Contact opnemen?
 9.1 / 10 - 125 Beoordelingen

Gratis adviesgesprek

Marketing campagnes

Alle online kanalen op elkaar afgestemd om jouw doel te behalen

 

tp Offerte ontvangen

Campagne marketing

Marketing campagnes professioneel uitrollen

Een nieuw product promoten, event lanceren, rebranding doorvoeren of inspelen op de verschillende seizoenen? Met een professionele marketing campagne bereik jij de juiste mensen met de juiste boodschap.

Een marketingcampagne bestaat uit 1 doel en kan meerdere doelgroepen en boodschappen bevatten. Een campagne wordt tijdens een vooraf ingestelde periode getoond.

 

1

Doel

?

Boodschappen

?

Doelgroepen

Campagne uitwerken

 

Campagne marketing plan

In 4 stappen een succesvolle online marketing campagne opzetten. Wij bedenken, ontwerpen, plannen, voeren uit, controleren en rapporteren jouw marketingcampagne. Jouw doelen zijn onze doelen.

 

Aandacht

Hoe val je op? Jouw boodschap is niet de enige die jouw doelgroep krijgt te zien. Ze zien commercials op tv, horen spotjes op de radio, zien borden langs de weg, krijgen advertenties te zien op het internet en in de krant, worden overspoeld met folders en krijgen van hun omgeving ook nog aanbevelingen. Kortom, jouw doelgroep krijgt veel informatie te verwerken.

Alleen relevante informatie maakt kans van slagen om bij jouw doelgroep binnen te komen. Wij zorgen dat beeld, tekst en geluid het menselijk brein activeren. Jouw boodschap wordt zodanig verpakt dat het herkenbaar en prikkelend overkomt. Kennis over jouw doelgroep is daarom essentieel.

 
 

Jouw boodschap. Maar hoe?

Wij zorgen voor de inhoud en vormgeving van jouw campagne. Wij maken advertenties, foto's, video's, infographics, huisstijlen, logo's, webpagina's, flyer materiaal, banners, podcasts en nog veel meer.

Wij matchen jouw boodschap aan jouw doelgroep. Wij zorgen dat jouw doelen worden gehaald.

 

 

Interesse in Campagne Marketing

Wil jij een online marketing campagne nu een keer professioneel aanpakken? Ontvang een campagne marketing offerte.

 

 

 

Wil jij meer omzet, naamsbekendheid en klanten?   Gratis groeiscan ontvangen