klantenvertellentpom 9,2 hele ster hele ster hele ster hele ster halve ster 144 REVIEWS
Ontvang nu je gratis groeiscan!
  • Full-service marketing bureau sinds 2008
  • Premier partner Google & Facebook partner
  • Fonk 150 best agencies 2022
  • Partner in groei, samen succesvoller

Growth Hacking

Explosieve bedrijfsgroei realiseren?

Vraag een offerte aan

Growth Hacking

Growth hacking agency

Wil je meer leads & meer omzet? TriplePro is dé growth hacking agency voor snelle en duurzame groei. Wij creëren samen met jou een effectieve growth hacking strategie voor de komende 3-6 maanden. Het resultaat? Concrete acties die leiden tot korte termijn optimalisaties en lange termijn duurzame groei. Benieuwd naar onze werkwijze? Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan.

Growth hacking offerte ontvangen

Mogen wij jou ook helpen met Growth hacking? Plan direct een afspraak in of vraag eerst een offerte aan.

  • Gratis en vrijblijvend
  • Ervaren online marketing bureau

 fonk

Wat is Growth Hacking?

Growth hacking is meer een mindset dan een online marketing discipline. Het is een nieuw vakgebied waarbij data-driven experimenten centraal staan. Niets staat vast, alles wordt getest en het is gericht op één doel: groei.

Deze groei realiseren we door systematisch te experimenteren met nieuwe groeikansen. Van naamsbekendheid via marketing tot het optimaliseren van je product; wij zoeken voor jou de meest kosten-efficiënte manier om te groeien. Alle experimenten leveren data en feedback op, op basis waarvan we onze campagnes aanpassen. De werkwijze is effectief en efficiënt: in plaats van het opstellen van tijdrovende strategische plannen beginnen we meteen met testen wat wel en niet werkt.

Bij growth hacking werken we in sprints. In deze sprints zetten we experimenten uit via verschillende kanalen, bij verschillende doelgroepen en met verschillende invalshoeken en boodschappen.

Waarom kiezen voor growth hacking?

Veel bedrijven hebben een enorm groeipotentieel, maar weten deze niet of nauwelijks te benutten. Growth hacking is dé manier om alle kansen te ontdekken en deze te benutten. Bovendien kun je er met weinig middelen veel mee bereiken. De korte sprints zorgen ervoor dat je niet onnodig je budget verkwist. Hierdoor is growth hacking uitermate geschikt voor startups en het MKB, maar eigenlijk past het bij ieder bedrijf en iedere omgeving.

Een greep uit onze klanten

milieudienst

slump

poelweb

hw

Growth hacking en online marketing onder één dak

Sinds 2023 werken we bij TriplePro samen met BAMMBOO uit Amsterdam. BAMMBOO is één van de eerste Growth Hacking agencies in Europa met ruim 8 jaar ervaring. Door onze krachten te bundelen bieden we onze klanten een extra strategische laag in de marketinginspanningen. Doordat we nu alle disciplines ten aanzien van groei onder één dak hebben is het niet meer nodig om te switchen tussen bureaus.

triplepro x bammboo

Ons growth hacking proces

Growth hacking doen we bij TriplePro aan de hand van onze speciaal daarvoor ontwikkelde Jumpstart. Hiermee beloven wij:

Grip op data

Overzicht

Team creativiteit

Focus

Ideeën

Growth Model Canvas

De Jumpstart is onderverdeeld in een aantal workshops. Hierin werken we aan de hand van ons eigen Growth Model Canvas™. Deze tool helpt ons om waardevolle informatie en inzichten uit verschillende hoeken van het bedrijf bij elkaar te brengen. We brengen onder andere de propositie, klantreis en funnel bij elkaar en zoeken naar groeikansen en optimalisaties. Dit resulteert in een concreet plan van aanpak en een duidelijke briefing naar alle disciplines binnen jouw bedrijf.

Growth Hacking
Reviews

Waarom klanten van ons houden

Een nuchter en betrokken online marketing bureau in hartje Groningen en Amsterdam. Gewoon normaal. Geen moeilijke woorden. Geen loze beloftes. Ons motto: samen werken = samen groeien.

Jouw doelen zijn onze doelen. Jouw groei betekent onze groei. Samen succesvoller, dat is waarin wij geloven.

