klantenvertellentpom 9,0 hele ster hele ster hele ster hele ster halve ster 131 REVIEWS
Ontvang nu je gratis groeiscan!
 • Full-service marketing bureau sinds 2008
 • Premier partner Google & Facebook partner
 • Fonk 150 best agencies 2022
 • Partner in groei, samen succesvoller

Wij bouwen als de beste

Een nieuwe website die je met trots laat zien, maar óók een website die voor je werkt. Wil je ook een succesvolle website die perfect aansluit bij jouw wensen en ambities?

Vraag een offerte aan

Professionele website bouwer in Groningen: TriplePro

Jouw nieuwe website laten maken door een professionele website bouwer in Groningen? Wij maken zoekmachinevriendelijke, gebruiksvriendelijke, responsive en succesvolle B2C en B2B websites in Luna en Wordpress. Wij hebben meer dan 1000 websites online gezet en met die ervaring weten wij precies wat jouw website goed maakt. Tijd voor een nieuw webdesign?

Onze webdesigners maken van jouw website een prachtig uithangbord voor jouw bedrijf. Maar wij weten als geen ander dat een website meer moet zijn dan alleen maar mooi. Als full-service online marketingbureau zijn wij gespecialiseerd in het maken van websites die ook echt wat opleveren. Wil je ook een website laten maken die vóór je werkt? Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontdek wat wij voor je kunnen betekenen.

Bekijk portfolio

Webdesign offerte ontvangen

Mogen wij jou helpen met een nieuwe website? Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan. Bel ons op 050 305 00 23 of laat hieronder je gegevens achter.

 fonk

website website website website website

Jouw nieuwe professionele website:

Wil jij een nieuwe website laten maken die er mooier uitziet én beter presteert dan de oude? Schakel dan de hulp in van website bouwer TriplePro. Wij hebben jarenlange ervaring met het bouwen van succesvolle websites voor iedere doelgroep.
 • Jouw website heeft een professioneel webdesign
 • Jouw website wordt op maat gemaakt op basis van jouw huisstijl
 • Jouw website is zoekmachinevriendelijk (SEO) ingericht
 • Jouw website is responsive en werkt goed op ieder scherm, van desktop tot mobiel
 • Jouw website is eenvoudig zelf aan te passen
 • Jouw website krijgt een boost met een online marketingcampagne op maat (optioneel)
 • Onze supportafdeling staat elke dag voor je klaar voor vragen over je website
icon

 

 

icon

Een website op maat laten maken

Bij TriplePro maken wij websites op maat. Zo weet je zeker dat het websitedesign helemaal uniek is. Veel websitebouwers werken met standaard templates, waardoor je opgezadeld raakt met een website die op tientallen of honderden andere websites lijkt. Voor ons is maatwerk echter het allerbelangrijkste. Daarom beginnen we elk project altijd met een uitgebreide kick-off om elkaar beter te leren kennen. Op basis van jouw wensen en je huisstijl, logo en doelgroep maken wij een ontwerp op maat. Zo krijg jij een unieke website die helemaal op jouw bedrijf is afgestemd.

 

 

Ga voor het beste website CMS: WordPress of Luna

Wij maken jouw website in WordPress of ons eigen CMS Luna. Een CMS (content management systeem) is het systeem waarin een website gebouwd wordt. Bij TriplePro bouwen wij websites uitsluitend in WordPress of Luna. Beide systemen zijn erg gebruiksvriendelijk en zoekmachinevriendelijk. Hierdoor kan je gemakkelijk zelf aanpassingen doen aan je website. Wij kijken graag samen met jou naar welk CMS het beste bij je past.

icon

 

 

 

 

icon

Wat mag je verwachten van een professionele website?

Een professionele website – de naam zegt het al – wordt gemaakt door professionals. En daar mag je op kwalitatief gebied natuurlijk wel wat van verwachten. In onze ogen voldoet een professionele website onder andere aan de onderstaande zaken.

website

Een prachtig webdesign

Bij TriplePro begrijpen we dat jouw website hét uithangbord is voor je bedrijf. Een mooi design is daarom essentieel bij het laten maken van een website. Onze ervaren en professionele designers weten daar gelukkig wel raad mee en vertalen jouw ideeën in een prachtige website. Aan de hand van jouw wensen, doelgroep en huisstijl gaan we aan de slag met een professioneel design. Fotografie/videografie kan een website breken of maken, daarom denken wij ook hierin mee. Met onze inhouse fotograaf en videopartner schieten wij de mooiste beelden voor de website. Het nieuwe design presenteren we graag bij ons op kantoor. Zijn er vervolgens dingen die je anders zou willen zien? Geen probleem, wij gaan graag met je feedback aan de slag, totdat er uiteindelijk een design uit komt rollen die volledig naar wens is.

zoekicoon

Online vindbaarheid van website

Een mooi design is natuurlijk belangrijk, maar als online marketingbureau kijken wij verder dan alleen het plaatje. Minstens zo belangrijk is het dat jouw website SEO-vriendelijk en daardoor goed vindbaar is in zoekmachines zoals Google. Dit is anno 2021 namelijk dé manier om nieuwe klanten te werven. Gelukkig hebben we binnen TriplePro enorm veel SEO-kennis in huis. Zo kunnen wij garanderen dat iedere website die we opleveren zoekmachinevriendelijk is. Hiervoor optimaliseren we onder andere de SEO-titels, omschrijvingen, laadtijd, structuur, alt tags en interne links van jouw website. En heb je momenteel al een website, dan maakt één van onze SEO-specialisten een zorgvuldig migratieplan, zodat jouw nieuwe website zijn waarde behoudt

mobiel

Mobielvriendelijkheid

De meeste websites trekken tegenwoordig voornamelijk mobiel verkeer. De tijd van het maken van websites puur voor desktop is dus wel voorbij. Daarom maken we bij TriplePro websites die responsive zijn. Dit betekent dat ze op elk apparaat goed werken en er goed uitzien. Ook als jouw website voornamelijk desktopbezoekers heeft is een responsive website belangrijk. Google neemt namelijk de mobiele versie van je website als uitgangspunt bij het bepalen van je posities in de zoekresultaten.

