1

SEO bureau Groningen

Een SEO Strategie Maakt jou beter vindbaar

Is jouw website niet goed vindbaar? Heb je geen goede posities in Google? TriplePro is een SEO bureau in Groningen dat ondernemers naar de top van het internet brengt met zoekmachine optimalisatie. Wil jij ook hoger in Google komen? Wil jij ook meer bezoekers?

“Veel bedrijven zien SEO als een doel, wij zien SEO als tool om marketingdoelstellingen van onze klanten te bereiken. "

 

68%

Klikt op top 10

55%

Klikt op top 3

#1

Behalen?

Gratis SEo Scan ONTVANGEN

 

SEO campagne

Verdiende aandacht: Hoge posities in de zoekmachine moet je verdienen, daarom wordt er door de bezoekers ook veel waarde gehecht aan de organische posities. Sta jij op alle relevante zoektermen hoog in Google, dan komen ze jouw bedrijf altijd tegen. Ze kunnen niet om jou heen en gaan jou als autoriteit zien binnen jouw vakgebied.

  • Keywordonderzoek
  • Schrijven van teksten
  • Landingspagina's
  • Domeinwaarde verhogen
  • Linkbuilding
  • Technische optimalisatie

Belangrijkste SEO rankingsfactoren

Er zijn 3 belangrijke peilers waar je rekening mee moet houden: content, techniek en backlinks. De inhoud moet relevant en aantrekkelijk zijn voor de bezoeker. De website maak je voor de bezoeker, niet voor Google.

Het is belangrijk dat de website snel laadt, schone code heeft en goed gestructureerd is. Wij zorgen dat jouw websitetechniek altijd dik in orde is. Het aantal backlink bepalen jouw autoriteit, jouw populariteit. Hoe meer relevante websites naar je website linken, hoe populairder je website wordt.

Wil jij hoger in Google komen?

Laat jouw huidige website gratis en vrijblijvend controleren op SEO. Misschien valt er wel veel meer uit je website te halen? Met zoekmachine optimalisatie zorgen wij ervoor dat jouw website goed gevonden wordt in de zoekmachines. Zodat jouw website vindbaar is voor de bezoekers.

 

 

SEO scan ontvangen

Wil jij weten welke kansen er liggen op het gebied van SEO? Laat hieronder je url achter. Onze SEO specialist kijkt naar jouw zoekmachine kansen. Ontvang een SEO rapport.

 

 

 

Contact met één van onze Pro's?   TP Project bespreken


 
 

Privacy Waarbog

DDMA

8,4
klanten vertellen
38 Beoordelingen
zelf beoordelen bekijk beoordelingen

Beoordeling door klanten :
8.4/10 - 38 beoordelingen