus maakt.

prestatie index triplepro

Wil je weten waarin Luna verschilt van Wordpress?

Lees dan de Luna vs. Wordpress blog.

 

 
privacy waarborg eb a b de cd badd ce
 

ddma lid logo

 
 

 

 

Interessant

Diensten

Omnichannel, POS & Hardware
Online marketing
Zoekmachine optimalisatie
Social Media campagne
Internet marketing kennisbank SEA campagne

 

Cursussen

Google Analytics cursus

Copywriting
Conversie
Linkbuilding uitbesteden
 
line f

Beoordeling door klanten : 8.4/10 - 38 beoordelingen

 

TriplePro Online Marketing

Griffeweg 97,
9723 DV Groningen


+31 (0)50 305 00 23
info@triplepro.nl

Facebook: TriplePro Online MarketingLinkedin: Studenten bijbaanYoutube: TriplePro Online MarketingInstagram: TriplePro Online Marketing

 

050 305 00 23

 
 
Teleurstellende website resultaten?
Help mij verder op het internet

Algemene voorwaarden | Disclaimer | Maatschappelijk verantwoord ondernemen

TriplePro Online Marketing Bureau