laadtijd

Snelle laadtijd

Wij zorgen ervoor dat jouw website zo gebruiksvriendelijk mogelijk is, wat onder andere betekent dat hij snel laadt. Een traag ladende website zorgt ervoor dat bezoekers snel afhaken. Niemand heeft namelijk zin om secondenlang te wachten tot een webpagina geopend is. Ook voor zoekmachines is websitesnelheid een belangrijk signaal; een te lange laadtijd kan ten koste gaan van je vindbaarheid. Onze developers zorgen er daarom voor dat jouw website te allen tijde snel laadt.

veiligheid

Veiligheid

Als je een professionele website laat maken, mag je verwachten dat deze veilig is. Je hoort namelijk nog wel eens dat websites worden gehackt, en daar zit je natuurlijk niet op te wachten. Een website laten maken bij TriplePro betekent gelukkig dat je verzekerd bent van een goed beveiligde website. Onze websites draaien op een beveiligde HTTPS-verbinding met een bijbehorend SSL-certificaat. Vandaag de dag is dit een must, zeker voor websites waarop mensen persoonsgegevens achterlaten.

 

 

Projecten

Hieronder kleine greep uit onze tot nu toe 200 gerealiseerde projecten. 

Of bekijk alle projecten

triplepro

In 6 stappen een nieuwe website

Benieuwd naar hoe het proces eruitziet als je bij TriplePro een professionele website laat maken? In slechts 6 stappen zetten wij jouw nieuwe website in elkaar. Dit doen wij via het CMS Luna of WordPress, waarin we al meer dan 1000 websites hebben gemaakt.

1. Kick-off

Deskresearch, hotjar analyse, doelgroep analyse en wireframes

2. Design

Design op basis van analyses en huisstijl

3. Presentatie

Wij nodigen jou bij ons op kantoor in Groningen uit om het design te komen bekijken.

4. Front-end

Design omzetten naar responsive website, voor alle apparaten geschikt

5. Content

Plaatsen van content volgens het migratieplan

6. Controle

Kwaliteitscontrole door online marketeers en instellen meetinstrumenten

 

 

Wat zeggen onze klanten

 

Zeer tevreden over de samenwerking met TriplePro. Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe, prachtige website. Dank voor de snelle en goede service.

 

Demi, Roden

 

 

Eerste indruk was prima. Na verder contact gekozen voor TriplePro om onze nieuwe website te laten bouwen. Onze wensen worden gerespecteerd en ze doen er alles aan om het ons te laten begrijpen en makkelijk mogelijk te maken..

 

Alons BV, 2e Exloërmond

 

TriplePro heeft sinds 2014 een behoorlijke professionaliserings-slag gemaakt. Erg tevreden met onze vernieuwde website www.campinggroningen.nl. De communicatie verliep erg prettig en is goed meegedacht over het design en functionaliteiten!.

 

T., Westerbroek

 

 

Ervaren websitebouwer:

Wij hebben al meer dan 1000 websites naar tevredenheid opgeleverd. Hoe wij dat doen? Wij bouwen als de beste, maar denken vooral vanuit jouw bedrijf en de klant. Dat maakt jouw nieuwe website een succesvolle website.

Wat kost een nieuwe website?

Op de vraag wat een nieuwe website kost kunnen wij onmogelijk een eenduidig antwoord geven. Omdat wij websites op maat maken, is dit bij iedere website weer anders. De kosten voor het maken van een nieuwe website zijn bijvoorbeeld afhankelijk van jouw wensen qua layout, webdesign, uitstraling en functionaliteiten. Ben je benieuwd naar wat een nieuwe website laten maken kost? Vul dan het formulier in en wij nemen zo gauw mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend gesprek.

 

Laat ons jouw website maken

Wil jij een professionele website laten maken door ons enthousiaste team van vakidioten? Wij zorgen voor een prachtig uitziende website die zowel gebruiksvriendelijk als zoekmachinevriendelijk is. Kortom, een website die converteert!

Door onze jarenlange ervaring en grote kennis van zaken zijn wij jouw perfecte partner op het gebied van webdesign. Vul het formulier hiernaast in en wij maken graag een offerte voor je op maat. Of bel ons op 050 305 00 23 we gaan graag met je in gesprek.

Wij nemen zo snel mogelijk telefonisch contact op om jouw wensen door te spreken en een afspraak op locatie te maken. Wij nemen de tijd voor je zodat we alle wensen en functionaliteiten kunnen bespreken. Vervolgens presenteren we bij ons op kantoor in Groningen een website voorstel. Jouw voorstel is volledig afgestemd op jouw wensen, de markt, de trends en jouw doelgroep. Zo kun jij weer een tijd vooruit met je website.

Webdesign offerte ontvangen

Mogen wij jou helpen met een nieuwe website? Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan. Bel ons op 050 305 00 23 of laat hieronder je gegevens achter.

 fonk

Wil jij meer omzet,
naamsbekendheid en klanten

 

Gratis groeiscan

 

contact