klantenvertellentpom 9,2 hele ster hele ster hele ster hele ster halve ster 144 REVIEWS
Ontvang nu je gratis groeiscan!
  • Full-service marketing bureau sinds 2008
  • Premier partner Google & Facebook partner
  • Fonk 150 best agencies 2022
  • Partner in groei, samen succesvoller

Online marketing voor makelaar en projectontwikkelaars

Hoe vaak verkoopt iemand een huis of hoe vaak koopt iemand een huis? Voor de meeste mensen zal dit niet dagelijkse business zijn. Een keer in de zo veel jaar maak je misschien gebruik van een makelaar. En als die mensen dan eindelijk een makelaar nodig hebben. Hoe zorg je er dan voor dat ze jou bellen of een bij jou een offerte opvragen? In elk dorp, stad of gemeente zitten wel meerdere makelaars. Er is altijd concurrentie. Een verkoop of aankoop gegund krijgen is dan ook niet vanzelfsprekend. Maar hoe kun je nou jouw kansen vergroten door middel van online marketing?

Groeiscan ontvangen?

logo   9,1  hele ster hele ster hele ster hele ster halve ster 140 REVIEWS

De beste website voor makelaars en projectontwikkelaars

Het begint bij een goede website. Een website die gebruiksvriendelijk is, het aanbod eenvoudig laat beheren en goed vindbaar is in de zoekmachine.. Een website die professioneel oogt, aantrekkelijk is en veel nieuwe klanten oplevert. En dan wil je natuurlijk het liefst dat de website werk uit handen neemt en nieuw werk oplevert. Bijvoorbeeld een website die synchroniseert met Realworks en die qua SEO goed scoort.

Website met koppeling Realworks

TriplePro heeft een unieke koppeling gebouwd met Realworks, waardoor je gebruikt kunt maken van het CRM en daarnaast heb je alle vrijheid in het bouwen van een nieuwe WordPress website. Is jouw website aan vervanging toe? Doe het dan direct goed.

 

Online marketing strategie voor makelaars en projectontwikkelaars

Ben je op zoek naar online marketing strategie dat staat als een huis? Een goede website is de basis. Het online fundament. Vanuit hier kun je gaan bouwen.

SEO

Investeren in SEO levert duurzame groei op. Wil je de zoekposities in Google domineren? Zorgen dat jouw concurrenten geen kans maken? Met onze bewezen SEO strategie helpen we ondernemers aan topposities.

SEA

Adverteren om de concurrentie te verslaan. Veel mensen klikken op de bovenste resultaten en hebben niet eens door het advertenties zijn. Sta je hier niet tussen? Dan kan het maar zo zijn dat jouw concurrent er met de klikken en de lead vandoor gaat.

Met een goede display marketing strategie kun je de naamsbekendheid in jouw regio verhogen. Met verschillende targeting opties zou je onder alle inwoners zichtbaar kunnen zijn, maar ook bij specifieke doelgroepen zoals mensen die op zoek naar een nieuwe woning.

Met remarketing strategie benaderen we iedereen die jouw website heeft bezocht maar je niet heeft gebeld, gemaild of een formulier heeft ingevuld.

Sociale media

Als je nieuw aanbod plaats op social media kan het maar zo zijn dat huiseigenaren die ook hun huis willen verkopen stiekem zitten mee te kijken naar hoe je dit aanpakt. De laatste jaren waren huizen vaak al verkocht voordat ze werden gepromoot. Maar ook dan is het belangrijk om kwaliteit te leveren. Daarnaast is sociale media bij uitstek geschikt om je naamsbekendheid te vergroten en je positioneren. Daarom is het belangrijk om een eigen stijl te ontwikkelen, unieke dingen te laten zien maar ook meer dan enkel het aanbod te posten. Via content pillars denken we van tevoren verschillende thema’s voor meer engagement, loyaliteit en naamsbekendheid. En daar bovenop bereiken we met social advertising effectief de mensen in jouw werkgebied.

Wil jij meer leads? Meer huizen verkopen of aankopen?

Met een doordachte en bewezen online marketing strategie helpen we jou aan nieuwe leads. We werken met succes voor meerdere makelaars in Nederland. Benieuwd naar hoe we dit doen voor onze opdrachtgevers? Maar ook benieuwd hoe je er zelf voor staat? Vraag geheel vrijblijvend een groeiscan aan ontdek onze formule.

Wil jij meer omzet,
naamsbekendheid en klanten?

 

Gratis groeiscan

 

contact