Contact opnemen?
 9.3 / 10 - 110 Beoordelingen

Gratis adviesgesprek

Website afgestemd op jouw doelen

Een nieuwe website die je met trots laat zien, maar óók een website die voor je werkt.
Wil je ook een succesvolle website die perfect aansluit bij jouw wensen en ambities?

 

tp Offerte aanvragen

 

Professionele website laten maken

Wil je een professionele website laten maken? Jouw nieuwe website wordt een professioneel uithangbord van je bedrijf, maar wij kijken verder dan alleen een mooi plaatje. Wij hebben meer dan 1000 websites online gezet en met die ervaring weten wij precies wat jouw nieuwe website goed maakt. TriplePro maakt zoekmachinevriendelijke, gebruiksvriendelijke, responsive en succesvolle B2C & B2B websites. Laat ook een website maken die voor jou werkt.

Plan gratis adviesgesprek in

 
 

Projecten

Onze stelregel is: de nieuwe website moet beter presteren dan de oude. Dat is wel het grootste voordeel aan je website laten bouwen door een online marketing bureau.
Hoe doen we dit? Door middel van data analyse en meer dan 10 jaar ervaring. Wij kijken verder dan alleen een mooi plaatje. Klanten beoordelen ons met een 9,3 op klantenvertellen

 

tp Bekijk meer projecten
 
 

Website Content Management Systeem

Een WordPress website laten maken of een Luna website? Beiden systemen zijn gebruiksvriendelijk en zoekmachinevriendelijk. Jij kan er mee werken en de website werkt voor jou. Samen met jou kijken we naar het content management systeem (CMS) wat het beste bij jullie past.

Ervaren websitebouwer

Wij hebben al meer dan 1000 websites naar tevredenheid opgeleverd. Hoe wij dat doen? Wij bouwen als de beste, maar denken vooral vanuit jouw bedrijf en de klant. Dat maakt jouw nieuwe website een succesvolle website.

Plan gratis adviesgesprek in

Kosten nieuwe website

De kosten voor het een nieuwe website laten maken zijn afhankelijk van jouw wensen qua layout, webdesign, uitstraling en functionaliteiten. Wil je bijvoorbeeld een maatwerk website of een website op basis van een template? De kosten kunnen hierin aanzienlijk verschillen. Benieuwd wat een nieuwe website kost? Vul dan het formulier in en dan plannen wij zo snel mogelijk een vrijblijvend gesprek.

Online vindbaarheid van jouw nieuwe website

Jouw nieuwe website wordt zo gebouwd dat zoekmachines als Google het makkelijk kunnen vinden. Wij zijn een full service online marketing bureau en dat heeft als voordeel dat wij verder kijken dan het plaatje. Het moet ook presteren. Daarom zetten wij ook de basis goed neer. Wij kijken naar de SEO titels, omschrijvingen, laadtijd, structuur, alt tags, interne links en de headingsstructuur. Daarnaast maakt een van onze SEO specialisten een migratieplan zodat jouw nieuwe website zijn waarde behoudt.

 

Waarom een website laten maken bij TriplePro:

  • Jouw website heeft een professioneel webdesign
  • Een website op maat gemaakt op basis van jouw huisstijl
  • Jouw website is zoekmachine vriendelijk ingericht
  • Jouw website is responsive en werkt op elk scherm goed: desktop, tablet en mobile
  • Jouw website is eenvoudig zelf te onderhouden in het CMS
  • Wij richten jouw website in om succesvol te zijn
  • Optioneel: online marketing pakket voor the next step

Website offerte ontvangen

 

 

 

Professionele en complete website laten maken

Jouw website laten maken door TriplePro in Groningen betekent:

 

 

Jouw nieuwe website aanpak

In slechts 6 stappen maken we jouw nieuwe website. Je krijgt een Wordpress website of ouw website wordt gemaakt in het CMS Luna, waarin wij al meer dan 1000 websites hebben gemaakt. Het CMS draagt bij aan een optimale vindbaarheid van je website in de zoekmachine van Google. 

 

1. Kick off

Deskresearch, hotjar analyse, doelgroep analyse, wireframes

2. Design

Design op basis van analyses en huisstijl

3. Front-end

Design omzetten naar responsive website, voor alle apparaten geschikt

4. Presentatie

Wij nodigen jou uit om het design te komen bekijken

5. Content

Volgens het migratieplan de huidige/nieuwe content plaatsen

6. Controle

Kwaliteitscontrole door online marketeers en instellen meetinstrument
 

Maatwerk website laten maken

Wij ontwikkelen en maken jouw website met mix van jouw wensen en met onze kennis van de markt. Zo kun jij trots zijn op jouw website en kunnen de bezoekers jouw website goed vinden in de zoekmachine als Google. Een website moet namelijk niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook functioneel goed werken. Het design wordt afgestemd op je huisstijl, logo en doelgroep. Fotografie/videografie kan een website breken of maken, daarom denken wij ook hierin mee. Met onze inhouse fotograaf en videopartner schieten wij de mooiste beelden voor de website.
 
Zo snel mogelijk starten voor je website? Vul hieronder het offerteformulier in of bel naar: 050-3050023. Wij nemen zo snel mogelijk telefonisch contact op om jouw wensen door te spreken en een afspraak op locatie te maken. Wij nemen de tijd voor je zodat we alle wensen en functionaliteiten kunnen bespreken. Vervolgens presenteren we bij ons op kantoor in Groningen een website voorstel. Jouw voorstel is volledig afgestemd op jouw wensen, de markt, de trends en jouw doelgroep. Zo kun jij weer een tijd vooruit met je website.

 

Website offerte ontvangen

Wil jij een professionele website laten maken door TriplePro in Groningen? Wij maken vrijblijvend een offerte voor je op basis van jouw wensen. Onze klanten beoordelen ons met een 9,3.  Bel ons op 050 305 00 23 of laat hieronder je gegevens achter.

 

Wil jij meer omzet, naamsbekendheid en klanten?   Gratis groeiscan ontvangen