 

4.7
hele ster hele ster hele ster hele ster halve ster
30 GOOGLE REVIEWS
quote quote

Topbedrijf erg professioneel

We hadden een leverancier die onze webshop niet had geupdate en niet wilde helpen. Nadat we Triplepro tegen kwamen hebben ze de gehele webshop gerepareerd en weer online gebracht. Momenteel helpen ze ons ook nog met de e-mails. Wat een verademing!

Enorm fijne samenwerking met TriplePro

Een vooruitstrevend bedrijf dat denkt in mogelijkheden. Gevuld met enthousiastelingen, creatievelingen en stuk voor stuk experts. Voor hebben ze een website gebouwd: enorm professioneel en dat allemaal in topvaart! Super tevreden!

Fantastische ervaring

Mijn bedrijf wordt super goed geholpen door Frits, echt een topper!

Een enthousiast TriplePro team heeft een prachtige en toegankelijke nieuwe website voor ons gebouwd.

Triple Pro houdt de vaart erin, is een betrouwbare partner, heeft welwillende, meedenkende, aardige, kundige en creatieve medewerkers, is flexibel, belooft uit enthousiasme weleens een beetje teveel, is dan oplossingsgericht, reageert altijd snel. Kortom een fijne partner om mee samen te werken. Met elkaar hebben we een hele mooie en fijne website gebouwd.

Het team is bereid om net die stap extra te zetten

Het team van Triple pro kan zich goed verplaatsen in de klant en denkt met de klant mee waar nodig. Kortom wij zijn een tevreden klant!

Goede en snelle communicatie maakt het samenwerken erg prettig

Ik vond het spannend met mijn nog kleine bedrijf te investeren in een marketing bureau. Tijdens een kennismakingsgesprek werd ik gerustgesteld en ik ben dit bedrijf gaan vertrouwen. Dat vertrouwen bleek terecht. De resultaten zijn ook naar alle tevredenheid!

   

Growth hacking proces

Maandelijks wordt het complete growth hacking proces doorlopen om jouw bedrijf zo snel mogelijk en zo hard mogelijk te laten groeien.

optimalisatie

Stap 1: Growth audit

De Jumpstart begint altijd met een audit door onze specialisten. Tijdens de kickoff nemen we je bestaande marketing en performance data onder de loep en kijken we naar de skillset van het team. De inzichten die hieruit voortvloeien gebruiken we in een 5-Bold-Steps Strategie voor het opstellen van je doelstellingen, kansen en uitdagingen.

testen

Stap 2: Groeiversnellers

In deze fase brengen we je Buyer Persona's en Customer Journeys in kaart. Dit gebeurt aan de hand van ons Growth Model Canvas™. Door middel van kwalitatief onderzoek gaan we op zoek naar verbeteringen in alle touchpoints in de funnel. Dit onderzoek bestaat onder andere uit interviews met bestaande of potentiële klanten. Hieruit komen waardevolle inzichten die we gebruiken voor het definiëren van jouw groeiformule.

prio

Stap 3: Plan van aanpak

Als we alle inzichten in kaart hebben, bepalen we aan de hand van jouw ambities de volgende stappen om verder te groeien. Je ontvangt een uitgewerkt 3-6 maanden plan en een uitgebreide backlog met jouw meest kansrijke experimenten, die leiden tot korte termijn verbeteringen en lange termijn duurzame groei.

opschalen

Stap 4: Aan de slag

Nu is het tijd om écht van start te gaan. Onze online marketingspecialisten gaan aan de slag met het opstarten van experimenten. In sprints werken we aan de beoogde groeidoelstellingen. Op basis van de data en feedback uit de experimenten passen we de campagnes aan. Zo behalen we op effectieve en efficiënte wijze zo veel mogelijk groei.

 

 

growth hacking

Wil je ook groeien met je bedrijf?

Door onze jarenlange ervaring, grote kennis van zaken en toegang tot allerlei professionele tools zijn wij jouw perfecte partner op het gebied van growth hacking. Vul het formulier hiernaast in en wij maken graag een plan voor jou op maat. Onze specialisten kunnen niet wachten om voor jou aan de slag te gaan.

Growth hacking offerte ontvangen?

Mogen wij jou ook helpen met Growth hacking?

  • Binnen 1 werkdag contact
  • Gratis en vrijblijvend adviesplan
  • Ervaren online marketing bureau

 fonk

Wil jij meer omzet,
naamsbekendheid en klanten?

 

Gratis groeiscan

 

contact