klantenvertellentpom 9,2 hele ster hele ster hele ster hele ster halve ster 144 REVIEWS
Ontvang nu je gratis groeiscan!
 • Full-service marketing bureau sinds 2008
 • Premier partner Google & Facebook partner
 • Fonk 150 best agencies 2022
 • Partner in groei, samen succesvoller

Google Ads uitbesteden

Wil jij meer leads, klanten of omzet behalen uit je Google Ads-advertenties? Besteed jouw Google Ads-campagnes dan uit aan de experts van TriplePro. Als Google Premier Partner zijn wij dé specialist in het opzetten, beheren en optimaliseren van Google Ads-accounts. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden met je.

Google Ads uitbesteden

logo   8,8  hele ster hele ster hele ster hele ster halve ster 140 REVIEWS

Waarom Google Ads uitbesteden?

Google Ads is een potentiële goudmijn voor websites of webshops. Weet je het echter niet op de juiste manier in te zetten, dan kan het je ook vooral geld kosten. Daarom kan je het maar beter uitbesteden aan een echte specialist. Dan profiteer je namelijk van al deze voordelen:

icon

Via Google Ads bereik je mensen die je anders niet zou bereiken. Veel mensen scrollen in de zoekresultaten namelijk nooit verder dan de advertenties die bovenaan de pagina staan. Sta je hier niet tussen, dan krijgen zij jouw website nooit te zien.

icon

SEO is een prima manier om extra bezoekers naar je website te halen, maar het duurt relatief lang voordat het resultaat oplevert. Bij Google Ads is dit niet het geval: als je een campagne live hebt gezet kun je daar in principe direct bezoekers uit verwachten. Het is daarom uitermate geschikt als je op zoek bent naar snel resultaat.

icon

Als je Google Ads op de juiste manier inzet, dan is je geld altijd goed besteed. Je betaalt namelijk alleen voor het behaalde resultaat, zoals een klik naar jouw website of een bepaalde conversieactie.

icon

Nog meer dan bij andere online marketingdisciplines is het bij Google Ads verstandig om het uit te besteden aan specialisten. Weet je namelijk niet goed hoe je een campagne het beste kunt opzetten en optimaliseren, dan kost het je alleen maar geld in plaats van dat het je wat oplevert.

icon

Bij TriplePro zijn we Google Premier Partner, wat betekent dat we bij de beste 3% bureaus van Nederland horen. Onze SEA-specialisten zitten dagelijks met hun neus in Google Ads-campagnes, waardoor ze er ontzettend veel kennis en ervaring mee hebben. Wij werken met alle bekende advertentieplatformen en zijn altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de branche.

icon

Google Ads uitbesteden bespaart je tijd. Want terwijl je de campagnes laat beheren door een echte specialist, kun jij je richten op waar je zelf goed in bent.

Wat kun je verwachten van een Google Ads-campagne bij TriplePro?

Heb je besloten om je Google Ads-campagnes aan ons uit te besteden? Dan gaan wij op de volgende manier voor je aan de slag:

computer chart

Opzetten en (her)structureren account

Besteed je Google Ads bij ons uit, dan beginnen we altijd met het opzetten van een Google Ads-account. Heb je die al, dan kijken we kritisch naar de huidige structuur van het account. Als het nodig is zetten we een compleet nieuwe campagnestructuur op. Er is namelijk niks belangrijker dan beginnen met een goede basis.

icon

Zoekwoordenonderzoek

Vervolgens gaan de aan de slag met een zoekwoordenonderzoek. Het doel hiervan is erachter komen wat de meest interessante zoekwoorden zijn om tijdens de campagne op te focussen. Hierbij kijken we bijvoorbeeld naar hoe vaak mensen zoeken naar bepaalde zoekwoorden en hoe groot de concurrentie is per zoekwoord. Met behulp van professionele tools halen wij de beste kansen voor jouw campagne naar boven.

