klantenvertellentpom 9,2 hele ster hele ster hele ster hele ster halve ster 144 REVIEWS
Ontvang nu je gratis groeiscan!
 • Full-service marketing bureau sinds 2008
 • Premier partner Google & Facebook partner
 • Fonk 150 best agencies 2022
 • Partner in groei, samen succesvoller

Wij zorgen dat de zoekmachine jou niet ‘links’ laat liggen

Met onze linkbuilding formule zorgen we voor meer links, hogere posities en meer verkeer. Wil jij ook nummer 1 posities? Vraag de gratis groeiscan aan.

 

Linkbuilding scan ontvangen

Linkbuilding

Linkbuildingen uitbesteden: en dit is waarom

Wil jij jouw linkbuilding uitbesteden aan echte specialisten? Bij TriplePro Online Marketing ben je aan het juiste adres. Al sinds 2008 zijn wij een professioneel linkbuilding bureau dat ondernemers helpt naar echte topposities met onze linkbuilding pakketten. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact op en we bespreken graag de mogelijkheden met je. Linkbuilding uitbesteden? Wij laten je niet ‘links’ liggen!

Wij hebben meer dan 2216 nummer 1 posities in de zoekmachine

nummer posities

We hoeven het niet onder stoelen of banken te steken, dit doet Google namelijk zelf ook niet: linkbuilding is een essentieel onderdeel voor het behalen van topposities in de zoekmachines. Zo zegt John Mueller van Google het volgende: ‘’Links zijn voor ons heel belangrijk om in eerste instantie content te vinden. Dus als niemand ooit naar je website linkt, zullen we het moeilijk hebben om überhaupt je website te vinden’’. Dit bewijst maar weer hoe belangrijk linkbuilding is.

Inhoud

 1. Wat is linkbuilding ook alweer?
 2. Linkbuilding uitbesteden aan TriplePro
 3. Behaalde linkbuilding resultaten voor onze klanten
 4. Hoe snel zie je resultaat met linkbuilding uitbesteden?
 5. Winstgevende en effectieve linkbuilding strategie
 6. Linkbuilding uitbesteden aan een transparant bureau
 7. Nu linkbuilding uitbesteden?

Gratis linkbuilding scan ontvangen?

Benieuwd hoe jouw website ervoor staat? Vraag de gratis linkbuilding scan en onze SEO experts maken een audit van jouw website.

 • Analyse van je website
 • Kom erachter waar je staat ten opzichte van concurrenten
 • Ontdek kansen die je helpen met groeien
 • Ontvang een linkbuilding strategie op maat

 fonk

 

linkbuilding linkbuilding linkbuilding linkbuilding linkbuilding

Wat is linkbuilding ook alweer?

Maar laten we niet te snel van start gaan. Laten we eerst eens even stil staan bij wat linkbuilding ook alweer precies is en waarom het nu zo essentieel is. Google bepaalt op basis van ongeveer 200 rankingsfactoren jouw positie in de zoekmachine. Deze factoren kunnen worden opgesplitst in drie onderdelen: content, techniek en autoriteit. De content spreekt voor zich en de techniek gaat om zaken als bijvoorbeeld laadsnelheid, maar hoe zit het met autoriteit?

De domein autoriteit van een website is volgens veel online marketeers voor ongeveer 30% bepalend voor jouw rankings in Google. Hoe hoger jou domein autoriteit, hoe sneller je hoge posities zult bereiken en behouden. Maar hoe verhoog je je domein waarde dan precies? Dan kun je doen door middel van kwalitatieve linkbuilding. Linkbuilding is een term voor het generen van zoveel mogelijk (kwalitatieve) backlinks naar een website.

