1

Social media marketing bureau Groningen

Haal meer uit je social media marketing

Bij social media marketing worden o.a. de kanalen Facebook, Twitter, Google+, Instagram, Youtube en LinkedIn gebruikt voor het genereren van verkeer naar jouw website of om de aandacht van je doelgroep te krijgen.

Social media marketing heeft een positief effect op het imago van jouw bedrijf, wat een belangrijk onderdeel is van branding. Tevens worden de social media kanalen steeds belangrijker voor het genereren van omzet of leads. Tijd om TriplePro in Groningen in te schakelen voor je social media marketing?

Vergroot bereik

Conversies

klantenbinding

 

 

GRATIS SOCIAL MEDIA CONSULT

 

Organisch bereik

Wij plaatsen berichten vanuit de content kalender. Zo komen alle berichtsoorten en alle doelgroepen aan bod. En, jij weet wanneer wij wat gaan plaatsen voor je.

Daarnaast geven wij jou een training zodat je zelf ook met social media marketing aan de slag kunt.

 

Remarketing & adverteren

Websitebezoekers die je website verlaten, jammer. Met remarketing creëren we als het ware een extra kans. Wij zorgen met de juiste boodschap dat ze terugkeren.

Of je nou meer bezoekers wil of meer aanvragen wilt.  Jouw advertentie wordt aan de juiste mensen getoond.
Zo haal jij het maximale uit je advertentiebudget.

Wil jij meer met social media marketing doen?

Verhoog je naamsbekendheid, genereer meer conversies en/of versterk je klantenbinding via social media.  Schakel een social media marketing bureau in. Laat hieronder jouw bedrijfsnaam achter en ontdek of onze social media specialist kansen voor je ziet.

 

 

Sociale Media consult?

Wil jij meer halen uit je sociale media marketing? Laat hieronder jouw website achter en een sociale media specialist kijkt welke kansen er voor jou liggen.

 

 

 

Jouw doelen worden onze doelen.   TP Doel bespreken


 
 

Privacy Waarbog

DDMA

8,5
klanten vertellen
40 Beoordelingen
zelf beoordelen bekijk beoordelingen

Beoordeling door klanten :
8.4/10 - 38 beoordelingen