klantenvertellentpom 9,1 hele ster hele ster hele ster hele ster halve ster 140 REVIEWS
Ontvang nu je gratis groeiscan!
 • Full-service marketing bureau sinds 2008
 • Premier partner Google & Facebook partner
 • Fonk 150 best agencies 2022
 • Partner in groei, samen succesvoller

Pinterest Marketing bureau

Bereik de juiste mensen via een uitgekiende Pinterest marketing strategie

Gratis offerte ontvangen

pinterest

Pinterest Marketing bureau

Pinterest is een social media platform wat steeds blijft groeien. In Nederland zijn er ongeveer 3,5 miljoen Pinterest gebruikers. Veel bedrijven maken gebruik van Pinterest vanwege de lange houdbaarheid van de posts/pins. Een pin is namelijk tot wel 4 maanden houdbaar! Daarom is Pinterest de ideale manier om jouw product of merk onder de aandacht te brengen bij jouw doelgroep.

Pinterest marketing uitbesteden?

Mogen wij ook jou helpen met een effectieve Pinterest marketing strategie? Vraag een gratis adviesgesprek en/of offerte aan.

 • Pinterest specialisten
 • Ervaren Social media bureau
 • Gratis Pinterest marketing offerte
 

 fonk

Pinterest Pinterest Pinterest Pinterest Pinterest Pinterest Pinterest

social media

Doelen die met Pinterest marketing behaald kunnen worden:

Er zijn verschillende doelen die je met Pinterest marketing kan behalen namelijk:

 • Naamsbekendheid
 • Videoweergaven
 • Verkeer
 • Conversies
 • App installaties

Pinterest specialisten

Bij TriplePro hebben wij meerdere Pinterest specialisten rondlopen. Wij hebben de kennis en vaardigheden om het maximale uit jouw Pinterest marketing te halen. Voor al je vragen omtrent Pinterest kan je bij ons terecht, wij helpen je graag!.

 

 

Pinterest targeting opties

Je wilt het zo effectief mogelijk met je advertentiebudget omgaan, daarom is het van tevoren belangrijk welke mensen je wilt bereiken. Je kan bij Pinterest kiezen voor verschillende targeting opties

linkbuildingicon

Zoekwoordtargeting

Je kan je pins laten tonen aan personen die naar bepaalde woorden zoeken, hierbij kan je kiezen tussen brede match, bewoording match, exacte match en negatieve match.

linkbuildingicon

Interesse targeting

Pinterest weet heel goed wat de interesses van hun gebruikers zijn, hier kun je als adverteerder goed gebruik van maken

linkbuildingicon

Custom audience

Bij deze targeting is het mogelijk om te targeten op je eigen klanten data. Denk hierbij bijvoorbeeld aan websitebezoekers of e-mailadressen. Een lijst voor custom audience targeting moet uit ten minste 100 personen bestaan.

 

Zoekwoordentargeting opties Pinterest

Uitgebreide targeting

Uitgebreide targeting: Met uitgebreide targeting geef je Pinterest de kans om zelf een doelgroep samen te stellen.

Jouw doelgroep op Pinterest

Kun je op basis van de targeting opties jouw doelgroep al specificeren?

pinterest

Pinterest advertising

Pinterest is een fijn social media platform op op te adverteren, vooral als het gaat om producten, merken of diensten waarbij mooie beelden passen. Met pinterest kan je namelijk personen targeten die nog in een zoekende fase zitten van het aankoopproces. Denk hierbij aan mensen die een huis hebben gekocht en deze moeten inrichten. Ze maken op pinterest borden met items en sfeerbeelden die ze mooi en interessant vinden, zodra ze overgaan op kopen weten ze al van het bestaan van die producten en/of diensten.

 

Pinterest advertising kosten

Pinterest adviseert om minimaal 10 euro per dag aan budget in te stellen om een goede campagne te draaien. De CPC van Pinterest ligt relatief laag, op € 0,80 per click. Bij andere platformen zoals Google of Linkedin kan dit al snel oplopen naar € 2,-. Daarmee liggen de kosten per dag van Pinterest wat hoger dan andere platformen en de CPC wat lager dan andere platformen. Benieuwd of adverteren op Pinterest iets voor jouw bedrijf is? Neem gerust contact met ons op.

social media
 
Pinterest

Pinterest marketing uitbesteden?

Je kan veel bereiken met Pinterest marketing. Het belangrijkste is om de strategie af te stemmen op jouw doelstellingen en jouw doelgroep. Wij kunnen je helpen met het inrichten van je bedrijfsprofiel, het maken van een contentkalender, het posten van professionele berichten en een sterke advertentiecampagne gericht op jouw doelgroep. Wil jij Pinterest Marketing ook uitbesteden? Neem dan vrijblijvend contact op.

Pinterest marketing uitbesteden?

Mogen wij ook jou helpen met een effectieve Pinterest marketing strategie? Vraag een gratis adviesgesprek en/of offerte aan.

 • Pinterest specialisten
 • Ervaren Social media bureau
 • Gratis Pinterest marketing offerte
 

digitalmarketing fonk

Wil jij meer omzet,
naamsbekendheid en klanten?

 

Gratis groeiscan

 

contact