Contact opnemen?
 9.1 / 10 - 123 Beoordelingen

Gratis adviesgesprek

Social Media Marketing

Bereik de juiste mensen via sociale media marketing

 

tp Social media groeiscan & offerte ontvangen

Social media marketing bureau

Social Media marketing uitbesteden aan de specialisten

Verhoog je naamsbekendheid, genereer meer conversies en/of versterk je klantenbinding via social media marketing. Wil jij social media marketing, afgekort SMM, uitbesteden aan gecertificeerde social media experts? Met gerichte social media marketing campagnes bereiken onze specialisten jouw doelen. Triplepro Online Marketing is een social media bureau met specialisten in:

Offerte ontvangen

 

Haal meer uit je social media marketing

Bij social media marketing worden o.a. de kanalen Facebook, Twitter, Google+, Instagram, Youtube, LinkedIn en Pinterest gebruikt voor het genereren van verkeer naar jouw website of om de aandacht van je doelgroep te krijgen.

Social media marketing heeft een positief effect op het imago van jouw bedrijf, wat een belangrijk onderdeel is van branding. Tevens worden de social media kanalen steeds belangrijker voor het genereren van omzet of leads. Tijd om TriplePro in Groningen in te schakelen voor je social media marketing?

Vergroot bereik

Conversies

klantenbinding

 

 

 Onze Social Media Marketing aanpak:

 

Organisch bereik

Wij plaatsen berichten vanuit de content kalender. Zo komen alle berichtsoorten en alle doelgroepen aan bod. En, jij weet wanneer wij wat gaan plaatsen voor je.

Daarnaast geven wij jou een training zodat je zelf ook met social media marketing aan de slag kunt.

 

Remarketing & adverteren

Websitebezoekers die je website verlaten, jammer. Met remarketing campagnes via sociale media creëren we als het ware een extra kans. Wij zorgen met de juiste boodschap dat ze terugkeren naar jouw website.

Of je nou meer bezoekers wil of meer aanvragen wilt.  Jouw advertentie wordt aan de juiste mensen getoond door specifieke tageting te gebruiken.
Zo haal jij het maximale uit je advertentiebudget.

Facebook Blueprint Certified

Wist jij al dat wij druk bezig zijn met het behalen van onze Facebook Blueprint voor online marketing? Ondertussen hebben al 3 van onze specialisten deze in the pocket en de rest werkt hard om deze te behalen. Dit betekent dat Facebook erkent dat wij over de skills en tools beschikken om het maximale uit jouw social media marketing te halen. Wij zijn voortdurend bezig met onszelf ontwikkelen zodat we jou zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn!  

 

 

Social Media Marketing groeiscan & offerte aanvragen

Mogen wij jou helpen met een effectieve social media strategie?

 

 

 

Wil jij meer omzet, naamsbekendheid en klanten?   Gratis groeiscan ontvangen