klantenvertellentpom 9,2 hele ster hele ster hele ster hele ster halve ster 144 REVIEWS
Ontvang nu je gratis groeiscan!
 • Full-service marketing bureau sinds 2008
 • Premier partner Google & Facebook partner
 • Fonk 150 best agencies 2022
 • Partner in groei, samen succesvoller

WhatsApp Marketing

Bereik de juiste mensen via een uitgekiende WhatsApp marketing strategie..

Gratis offerte

whatsapp

WhatsApp Marketing bureau

WhatsApp is een platform dat bijna iedereen kent. 79% van de gebruikers gebruikt WhatsApp dagelijks, daarmee is WhatApp het social media platform met de meeste dagelijkse gebruikers! Veel personen gebruiken WhatsApp privé, maar wist je dat het ook erg goed in te zetten is voor bedrijven? Zo kan je snel met (potentiële) klanten in contact komen en snel vragen beantwoorden.

WhatsApp marketing uitbesteden?

Mogen wij ook jou helpen met een effectieve WhatsApp marketing strategie? Vraag een gratis adviesgesprek en/of offerte aan.

 • Gecertificeerde Meta specialisten
 • Ervaren Social media bureau
 • Gratis WhatsApp marketing offerte
 

digitalmarketing fonk

>

WhatsApp WhatsApp WhatsApp WhatsApp WhatsApp WhatsApp WhatsApp

 

social media

Doelen die met WhatsApp marketing behaald kunnen worden:

Verschillende doelen kunnen behaald worden met WhatsApp marketing:

 • Snelle communicatie met klanten
 • Snelle reacties op vragen
 • Pop-up op website met chatfunctie
 • Je bedrijf positioneren
 • Goede service bieden

Gecertificeerde Meta specialisten

Onze specialisten zijn gecertificeerd met een Blueprint, het certificaat van Facebook, Instagram, Messenger en WhatsApp. Dit betekent dat Meta (het moederbedrijf van o.a. Whatsapp) erkent dat wij over de skills en tools beschikken om het maximale uit jouw Whatsapp marketing te halen. Hierdoor weet je zeker dat jouw campagnes bij ons in goede handen zijn.

WhatsApp targeting opties

Je kan op dit moment niet adverteren via WhatsApp, wat wel kan is adverteren op Facebook om mensen aan te zetten tot het sturen van berichtjes via WhatsApp. Hierdoor zijn er voor de advertenties dezelfde targeting mogelijkheden als bij Facebook. Verder kan je WhatsApp gebruiken als servicegerichte oplossing, met bijvoorbeeld een chat functie op je website.

WhatsApp

WhatsApp Business voor bedrijven

Om WhatsApp te gebruiken voor je bedrijf kan je het beste een business account aanmaken, deze kan je aanmaken met een mobiel nummer of met een vast nummer. WhatsApp Business is speciaal ontworpen voor MKB-bedrijven om op een persoonlijke manier in contact te komen met (potentiële) klanten. Je kan op een makkelijke manier gesprekken labelen, zodat het overzichtelijk blijft. Ook kan je een shop inrichten en op die manier producten verkopen

 

 

WhatsApp Business kosten

Whatsapp Business is een gratis app die te downloaden is via Google Play en de App Store. Wil je via Facebook adverteren en mensen doorsturen naar jouw whatsapp? Dan zitten er wel kosten verbonden aan het adverteren. Deze advertenties kunnen al vanaf 1 euro per dag, hoe meer mensen je wilt bereiken hoe duurder het wordt.

social media
 
whatsapp

WhatsApp marketing uitbesteden?

WhatsApp is een goede toevoeging aan een marketing plan. Wij kunnen helpen met het inrichten van een WhatsApp Business account, een WhatsApp shop inrichten en het maken van advertenties om mensen te bereiken die berichten kunnen sturen via WhatsApp.

WhatsApp marketing uitbesteden?

Mogen wij ook jou helpen met een effectieve WhatsApp marketing strategie? Vraag een gratis adviesgesprek en/of offerte aan.

 • Gecertificeerde Meta specialisten
 • Ervaren Social media bureau
 • Gratis WhatsApp marketing offerte
 

digitalmarketing fonk

Wil jij meer omzet,
naamsbekendheid en klanten?

 

Gratis groeiscan

 

contact