klantenvertellentpom 9,2 hele ster hele ster hele ster hele ster halve ster 144 REVIEWS
Ontvang nu je gratis groeiscan!
  • Full-service marketing bureau sinds 2008
  • Premier partner Google & Facebook partner
  • Fonk 150 best agencies 2022
  • Partner in groei, samen succesvoller

WordPress webshop laten maken

Jouw eigen professionele webshop gemaakt in WooCommerce

Wil jij je eigen WordPress webshop laten maken? Een WordPress webshop wordt gemaakt via de WooCommerce plugin. Het is het meest gekozen platform door ondernemers voor het online verkopen van hun producten. Grofweg een derde van alle Nederlandse webshops vertrouwt op dit toegankelijke Content Management Systeem (CMS). Bij TriplePro maken we graag een krachtige Wordpress webshop voor jou op maat via WooCommerce. Dankzij onze affiniteit met online marketing zorgen wij ervoor dat je het maximale rendement uit jouw webshop haalt.

Offerte aanvragen

Waarom kiezen voor een WordPress webshop?

Zoals gezegd is een WooCommerce webshop laten maken in WordPress extreem populair. Er zitten dan ook erg veel voordelen aan deze plugin en dit CMS verbonden. Een aantal redenen waarom je voor deze combinatie zou moeten kiezen:

1. Eenvoudig te beheren

Een groot voordeel van een WordPress webshop laten maken is dat je een webshop krijgt die gemakkelijk te beheren is, ook als je geen grote techneut bent. Door de laagdrempeligheid van het systeem is WooCommerce heel makkelijk aan te leren als je een beetje handig bent met computers. Grote technische kennis van bijvoorbeeld HTML of CSS is niet nodig.

2. Veel thema's beschikbaar

WordPress is een zogenaamd open source CMS, wat betekent dat iedereen bij kan dragen aan de ontwikkeling ervan. Dat betekent bijvoorbeeld dat er ontzettend veel Wordpress thema's beschikbaar zijn om je webshop in te laten bouwen. Bij TriplePro geloven we dat elke onderneming anders is en dat je dit via design op maat beter naar buiten kunt laten zien. Je wilt natuurlijk wel dat je eigen webwinkel er uniek uitziet.

3. Overal is een plugin voor

Door de enorme populariteit van WordPress zijn er inmiddels meer dan 50.000 plugins die je kunt toevoegen aan je webshop. Deze plugins breiden de functionaliteiten van je webshop uit of zorgen ervoor dat het beheer makkelijker wordt. Wat voor functie je ook zoekt voor je webwinkel, er is vrijwel altijd wel een plugin voor. De meeste plugins zijn gratis, maar er zijn ook talloze premium betaalde plugins die je kunt installeren.

4. Koppelingen met bekende tools

Voor de meeste bekende online tools zijn koppelingen beschikbaar met WordPress en WooCommerce. Zo kun je via de meeste payment providers allerlei betaalmethoden toevoegen aan je webshop. Maar ook andere bekende partijen, zoals MailChimp of PostNL, bieden een handige koppeling aan met jouw WordPress webshop.

5. Zoekmachinevriendelijk

Zonder bezoekers geen bestellingen; daarom is het belangrijk dat je webshop goed vindbaar is in zoekmachines zoals Google. Laat je een webshop maken in WordPress, dan heb je bij uitstek een CMS dat goed geoptimaliseerd is voor Google. Dit kun je bijvoorbeeld doen via de Yoast-plugin. Het is daarnaast een aanrader om een WooCommerce webshop te laten maken door een online marketingbureau zoals TriplePro. Onze SEO-specialisten zorgen ervoor dat jouw nieuwe webshop perfect wordt geoptimaliseerd voor Google.

6. Goedkoop

Tot slot, en niet onbelangrijk: een webshop laten maken in WordPress is relatief goedkoop. Bij de meeste andere webshopsystemen ben je stukken duurder uit. Bovendien biedt WooCommerce een hoge mate van schaalbaarheid, zonder dat je daarbij in de kosten wordt gejaagd.

Een goed converterende WordPress webshop laten maken

Een webshop die er mooi uitziet is leuk, maar het gaat erom dat hij uiteindelijk geld oplevert. Daarom is het belangrijk dat je een partij kiest die een expert is in het maken van WordPress webshops die ook daadwerkelijk converteren. Als full-service online marketingbureau is TriplePro precies zo'n partij. Wij zorgen niet alleen voor een prachtig design, maar ook voor:

Kosten van een WooCommerce webshop

De kosten voor het laten maken van een WordPress webshop zijn niet met één bedrag te benoemen. In de regel maken wij webshops op maat, waardoor de totale kosten altijd anders zijn. De prijs hangt onder andere af van jouw wensen qua design, functionaliteiten, het aantal pagina's en het aantal producten. Wil je graag weten wat de kosten zijn voor jouw gewenste WooCommerce webshop? Neem dan eens contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Laat je WordPress webshop maken door TriplePro

Wil jij een professionele WordPress webshop laten maken door ons enthousiaste team van vakidioten? Wij zorgen voor een prachtig uitziende WooCommerce webshop die zowel gebruiksvriendelijk als zoekmachinevriendelijk is. Kortom, eentje die converteert!

Door onze jarenlange ervaring en grote kennis van zaken zijn wij jouw perfecte partner of het gebied van webdesign. Vul het formulier in via de knop hieronder en wij maken graag een offerte voor je op maat. Of bel ons op 050 305 00 23; we gaan graag met je in gesprek.

Offerte aanvragen

Professionele en complete website/webshop laten maken

Jouw website of webshop laten maken door TriplePro in Groningen betekent:

Responsive webdesign

Responsive webdesign

Responsive webdesign

Huisstijl op maat

Responsive webdesign

Inclusief SSL-certificaat

Responsive webdesign

Conversiegericht

Responsive webdesign

Vindbaar in Google

Responsive webdesign

Gebruiksvriendelijk CMS

Wil jij meer omzet,
naamsbekendheid en klanten?

 

Gratis groeiscan

 

contact