Social Media voor bedrijven

Social media succesvol inzetten voor je bedrijf

Social Media voor bedrijven

 ''Zorgen voor branding en leads, haal het maximale uit jouw marketingbudget.'' 

TriplePro helpt je bij het bepalen van jouw marketing strategie. Inmiddels doet social media marketing niet meer onder voor de grote jongens in online marketing zoals zoekmachine optimalisatie en online adverteren met Adwords. Social media wordt steeds belangrijker. Nu kan je namelijk het gesprek met jouw doelgroep aangaan.

Social media campagne  opzetten?

Social media marketing TriplePro

Waarom kiezen voor social media marketing?

Bij social media marketing worden o.a. de kanalen Facebook, Twitter, Google+, Youtube en LinkedIn gebruikt voor het genereren van verkeer naar jouw website of om de aandacht van jouw doelgroep te verkrijgen. Gebruik van social media heeft een positief effect op het imago van jouw bedrijf, wat een belangrijk onderdeel is van branding. Tevens wordt social media, en dan met name Facebook, steeds een belangrijker middel om leads te genereren.

Wil je ook een herkenbare uitstraling op social media?

Laat TriplePro Online Marketing dan een nieuw design voor je ontwerpen. Deze ontwerpen we dan in jouw huisstijl of in de stijl van je website. Consistentie zal bijdragen aan je merkbeleving en merkbinding. Tevens zal je bedrijf door het professionele design betrouwbaar over komen. Wie wil dat nou niet?

Mijn social media strategie bepalen

Een heldere social media strategie heeft een positieve invloed voor de branding van jouw bedrijf. Van belang hiervoor is interessante en pakkende content. Het is dus belangrijk om relevant te zijn voor jouw doelgroep. TriplePro helpt je bij het vaststellen van een succesvolle social media strategie, voor de kanalen die voor jouw business het meest relevant zijn. 

Adverteer via Facebook

Facebook is het meest gebruikte social media kanaal in Nederland, met zo’n 8 miljoen gebruikers. Hiervan logt 80% dagelijks in. Het bereik is dus enorm. Facebook advertising maakt het mogelijk om jouw doelgroep specifieker dan ooit te benaderen. Advertenties op Facebook kunnen toegespitst worden op een specifiek publiek, waarbij geselecteerd kan worden op o.a. interesses, opleiding en demografische gegevens. Zo adverteer je alleen voor het publiek dat voor jou van belang is. Adverteer niet meer in het wilde weg, maar spits het toe op jouw doelgroep.

Help mij mijn doelgroep te bereiken

Online actief worden? TriplePro helpt hierbij. Voor zowel online branding als het creëren van leads via social media. Neem contact op met onze social media specialist Lucinde Terluin voor het uitstippelen van jouw social media strategie.

Social media uitbesteden?

 

 
privacy waarborg eb a b de cd badd ce
 

ddma lid logo

 
 

 

 

Interessant

Diensten

Omnichannel, POS & Hardware
Online marketing
Zoekmachine optimalisatie
Social Media campagne
Internet marketing kennisbank SEA campagne

 

Cursussen

Google Analytics cursus

Copywriting
Conversie
Linkbuilding uitbesteden
 
line f

Beoordeling door klanten : 8.4/10 - 38 beoordelingen

 

TriplePro Online Marketing

Griffeweg 97,
9723 DV Groningen


+31 (0)50 305 00 23
info@triplepro.nl

Facebook: TriplePro Online MarketingLinkedin: Studenten bijbaanYoutube: TriplePro Online MarketingInstagram: TriplePro Online Marketing

 

050 305 00 23

 
 
Gratis kansensessie over social media?
Contact met de social media specialist

Algemene voorwaarden | Disclaimer | Maatschappelijk verantwoord ondernemen

TriplePro Online Marketing Bureau