Contact opnemen?
 9.1 / 10 - 123 Beoordelingen

Gratis adviesgesprek

Wij bouwen
als de beste

Een nieuwe website die je met trots laat zien, maar óók een website die
voor je werkt. Wil je ook een succesvolle website die perfect aansluit bij
jouw wensen en ambities?

 

Professionele website laten maken

Wil je een professionele website laten maken? Onze designers maken van jouw website een prachtig uithangbord voor jouw bedrijf. Maar een website moet meer dan alleen maar mooi zijn. Als full-service online marketingbureau zijn wij gespecialiseerd in het maken van websites die jou echt wat opleveren. Wij maken B2C & B2B websites die zoekmachinevriendelijk en gebruiksvriendelijk zijn. Laat ook een website maken die voor jou werkt.

Website offerte ontvangen

Mogen wij jou helpen met een nieuwe website? Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan. Bel ons op 050 305 00 23 of laat hieronder je gegevens achter.

 

websitepillarpageiconen icon

Waarom je website laten bouwen door TriplePro?

Wil jij een nieuwe website laten maken die er mooier uitziet én beter presteert dan de oude? Schakel dan de hulp in van TriplePro. Wij hebben jarenlange ervaring met het bouwen van succesvolle websites voor iedere doelgroep.
  • Jouw website heeft een professioneel webdesign
  • Jouw website wordt op maat gemaakt op basis van jouw huisstijl
  • Jouw website is zoekmachinevriendelijk (SEO) ingericht
  • Jouw website is responsive en werkt goed op ieder scherm, van desktop tot mobiel
  • Jouw website is eenvoudig zelf aan te passen
  • Jouw website krijgt een boost met een online marketingcampagne op maat (optioneel)
  • Onze supportafdeling staat elke dag voor je klaar voor vragen over je website

 

Een website op maat laten maken

Bij TriplePro maken wij websites op maat. Zo weet je zeker dat het websitedesign helemaal uniek is. Veel websitebouwers werken met standaard templates, waardoor je opgezadeld raakt met een website die op tientallen of honderden andere websites lijkt. Voor ons is maatwerk echter het allerbelangrijkste. Daarom beginnen we elk project altijd met een uitgebreide kick-off om elkaar beter te leren kennen. Op basis van jouw wensen en je huisstijl, logo en doelgroep maken wij een ontwerp op maat. Zo krijg jij een unieke website die helemaal op jouw bedrijf is afgestemd.
websitepillarpageiconen icon
websitepillarpageiconen icon

Ga voor het beste CMS: WordPress of Luna

Wij maken jouw website in WordPress of ons eigen CMS Luna. Een CMS (content management systeem) is het systeem waarin een website gebouwd wordt. Bij TriplePro bouwen wij websites uitsluitend in WordPress of Luna. Beide systemen zijn erg gebruiksvriendelijk en zoekmachinevriendelijk. Hierdoor kan je gemakkelijk zelf aanpassingen doen aan je website. Wij kijken graag samen met jou naar welk CMS het beste bij je past.

 

Projecten

Onze stelregel is: de nieuwe website moet beter presteren dan de oude. Dat is wel het grootste voordeel aan je website laten bouwen door een online marketing bureau.
Hoe doen we dit? Door middel van data analyse en meer dan 10 jaar ervaring. Wij kijken verder dan alleen een mooi plaatje. Klanten beoordelen ons met een 9,3 op klantenvertellen

 

tp Bekijk meer projecten

 

 

Wat mag je verwachten van een professionele website?

Een professionele website – de naam zegt het al – wordt gemaakt door professionals. En daar mag je op kwalitatief gebied natuurlijk wel wat van verwachten. In onze ogen voldoet een professionele website onder andere aan de onderstaande zaken.
websitepillarpageiconen icon
websitetesticoonwit icon

Een prachtig design

Bij TriplePro begrijpen we dat jouw website hét uithangbord is voor je bedrijf. Een mooi design is daarom essentieel bij het laten maken van een website. Onze ervaren en professionele designers weten daar gelukkig wel raad mee en vertalen jouw ideeën in een prachtige website. Aan de hand van jouw wensen, doelgroep en huisstijl gaan we aan de slag met een professioneel design. Deze presenteren we graag bij ons op kantoor. Zijn er vervolgens dingen die je anders zou willen zien? Geen probleem, wij gaan graag met je feedback aan de slag, totdat er uiteindelijk een design uit komt rollen die volledig naar wens is.
websitepilarpagesiconene icon

Goede vindbaarheid

Een mooi design is natuurlijk belangrijk, maar als online marketingbureau kijken wij verder dan alleen het plaatje. Minstens zo belangrijk is het dat jouw website SEO-vriendelijk en daardoor goed vindbaar is in zoekmachines zoals Google. Dit is anno 2021 namelijk dé manier om nieuwe klanten te werven. Gelukkig hebben we binnen TriplePro enorm veel SEO-kennis in huis. Zo kunnen wij garanderen dat iedere website die we opleveren zoekmachinevriendelijk is. Hiervoor optimaliseren we onder andere de SEO-titels, omschrijvingen, laadtijd, structuur, alt tags en interne links van jouw website. En heb je momenteel al een website, dan maakt één van onze SEO-specialisten een zorgvuldig migratieplan, zodat jouw nieuwe website zijn waarde behoudt.
websitepilarpagesiconene icon

