Contact opnemen?
4.7 / 5 - 61 Beoordelingen

Jouw woorden

Teksten voor je website, sociale media, nieuwsbrief of advertenties nodig?

 

tp Offerte ontvangen

Tekstschrijver voor je website en online marketing

Tekst maakt online het verschil.  Goede content maakt jou beter vindbaar op internet, zorgt voor hogere conversies, een professionele uitstraling, meer waardering en terugkerende bezoekers. Wil jij teksten laten schrijven voor je website? Voor je blog?

Teksten offerte

Hoe wij werken:

Welke soort teksten kun je aanvragen:

  • Website teksten: aantrekkelijke teksten voor je producten of diensten. Geschreven voor jouw bezoeker en geoptimaliseerd voor de zoekmachine.
  • Landingspagina: pagina's waar campagnes op landen. Bedoelt om leads te genereren of je afzetgebied te vergroten.
  • Mosterpagina: 2000 woorden over een bepaald product of dienst. Laat zien dat je een autoriteit bent op een bepaald gebied en vergroot je vindbaarheid.
  • Blog: een tekst over bijvoorbeeld een interessante ontwikkeling, actualiteit, trends of bepaalde thema's. Door in te spelen op actualiteit laat je zien dat je een autoriteit bent.
  • Nieuwsbrief: een e-mail met daarin het laatste nieuws, een thema of een actie. Deze manier is handig voor ondernemers die contact willen houden met bestaande klanten

Wij maken jouw verhaal

Slimme ondernemers zorgen dat ze hun teksten laten schrijven door een copywriter. Een goed verhaal verkoopt namelijk en verbindt jouw product of dienst met een (nieuwe) doelgroep. Wat komt daar allemaal bij kijken? Zesentwintig letters, taalgevoel en marketing. Jij weet als geen ander wat jouw bedrijf het beste maakt, laat ons dan jouw woorden vertalen naar een goedlopend verhaal waar jouw bedrijf door kan groeien.

Wat leveren goede teksten op?

Goede teksten zijn een investering voor op korte en lange termijn. Cliché maar waar: “ wie schrijft die blijft”. Je kunt ze doorvoeren in al jouw communicatie middelen van website tot in brochures en folders.  De meeste ondernemers kloppen zichzelf niet graag op de borst. Hierdoor verliest een goede tekst gelijk zijn kracht. Een tekstschrijver verwoord jouw passie.

 

 

Teksten aanvragen

Laat je teksten schrijven door iemand die het goed kan en leuk vindt. Laat je hieronder je gegevens achter.

 

 

Wil jij meer omzet, naamsbekendheid en klanten?   Gratis groeiscan ontvangen