SEA bureau Groningen

Met SEA gericht adverteren in Google

Op zoek naar snel online resultaat? Meer bezoekers en meer conversies uit de website? De SEA, Search Engine Advertising, campagnes worden ingezet om de naamsbekendheid te verhogen, verkeer naar de website te trekken en conversies te stimuleren. Met Google Ads kun je jouw doelgroep efficiënt bereiken.

Wil jij Google Adwords uitbesteden? Wij zijn een ervaren Adwords bureau in Groningen en halen meer uit jouw SEA campagne dan jij er instopt.

Kennismaken?

SEA campagne

Wij zorgen voor meer relevant verkeer naar je website met het doel om het maximale rendement ui jouw marketingbudget te halen. Hiervoor zetten wij de volgende disciplines in om jouw doelstelling te ondersteunen:

Waarom een SEA campagne?

SEA staat voor Search Engine Advertising, waar het gebruik Google Ads onder valt. Op zoek naar snel resultaat? Dan is Google Ads een effectief marketingkanaal. Zo kun je in Google binnen vijf minuten adverteren met strak afgestelde tekst- en beeldadvertenties. Deze advertenties zijn altijd gericht op jouw specifieke doelgroep.

Het grote voordeel? Snel resultaat! TriplePro Online Marketing weet precies waar jouw website op scoort. Dit in combinatie met de juiste bezoeker betekent niets anders dan omzet. Dit ga je merken in jouw portemonnee. Bovendien draagt SEA bij aan je naamsbekendheid. Wordt de advertentie vertoond maar wordt er niet op geklikt? Geen nood, dan rekent Google geen advertentiekosten. 

''Binnen 10 minuten staat jouw advertentie online''

klokBinnen 10 minuten staat je advertentie online. Op deze manier hoef je niet maanden te wachten totdat je aan de linkerkant van Google staat. Wij kijken naar welke zoektermen de meeste potentie bieden en welk type advertenties voor jou het beste renderen. Heb je een site bij TriplePro? Dan maken we een pagina geheel afgestemd op de wensen en zoekwoorden van de Ads bezoeker.

Meer bezoekers, hogere conversie door online te adverteren

Op jacht naar jouw potentiële klanten? TriplePro Online Marketing trekt online geïnteresseerden in jouw producten en diensten aan. Het bereik? Dat bepaal jij. Nationaal, regionaal of in een straal van 200 meter om je fysieke winkel. Het kan allemaal, de mogelijkheden zijn eindeloos. 

Jouw producten verkopen op Google?

Bied jouw producten direct aan in de Google zoekresultaten. Maak je 'producten' visueel zichtbaar in de zoekresultaten van Google! Met één druk op de knop ligt de gevraagde bestelling bij jou in de mailbox. Kan het nog mooier? Inmiddels heeft Google hier flink wat mogelijkheden voor ontwikkeld.

Welke kansen liggen er voor jou?

Laat hieronder je url achter.

Onze SEA specialist kijkt naar jouw online adverteren kansen. Desgewenst maken wij vandaag nog een uitgebreide analyse. Simpel gezegd: die kansen zijn er, in welke branche je ook bevindt.

 

 
privacy waarborg eb a b de cd badd ce
 

ddma lid logo

 
 

 

 

Interessant

Diensten

Omnichannel, POS & Hardware
Online marketing
Zoekmachine optimalisatie
Social Media campagne
Internet marketing kennisbank SEA campagne

 

Cursussen

Google Analytics cursus

Copywriting
Conversie
Linkbuilding uitbesteden
 
line f

Beoordeling door klanten : 8.4/10 - 38 beoordelingen

 

TriplePro Online Marketing

Griffeweg 97,
9723 DV Groningen


+31 (0)50 305 00 23
info@triplepro.nl

Facebook: TriplePro Online MarketingLinkedin: Studenten bijbaanYoutube: TriplePro Online MarketingInstagram: TriplePro Online Marketing

 

050 305 00 23

 
 
Succesvol online adverteren?
Regel het direct

Algemene voorwaarden | Disclaimer | Maatschappelijk verantwoord ondernemen

TriplePro Online Marketing Bureau