Contact opnemen?
 9.1 / 10 - 125 Beoordelingen

Gratis adviesgesprek

WordPress website laten maken

Wist je dat wereldwijd zo'n 30% van alle websites zijn gemaakt op WordPress? Dit is niet zo vreemd aangezien dit al jaren een volwaardig content management systeem (CMS) is waarbij alle denkbare functionaliteiten aanwezig zijn. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan zoekmachine optimalisatie, onbeperkt pagina's maken en flexibele layout-mogelijkheden. Dit maakt WordPress vandaag de dag geschikt voor verschillende ondernemingen: van grote multinationals tot aan de bakker op de hoek. Wanneer je voor jouw bedrijf een nieuwe website wilt laten maken, dan is de meest voor de hand liggende optie WordPress. Bij TriplePro Online Marketing zijn wij gespecialiseerd in het maken van websites en webwinkels in WordPress. Lees snel verder en kom erachter hoe wij samen jouw bedrijf op het internet succesvoller maken! 

Waarom voor een WordPress website kiezen? 

Steeds meer ondernemers maken de overstap naar een WordPress website. De voornaamste reden hiervoor is niet alleen dat WordPress het populairste CMS ter wereld is, maar ook gemakkelijk te gebruiken is. Door deze hoge gebruiksvriendelijkheid is het zelfs voor beginners mogelijk om in enkele uren een prachtige website te maken. Doordat WordPress gebruik maakt van verschillende templates en plugins hoef je dus niet een website helemaal vanuit het niets te maken. Je kiest namelijk eenvoudig zelf welk template bij jouw bedrijf past. Wanneer je een geschikt template hebt gekozen, dan pas je dit geheel naar wens aan. Op die manier heb je in slechts enkele uren een functionele website voor jouw bedrijf. 

De werking van WordPress 

Om de werking van Wordpress te begrijpen moeten we allereerst kijken naar de drie bouwstenen: de editor, plugins en templates. Hieronder wordt iedere bouwsteen kort toegelicht:

Beginnen met een WordPress website 

Natuurlijk kan je ervoor kiezen om zelfstandig aan de slag te gaan met het maken van een WordPress website. Dit is geheel kosteloos en vergt slechts enkele uren tijd. Toch geeft dit in de meeste gevallen niet altijd het beste resultaat. Om te voorkomen dat jouw website geen professionele, creatieve en georganiseerde indruk achterlaat, kan je ervoor kiezen om het beste online marketingbureau van Groningen in de arm te nemen. TriplePro Online Marketing zorgt niet alleen voor meer mogelijkheden, maar kan zelfs een compleet nieuwe huisstijl voor jouw bedrijf ontwikkelen. Zo weet je zeker dat jouw website altijd persoonlijk is en daardoor opvalt. 

Voordelen WordPress website laten maken 

Wanneer je besluit om een professionele WordPress website te laten maken door TriplePro Online Marketing, dan geniet je direct van veel voordelen. Zo bespaar je bijvoorbeeld aanzienlijk op de kosten doordat een WordPress website niet zo duur is als een vergelijkbaar CMS. Toch zijn er nog veel meer voordelen te onderscheiden, namelijk: 

WordPress website laten maken kosten 

De kosten van het laten maken van een WordPress website zijn afhankelijk van jouw wensen. Wil je slechts een bestaand template aanpassen voor meer functionaliteit? Dan ben je goedkoper uit, dan wanneer je kiest voor een complexere website met veel maatwerkfunctionaliteiten. Dit is voor ieder bedrijf verschillend, waardoor het lastig is om de exacte kosten te benoemen. Wil je een WordPress website laten maken door TriplePro Online Marketing? Vraag dan snel een vrijblijvende offerte, zodat jij direct weet waar je aan toe bent. Wel zo gemakkelijk! 

TriplePro is de specialist voor het maken van WordPress websites 

Laat TriplePro Online Marketing jouw WordPress website maken en geniet van het beste specialisme. Wij zijn al sinds 2008 het gezelligste online marketing bureau van Groningen en staan inmiddels bekend om onze nuchtere en betrokken samenwerking. Bij ons krijg je geen loze beloftes en moeilijke woorden, maar een betrouwbare partner die samen met jou wil groeien. Niet voor niets zijn jouw doelen ook onze doelen. Neem contact met ons op en wie weet drinken wij binnenkort een verrukkelijke kop koffie of thee!

Wil jij meer omzet, naamsbekendheid en klanten?   Gratis groeiscan ontvangen