1

SEA Bureau Groningen

Met SEA gericht adverteren in Google

Op zoek naar snel online resultaat? Meer bezoekers en meer conversies uit de website? De SEA, Search Engine Advertising, campagnes worden ingezet om de naamsbekendheid te verhogen, verkeer naar de website te trekken en conversies te stimuleren.

Wil jij Google Adwords uitbesteden? Wij zijn een ervaren Adwords bureau in Groningen en halen meer uit jouw SEA campagne dan jij er instopt.  Het bereik? Dat bepaal jij. Nationaal, regionaal of in een straal van 200 meter om je fysieke winkel. Het kan allemaal, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Budget

=

naar

€€

Omzetstijging

ONLINE ADVERTEREN KANSEN

 

SEA campagne

Wij zorgen voor meer relevant verkeer naar je website met het doel om het maximale rendement uit jouw marketingbudget te halen. Hiervoor zetten wij de volgende disciplines in om jouw doelstelling te ondersteunen:

  • Zoekwoorden advertentie
  • Adverteren op doelgroep-gerelateerde sites
  • Displaymarketing
  • Retargetingmarketing
  • Videomarketing
  • Brandingcampagne
  • Google shopping
  • Landingpagina’s schrijven

Waarom een SEA campagne?

SEA staat voor Search Engine Advertising, waar het gebruik Google Ads onder valt. Op zoek naar snel resultaat? Dan is Google Ads een effectief marketingkanaal. Zo kun je in Google binnen vijf minuten adverteren met strak afgestelde tekst- en beeldadvertenties. Deze advertenties zijn altijd gericht op jouw specifieke doelgroep.

Het grote voordeel? Snel resultaat! TriplePro Online Marketing weet precies waar jouw website op scoort. Dit in combinatie met de juiste bezoeker betekent niets anders dan omzet. Dit ga je merken in jouw portemonnee. Bovendien draagt SEA bij aan je naamsbekendheid. Wordt de advertentie vertoond maar wordt er niet op geklikt? Geen nood, dan rekent Google geen advertentiekosten.

 

 

Interesse in SEA campagne?

Laat hieronder je url achter. Onze SEA specialist kijkt naar jouw online adverteren kansen. Desgewenst maken wij vandaag nog een uitgebreide analyse. Simpel gezegd: die kansen zijn er, in welke branche je ook bevindt.

 

 

 

Contact met één van onze Pro's?   TP Project bespreken


 
 

Privacy Waarbog

DDMA

8,4
klanten vertellen
38 Beoordelingen
zelf beoordelen bekijk beoordelingen

Beoordeling door klanten :
8.4/10 - 38 beoordelingen