klantenvertellentpom 9,2 hele ster hele ster hele ster hele ster halve ster 144 REVIEWS
Ontvang nu je gratis groeiscan!
  • Full-service marketing bureau sinds 2008
  • Premier partner Google & Facebook partner
  • Fonk 150 best agencies 2022
  • Partner in groei, samen succesvoller

Tijd voor een frisse website?

Heeft jouw website moeite met het genereren van leads en valt het in het niet bij de concurrentie? Dan staat jouw website het potentieel van jouw bedrijf in de weg. Ons team van ervaren online marketeers en webontwikkelaars begrijpt het belang van een winstgevende website. Waar wacht je nog op? Claim nu jouw gratis website consult en geef jouw bedrijf de online boost die het verdient!

Nieuwe website bespreken

Website laten maken in Groningen? 

Jouw nieuwe website laten maken door een professionele website bouwer in Groningen? Wij maken zoekmachinevriendelijke, gebruiksvriendelijke, responsive en succesvolle B2C en B2B websites in Luna en Wordpress. Wij hebben meer dan 1000 websites online gezet en met die ervaring weten wij precies wat jouw website goed maakt. Tijd voor een nieuw webdesign?

Onze webdesigners maken van jouw website een prachtig uithangbord voor jouw bedrijf. Maar wij weten als geen ander dat een website meer moet zijn dan alleen maar mooi. Als full-service online marketingbureau zijn wij gespecialiseerd in het maken van websites die ook echt wat opleveren. Wil je ook een website laten maken die vóór je werkt? Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontdek wat wij voor je kunnen betekenen.

Bekijk portfolio

Nieuwe website bespreken?

Ontvang waardevol advies voor je nieuwe website tijdens ons gratis website adviesgesprek. Bespreek jouw ideeën, doelen en ontvang deskundige begeleiding om je website tot leven te brengen. Claim nu jouw gratis adviesgesprek en geef jouw bedrijf de online boost die het verdient.

 fonk

website website website website website

Wat zeggen onze klanten

 

Zeer tevreden over de samenwerking met TriplePro. Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe, prachtige website. Dank voor de snelle en goede service.

 

Demi, Roden

 

 

Voor ons project hebben we veel gevraagd van het team van TriplePro, om binnen een korte periode een complete website op te zetten voor de verkoop van kaarten voor een evenement. Een gehele nieuwe huisstijl inclusief logo is door TriplePro ontworpen en omgezet naar een website waar wij zeer tevreden mee zijn!

 

Naomi , Bant

 

Onze website www.lindentuinen.nl is door de heren van Triplepro opnieuw opgebouwd. Ziet er nu weer verfrissend en eigentijds uit. De samenwerking verliep goed en afspraken waren punctueel. Zeker een aanrader wanneer je een partij zoekt om samen iets nieuws te bedenken

 

G. V d Linden , Hurdegaryp

Jouw nieuwe professionele website:

Wil jij een nieuwe website laten maken die er mooier uitziet én beter presteert dan de oude? Schakel dan de hulp in van website bouwer TriplePro. Wij hebben jarenlange ervaring met het bouwen van succesvolle websites voor iedere doelgroep.

  1. Professioneel design: Onze websites worden ontworpen met oog voor detail en stralen professionaliteit uit.
  2. Responsief en mobielvriendelijk: Jouw website ziet er perfect uit op alle apparaten, waardoor je geen potentiële klanten misloopt.
  3. Geoptimaliseerd voor conversies: We implementeren conversiegerichte elementen om bezoekers om te zetten in klanten.
  4. SEO-vriendelijk: We optimaliseren je website voor zoekmachines, zodat je beter vindbaar bent en meer organisch verkeer krijgt.
  5. Gebruiksvriendelijk: Jouw website wordt zorgvuldig ontworpen, zodat bezoekers moeiteloos kunnen vinden wat ze zoeken en een positieve gebruikerservaring hebben.
  6. Support: Onze supportafdeling staat elke dag voor je klaar.
icon

 

 

icon

Een website op maat laten maken in Groningen?