Linkbuilding uitbesteden aan TriplePro

Linkbuilding heeft bewezen dat het heel effectief kan zijn als het op een professionele manier wordt uitgevoerd. Al sinds 2007 zijn wij gespecialiseerd in linkbuilding. Onze online marketeers weten precies wat nodig is om jouw backlinkprofiel naar een volgend niveau te tillen. Wij werken altijd volgens de richtlijnen van Google. Bij ons ben je dan ook verzekert van relevante links naar je website, backlinks van hoge kwaliteit en werken wij aan een natuurlijk linkprofiel. Wil jij hogere posities in Google behalen? Met linkbuilding werk jij aan meer verkeer naar je website. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan nu contact op of vraag een gratis linkbuildingscan aan. Linkbuilding uitbesteden? Wij staan voor je klaar. 

linkbuilding

Linkbuilding resultaten voor onze klanten

Voor onze klanten zien wij doorgaans een vrij direct verband met het aantal kwalitatieve links en gemiddelde posities. Hoe meer kwalitatieve backlinks, hoe meer organisch verkeer de websites kunnen krijgen. En dat resulteert in onderstaande afbeeldingen vanuit Ahrefs, een tool waarin we de klanten van de website monitoren.

resultaten linkbuilding resultaten linkbuilding

resultaten linkbuilding resultaten linkbuilding

Hoe snel zie je resultaat met linkbuilding uitbesteden?

Het is niet nieuw dat zoekmachine optimalisatie (SEO) een duurzaam traject is. Bij linkbuilding is dit niet anders. Je koopt geen top posities in Google, je moet ze verdienen. Google wilt ten alle tijden de beste resultaten bieden aan zijn gebruikers. Waar je bij SEA blijft betalen voor elke bezoeker, werk je bij SEO en linkbuilding aan een duurzame bezoekersstroom. Maar hoe snel kun je resultaat verwachten met linkbuilding uitbesteden? Omdat het een lastige markt is, is het lastig om garanties te bieden. Het is bijvoorbeeld moeilijk in te schatten wat de concurrentie zal gaan doen in de tussentijd. Als houvast kun je verachten dat je na ongeveer 6 maanden resultaat zult gaan zien. 

icon

 

 

icon

Winstgevende en effectieve linkbuilding strategie 

Een doel zonder plan blijft een wens. Bij linkbuilding is dit niet anders. Wil je je doelen bereiken? Dan heb je een plan nodig. Je begint niet zomaar met het vergaren van links. Om het meeste uit de linkbuilding te halen stippelen wij een professionele linkbuilding strategie uit. Wat is er nodig om de doelen te bereiken? Dit brengen wij in kaart. Zo weet je precies wat je kunt verwachten van ons tijdens het traject. We beginnen met een nulmeting van het domein, brengen de zoektermen in kaart en nemen de concurrenten onder de loep. Met al deze informatie ontwikkelen wij een effectieve linkbuilding strategie die topposities in Google gaat opleveren. 

 

 

Linkbuilding uitbesteden aan een transparant bureau

 • Bij TriplePro hebben wij geen geheimen. Wij werken aan jouw linkbuildingprofiel en zorgen zo voor meer verkeer naar je website. Bij ons kun je vertrouwen op kwalitatieve backlinks die doen wat ze moeten doen: topposities in Google verzorgen. Hierbij werken wij volledig transparant. Zo krijg je inzage in welke werkzaamheden zijn verricht en welke links er zijn geplaatst. Ben je dus op zoek naar een betrouwbaar linkbuilding bureau? Neem dan nu contact op. 
icon
 
linkbuilding

Nu linkbuilding uitbesteden?

Ben jij klaar om de online wereld te veroveren? Dan kan linkbuilding niet ontbreken. Dankzij onze jarenlange ervaring, grote kennis en toegang tot professionele tools zijn wij jouw perfecte partners voor linkbuilding. Mogen wij jou ook helpen met een effectieve linkbuilding strategie? Wij staan voor je klaar. Linkbuilding uitbesteden? Neem dan snel contact op of vraag een gratis linkbuildingscan aan!

Linkbuilding scan ontvangen?

Mogen wij jou ook helpen met een effectieve linkbuilding scan? Benieuwd hoe jouw website ervoor staat?

 • Een gratis linkbuilding rapport met een analyse van de huidige stand van zaken
 • Een gratis rapport met kansen
 • Klantenbeoordeling: 9,2/10

 fonk

Wil jij meer omzet,
naamsbekendheid en klanten?

 

Gratis groeiscan

 

contact