Contact opnemen?
 9.1 / 10 - 125 Beoordelingen

Gratis adviesgesprek

TikTok
Marketing

Bereik de juiste mensen via een uitgekiende TikTok marketing strategie

 

TikTok marketing bureau

TikTok is een van de snelst groeiende sociale media platformen. Veel jongeren ruilen Facebook in voor TikTok, maar ook steeds meer volwassenen maken gebruik van TikTok. Het aantal gebruikers van TikTok is het afgelopen jaar hard gegroeid en heeft ondertussen meer dan 3 miljoen gebruikers in Nederland. Sinds kort is het mogelijk voor bedrijven in Nederland om te adverteren op TikTok. Zet jij TikTok ook in om op een creatieve manier jouw doelgroep te bereiken?

TikTok marketing uitbesteden?

Mogen wij ook jou helpen met een effectieve tikTok marketing strategie? Vraag een gratis adviesgesprek en/of offerte aan.

 • Gecertificeerde social media specialisten
 • Ervaren Social media bureau
 • Gratis TikTok marketing offerte

  fonk icoon rood

computer chart

Doelen die met TikTok marketing behaald kunnen worden:

Bij TikTok draait alles om video. Hierbij is geluid een mooie toevoeging op de boodschap die je wilt overbrengen aan jouw doelgroep. Het draait vooral om het maken van een nieuw, maar vooral eigen verhaal. Het is erg belangrijk dat de video’s goed aansluiten bij jouw merk. De doelen die je dan kunt bereiken met TikTok zijn:

 • Brand awareness
 • Ad recall (advertentie herinnering)
 • Merkvoorkeur creëren
 • Merk intentie
 • Meer website bezoekers
 • Video views

 

 

TikTok advertenties

Er zijn vijf verschillende advertenties die je kunt inzetten.

 • Verticale advertenties, deze advertenties kan je inzetten voor bereik of/en conversies. Deze advertentie kan tot 15 seconden duren en wordt tussen andere video’s getoond. Deze advertentie kan worden overgeslagen.
   
 • Pre-roll advertenties: Deze advertenties duren tussen de 3 en 6 seconden en worden afgespeeld voor andere video’s. Deze advertentie kan niet worden overgeslagen.
   
 • Billboard advertenties: Dit zijn korte advertenties van 2 seconden, die afspelen voor andere video’s.
   
 • Overlay advertenties: Deze advertenties spelen af boven video’s.
   
 • Branded content & product placement: Deze advertenties zien eruit als ‘gewone’ TikToks en lijken erg op organische content.
 

 

TikTok advertising targeting opties

Je kan verschillende targeting opties instellen om jouw doelgroep te bereiken:

 

linkbuildingicon

Geografie

Je kunt specifieke campagnes maken voor campagnes in bepaalde regio's, steden, woonplaatsen etc.

 

 

linkbuildingicon

Demografische gegevens

Je kunt specifieke campagnes maken voor verschillende leeftijden & geslachten.

 

 

icon maatwerk

Custom

Je kan hier een doelgroep maken van je huidige klantenbestand, je website bezoekers of van de personen die jouw video’s hebben bekeken.

 

 

icon specialisme

Interesses

Target je doelgroep op interesses.

 

 

icon specialisme

Gedrag

Je kan targetten op mensen die bepaald gedrag vertonen, zoals het kijken van video’s over sport in de afgelopen 15 dagen.

 

 

icon structuur

Look-a-like doelgroepen

Target personen die lijken op jouw website bezoekers.

 

Hoe ziet jouw doelgroep eruit?

Kun je op basis van de targeting opties jouw doelgroep al specificeren?

 

 

 

 

Adverteren op TikTok

TikTok wordt steeds populairder en daarom is het een goed platform om op te adverteren. Op TikTok kan je je klanten doelgericht bereiken en snel resultaten behalen. Hierbij staan originaliteit, humor en trends centraal. Adverteren op TikTok is nog niet zo lang mogelijk in Nederland, daarom wordt er nog weinig gebruik van gemaakt en kan je de concurrenten voor zijn. TikTok is daarom een fijn platform om jouw boodschap te verspreiden.

 

 

TikTok advertising kosten

Bij TikTok betaal je minimaal 50 euro voor een advertentiecampagne en minimaal 20 euro voor een advertentiegroep. Dat betekent dat je meer betaald wanneer je meer advertenties hebt. Je kan op verschillende manieren bieden, denk hierbij aan kosten per klik of bijvoorbeeld kosten per duizend weergaven.
globe search

 

 

TikTok marketing uitbesteden?

Er zijn veel mogelijkheden met TikTok marketing. Het belangrijkste is om de strategie af te stemmen op jouw doelstelling en doelgroep. Wij helpen je graag met het inrichten van je account, het bedenken en maken van creatieve video’s, het maken van een content kalender en een sterke TikTok advertentiecampagne gericht op jouw doelgroep.

 

 

TikTok marketing uitbesteden?

Mogen wij ook jou helpen met een effectieve TikTok marketing strategie? Vraag een gratis adviesgesprek en/of offerte aan.

Wil jij meer omzet, naamsbekendheid en klanten?   Gratis groeiscan ontvangen