Een maatwerk website laten maken in Groningen? Bij TriplePro kan het. Zo weet je zeker dat het websitedesign helemaal uniek is. Daarom beginnen we elk project altijd met een uitgebreide kick-off om elkaar beter te leren kennen. Op basis van jouw wensen en je huisstijl, logo en doelgroep maken wij een ontwerp op maat. Zo krijg jij een unieke website die helemaal op jouw bedrijf is afgestemd.

 

 

Ga voor het beste website CMS: WordPress of Luna

Wij maken jouw website in WordPress of ons eigen CMS Luna. Een CMS (content management systeem) is het systeem waarin een website gebouwd wordt. Bij TriplePro bouwen wij websites uitsluitend in WordPress of Luna. Beide systemen zijn erg gebruiksvriendelijk en zoekmachinevriendelijk. Hierdoor kan je gemakkelijk zelf aanpassingen doen aan je website. Wij kijken graag samen met jou naar welk CMS het beste bij je past.

icon

 

 

 

 

icon

Wat mag je verwachten van een professionele website?

Een professionele website – de naam zegt het al – wordt gemaakt door professionals. En daar mag je op kwalitatief gebied natuurlijk wel wat van verwachten. In onze ogen voldoet een professionele website onder andere aan de onderstaande zaken.

website

Een prachtig webdesign

Bij TriplePro begrijpen we dat jouw website hét uithangbord is voor je bedrijf. Een mooi design is daarom essentieel bij het laten maken van een website. Onze ervaren en professionele designers weten daar gelukkig wel raad mee en vertalen jouw ideeën in een prachtige website. Aan de hand van jouw wensen, doelgroep en huisstijl gaan we aan de slag met een professioneel design. Fotografie/videografie kan een website breken of maken, daarom denken wij ook hierin mee. Met onze inhouse fotograaf en videopartner schieten wij de mooiste beelden voor de website. Het nieuwe design presenteren we graag bij ons op kantoor. Zijn er vervolgens dingen die je anders zou willen zien? Geen probleem, wij gaan graag met je feedback aan de slag, totdat er uiteindelijk een design uit komt rollen die volledig naar wens is.

zoekicoon

Online vindbaarheid van website

Een mooi design is natuurlijk belangrijk, maar als online marketingbureau kijken wij verder dan alleen het plaatje. Minstens zo belangrijk is het dat jouw website SEO-vriendelijk en daardoor goed vindbaar is in zoekmachines zoals Google. Dit is anno 2021 namelijk dé manier om nieuwe klanten te werven. Gelukkig hebben we binnen TriplePro enorm veel SEO-kennis in huis. Zo kunnen wij garanderen dat iedere website die we opleveren zoekmachinevriendelijk is. Hiervoor optimaliseren we onder andere de SEO-titels, omschrijvingen, laadtijd, structuur, alt tags en interne links van jouw website. En heb je momenteel al een website, dan maakt één van onze SEO-specialisten een zorgvuldig migratieplan, zodat jouw nieuwe website zijn waarde behoudt

mobiel

Mobielvriendelijkheid

De meeste websites trekken tegenwoordig voornamelijk mobiel verkeer. De tijd van het maken van websites puur voor desktop is dus wel voorbij. Daarom maken we bij TriplePro websites die responsive zijn. Dit betekent dat ze op elk apparaat goed werken en er goed uitzien. Ook als jouw website voornamelijk desktopbezoekers heeft is een responsive website belangrijk. Google neemt namelijk de mobiele versie van je website als uitgangspunt bij het bepalen van je posities in de zoekresultaten.

laadtijd

Snelle laadtijd

Wij zorgen ervoor dat jouw website zo gebruiksvriendelijk mogelijk is, wat onder andere betekent dat hij snel laadt. Een traag ladende website zorgt ervoor dat bezoekers snel afhaken. Niemand heeft namelijk zin om secondenlang te wachten tot een webpagina geopend is. Ook voor zoekmachines is websitesnelheid een belangrijk signaal; een te lange laadtijd kan ten koste gaan van je vindbaarheid. Onze developers zorgen er daarom voor dat jouw website te allen tijde snel laadt.