Mobielvriendelijkheid

De meeste websites trekken tegenwoordig voornamelijk mobiel verkeer. De tijd van het maken van websites puur voor desktop is dus wel voorbij. Daarom maken we bij TriplePro websites die responsive zijn. Dit betekent dat ze op elk apparaat goed werken en er goed uitzien. Ook als jouw website voornamelijk desktopbezoekers heeft is een responsive website belangrijk. Google neemt namelijk de mobiele versie van je website als uitgangspunt bij het bepalen van je posities in de zoekresultaten.
websitepilarpagesiconene icon

Snelle laadtijd

Wij zorgen ervoor dat jouw website zo gebruiksvriendelijk mogelijk is, wat onder andere betekent dat hij snel laadt. Een traag ladende website zorgt ervoor dat bezoekers snel afhaken. Niemand heeft namelijk zin om secondenlang te wachten tot een webpagina geopend is. Ook voor zoekmachines is websitesnelheid een belangrijk signaal; een te lange laadtijd kan ten koste gaan van je vindbaarheid. Onze developers zorgen er daarom voor dat jouw website te allen tijde snel laadt.
websitepilarpagesiconene icon

Veiligheid

Als je een professionele website laat maken, mag je verwachten dat deze veilig is. Je hoort namelijk nog wel eens dat websites worden gehackt, en daar zit je natuurlijk niet op te wachten. Een website laten maken bij TriplePro betekent gelukkig dat je verzekerd bent van een goed beveiligde website. Onze websites draaien op een beveiligde HTTPS-verbinding met een bijbehorend SSL-certificaat. Vandaag de dag is dit een must, zeker voor websites waarop mensen persoonsgegevens achterlaten.

 

 

In 6 stappen een nieuwe website

Benieuwd naar hoe het proces eruitziet als je bij TriplePro een professionele website laat maken? In slechts 6 stappen zetten wij jouw nieuwe website in elkaar. Dit doen wij via het CMS Luna of WordPress, waarin we al meer dan 1000 websites hebben gemaakt.

 

1Kick-off

Deskresearch, hotjar analyse, doelgroep analyse en wireframes

2Design

Design op basis van analyses en huisstijl

3Presentatie

Wij nodigen jou bij ons op kantoor in Groningen uit om het design te komen bekijken.

4Front-end

Design omzetten naar responsive website, voor alle apparaten geschikt

5Content

Plaatsen van content volgens het migratieplan

6Controle

Kwaliteitscontrole door online marketeers en instellen meetinstrumenten

 

Wat zeggen onze klanten

 

Zeer tevreden over de samenwerking met TriplePro. Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe, prachtige website. Dank voor de snelle en goede service.

 

Demi, Roden

 

 

Eerste indruk was prima. Na verder contact gekozen voor TriplePro om onze nieuwe website te laten bouwen. Onze wensen worden gerespecteerd en ze doen er alles aan om het ons te laten begrijpen en makkelijk mogelijk te maken..

 

Alons BV, 2e Exloërmond

 

TriplePro heeft sinds 2014 een behoorlijke professionaliserings-slag gemaakt. Erg tevreden met onze vernieuwde website www.campinggroningen.nl. De communicatie verliep erg prettig en is goed meegedacht over het design en functionaliteiten!.

 

T., Westerbroek

 

Wat kost een nieuwe website?

Op de vraag wat een nieuwe website kost kunnen wij onmogelijk een eenduidig antwoord geven. Omdat wij websites op maat maken, is dit bij iedere website weer anders. De kosten voor het maken van een nieuwe website zijn bijvoorbeeld afhankelijk van jouw wensen qua layout, webdesign, uitstraling en functionaliteiten. Ben je benieuwd naar wat een nieuwe website laten maken kost? Vul dan het formulier in en wij nemen zo gauw mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend gesprek.

 

 

 

Laat ons jouw website maken

Wil jij een professionele website laten maken door ons enthousiaste team van vakidioten? Wij zorgen voor een prachtig uitziende website die zowel gebruiksvriendelijk als zoekmachinevriendelijk is. Kortom, een website die converteert!

Door onze jarenlange ervaring en grote kennis van zaken zijn wij jouw perfecte partner op het gebied van webdesign. Vul het formulier hiernaast in en wij maken graag een offerte voor je op maat. Of bel ons op 050 305 00 23 we gaan graag met je in gesprek.

Website offerte ontvangen

Mogen wij jou helpen met een nieuwe website? Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan. Bel ons op 050 305 00 23 of laat hieronder je gegevens achter.

 

Wil jij meer omzet, naamsbekendheid en klanten?   Gratis groeiscan ontvangen