google

Advertenties opstellen

De volgende stap is het opstellen van de advertenties. Onze specialisten schrijven pakkende advertentieteksten die zorgen voor een zo hoog mogelijke kwaliteitsscore, wat betekent dat je de kosten per klik zoveel mogelijk kunt drukken. Indien relevant voegen we één of meerdere advertentie-extensies toe. Voordat we de je Google Ads-campagne live zetten kiezen we uiteraard voor de meest effectieve biedstrategie.

social media

Monitoren en optimaliseren

Als je advertenties eenmaal lopen kun je erop vertrouwen dat wij ze continu monitoren en optimaliseren. We houden de voortgang nauwlettend in de gaten en sturen waar nodig bij. We stellen bijvoorbeeld uitsluitingszoekwoorden in, passen biedingen aan en zorgen ervoor dat de kosten niet de pan uit rijzen. Aan de hand van data zetten wij alles op alles om je CTR te verhogen, je kosten te verlagen en zo de maximale resultaten te behalen.

social media

Rapporteren

Als je Google Ads ergens uitbesteedt, wil je natuurlijk op de hoogte blijven van wat dit oplevert. Daarom krijg je van ons elke maand een duidelijke rapportage waarin we je meenemen in de voortgang en de resultaten van de campagne. Aan de hand van duidelijke KPI's laten wij zien wat jouw Google Ads-campagne kost en vooral van wat hij oplevert.

Gratis SEA rapport aanvragen

Vraag nu vrijblijvend een SEA-rapport aan

Wil jij jouw Google Ads campagne uitbesteden aan onze professionals? Vraag dan vrijblijvend een gratis SEA-rapport aan met daarin kansen en een advies op maat. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Dit kun je van ons verwachten:

website

1. Kennismaken

We maken een afspraak voor een kennismakingsgesprek waarin we bespreken welke uitdagingen er liggen voor jouw bedrijf op het gebied van Google Ads. In dit gesprek vragen we alle informatie op die we nodig hebben om een passend voorstel te maken. Zien we kansen voor een samenwerking? Dan plannen we een afspraak in waarin wij ons online marketingvoorstel aan jou presenteren.

website

2. Presentatie

Onze Ads-specialisten stellen een strategie op die aansluit op de huidige situatie van jouw account en de doelen die we hebben besproken. Deze lichten we tijdens de presentatie toe, net als het budget dat nodig is om jouw doelstellingen te behalen. Na afloop sturen wij de presentatie naar je toe, zodat je er nog even rustig over na kunt denken. We plannen een vervolg in om een eventuele samenwerking te bespreken.

website

3. Vervolggesprek

Als je nog vragen of opmerkingen hebt over onze voorgestelde Google Ads-strategie, dan bespreken we deze tijdens het vervolggesprek. Zien we van beide kansen een match? Dan gaan we de samenwerking aan!

Gratis SEA rapport aanvragen

Maar je hoeft ons niet op ons woord te geloven

klantenvertellen trans   9,2  hele ster hele ster hele ster hele ster halve ster 139 REVIEWS

 • 5 / 5
  Een fijn bedrijf om mee samen te werken. Zijn behulpzaam, beschikken over goede mensen en weten waar ze het over hebben!
 • 5 / 5
  Heb echt een hele fijne, meedenkende, vakkundige ervaring met TriplePro! Leveren goed werk. Luisteren na je, denken mee en professionele mensen in dienst. Nienke dank je wel!
 • 5 / 5
  Iris van TriplePro heeft mij heel goed geholpen bij het verhelpen van een foutmelding bij een advertentie. Ze is vriendelijk, snel en geduldig. Heel fijn!

Voor deze bedrijven hebben wij gewerkt

hepro

the attic streetwear

Meerendonk

Vloervoordeel

Maxxshop

martijnscholtens websize removebg preview
Bob Gelderloos
SEA-LEAD
bob@triplepro.nl

Google Ads uitbesteden?

Mogen wij jou helpen met effectieve Ads campagnes?
 • Een gratis SEA rapport met een analyse van de huidige stand van zaken
 • Een gratis rapport met kansen
 • Een gratis en datagedreven advies op maat

Wil jij meer omzet,
naamsbekendheid en klanten?

 

Gratis groeiscan

 

contact