veiligheid

Veiligheid

Als je een professionele website laat maken, mag je verwachten dat deze veilig is. Je hoort namelijk nog wel eens dat websites worden gehackt, en daar zit je natuurlijk niet op te wachten. Een website laten maken bij TriplePro betekent gelukkig dat je verzekerd bent van een goed beveiligde website. Onze websites draaien op een beveiligde HTTPS-verbinding met een bijbehorend SSL-certificaat. Vandaag de dag is dit een must, zeker voor websites waarop mensen persoonsgegevens achterlaten.

 

 

Projecten

Hieronder kleine greep uit onze tot nu toe 200 gerealiseerde projecten. 

Of bekijk alle projecten

triplepro

In 6 stappen een nieuwe website

Benieuwd naar hoe het proces eruitziet als je bij TriplePro een professionele website laat maken? In slechts 6 stappen zetten wij jouw nieuwe website in elkaar. Dit doen wij via het CMS Luna of WordPress, waarin we al meer dan 1000 websites hebben gemaakt.

1. Kick-off

Deskresearch, hotjar analyse, doelgroep analyse en wireframes

2. Design

Design op basis van analyses en huisstijl

3. Presentatie

Wij nodigen jou bij ons op kantoor in Groningen uit om het design te komen bekijken.

4. Front-end

Design omzetten naar responsive website, voor alle apparaten geschikt

5. Content

Plaatsen van content volgens het migratieplan

6. Controle

Kwaliteitscontrole door online marketeers en instellen meetinstrumenten

 

Ervaren websitebouwer:

Wij hebben al meer dan 1000 websites naar tevredenheid opgeleverd. Hoe wij dat doen? Wij bouwen als de beste, maar denken vooral vanuit jouw bedrijf en de klant. Dat maakt jouw nieuwe website een succesvolle website.

Wat kost een nieuwe website?

Op de vraag wat een nieuwe website kost kunnen wij onmogelijk een eenduidig antwoord geven. Omdat wij websites op maat maken, is dit bij iedere website weer anders. De kosten voor het maken van een nieuwe website zijn bijvoorbeeld afhankelijk van jouw wensen qua layout, webdesign, uitstraling en functionaliteiten. Ben je benieuwd naar wat een nieuwe website laten maken kost? Vul dan het formulier in en wij nemen zo gauw mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend gesprek.

 

Gratis consult om jouw online succes te vergroten

Bij ons krijg je een gratis consult waarin we samen de mogelijkheden bespreken om jouw online succes te vergroten. We luisteren naar jouw doelen en bieden advies op maat voor jouw unieke situatie.

Het consult is van onschatbare waarde, omdat het je de gelegenheid geeft om te ontdekken hoe je jouw online aanwezigheid kunt verbeteren. Tijdens het gesprek zullen we jouw specifieke uitdagingen bespreken en strategieën aanreiken om jouw bedrijf te laten groeien. Het stelt ons in staat om een duidelijk beeld te krijgen van jouw doelgroep en markt, zodat we een website kunnen ontwikkelen die hen aanspreekt en tot actie aanzet.

Door gebruik te maken van ons gratis consult, kun je profiteren van waardevolle inzichten en een op maat gemaakte aanpak voor jouw online succes. We delen onze expertise en bieden praktische tips om jouw website te optimaliseren en meer resultaten te behalen.

Wacht niet langer! Plan vandaag nog jouw gratis consult en ontdek hoe we samen jouw online succes kunnen vergroten. Neem de eerste stap naar een verbeterde online aanwezigheid.

Nieuwe website bespreken?

Ontvang waardevol advies voor je nieuwe website tijdens ons gratis website adviesgesprek. Bespreek jouw ideeën, doelen en ontvang deskundige begeleiding om je website tot leven te brengen. Claim nu jouw gratis adviesgesprek en geef jouw bedrijf de online boost die het verdient.

 fonk

Wil jij meer omzet,
naamsbekendheid en klanten?

 

Gratis groeiscan

 

contact