Hoger in Google met SEO

Je website hoog in de zoekresultaten van Google (SEO)

Met Search Engine Optimization (SEO)

“Veel concurrenten zien SEO als een doel, wij zien SEO slechts als tool om marketingdoelstellingen van onze klanten te bereiken.”

Wat is Search Engine Optimization?

Hoe werkt SEO?

Search Engine Optimization is een onderdeel van zoekmachine marketing. Laten we bij het begin beginnen: met zoekmachine marketing zorg je ervoor dat een website bovenaan de zoekresultaten komt van zoekmachines. Dit kan op twee manieren, door zoekmachine optimalisatie (SEO) en zoekmachine adverteren (SEA).

Met zoekmachine optimalisatie zorgen wij ervoor dat jouw website goed gevonden wordt in de zoekmachines. Zoekmachine optimalisatie is grotendeels afhankelijk van drie factoren: techniek, content en links.

Welk doel heeft jouw website? Bekijk of je alles uit je website haalt

Techniek van de website

Hoe een website is opgebouwd is erg belangrijk voor de resultaten in de zoekmachines. Je moet je voorstellen dat Google websites laat scannen door zogenaamde robotjes. Wanneer deze robotjes een website tegenkomen waarbij de techniek (de code waaruit de website is opgebouwd) niet overzichtelijk en duidelijk is, wordt deze minder goed geïndexeerd dan wanneer deze techniek helder en duidelijk is. 

Hoe kom ik hoger in Google? TriplePro Online Marketing heeft een uniek CMS systeem ontwikkeld waarin wij websites maken. Dit systeem is gebouwd met de gedachte om de techniek zo ‘schoon’ mogelijk te houden, zodat de Google robotjes het heel makkelijk kunnen indexeren. Hierdoor hebben wij een groot voordeel ten opzichte van onze concurrenten.

Content op de website

Content is alles wat je ziet op een website. De teksten, afbeeldingen, contactformulieren en zelfs de kleuren. Kortom: de inhoud van een website. De content moet een zo goed mogelijk antwoord geven op de vraag van de bezoeker. Door het gebruik van relevante zoekwoorden en zoektermen zorgen wij ervoor dat je straks hoog scoort in de zoekmachines.

De inhoud speelt een belangrijke rol in het proces om goed gevonden te worden in zoekmachines, maar moet daarnaast ook zorgen voor conversie. Je ziet natuurlijk het liefst dat een bezoeker uiteindelijk klant wordt. De content managers van TriplePro zijn gespecialiseerd in conversieoptimalisatie.

Links naar de website

Tot slot de links naar de website. Hoe meer relevante websites naar je website linken, hoe populairder je website wordt. De mate waarin naar een site wordt verwezen wordt aangeduid met link populariteit. Wij zorgen voor zoveel mogelijk relevante verwijzingen naar jouw website, zodat de website beter scoort in de zoekmachines.

Start vandaag nog met zoekmachine optimalisatie

Neem contact op met één van onze TriplePro medewerkers en zorg dat jouw website straks ook goed Wilt u vindbaar zijn op internet? gevonden wordt door jouw doelgroep.

 
privacy waarborg ddma

Interessant

Portfolio

Online marketing Website portfolio
Internet marketing kennisbank Webshop portfolio
Online marketing blog  
line f

Contact

 

Hoofdkantoor

Korreweg 124,
9715 AJ Groningen

+31 (0)50 5791114
info@triplepro.nl

 

 

 
line f

Online Marketing

Bankastraat 77,
9715 CJ Groningen

+31 (0)50 305 0023
info@triplepro.nl

Facebook: TriplePro Online MarketingLinkedin: Studenten bijbaanYoutube: TriplePro Online MarketingInstagram: TriplePro Online Marketing

Direct Marketing

Korreweg 124,
9715 AJ Groningen

+31 (0)50 5791114
info@triplepro.nl

Facebook: TriplePro Online Marketing Linkedin: Studenten bijbaan

Studenten

Korreweg 124,
9715 AJ Groningen

+31 (0)50 5791114
info@triplepro.nl

Facebook: TriplePro Online MarketingLinkedin: Studenten bijbaan

Content Marketing

Krum Popov str. 56-58,
1421 Sofia, Bulgaria

+359 (0)89 45 56 344
info@triplepro.bg

Facebook: TriplePro Online MarketingLinkedin: Studenten bijbaanInstagram: Content MarketingVine: Content Marketing

050 305 00 23


John Hollemans - SEO specialist TriplePro Online Marketing
 
Gratis kansensessie met John?
Kom in contact met onze SEO specialist

Algemene voorwaarden | Disclaimer | Maatschappelijk verantwoord ondernemen

TriplePro