Contact opnemen?
 9.1 / 10 - 125 Beoordelingen

Gratis adviesgesprek

Beheer Google Ads (Adwords) campagne uitbesteden?

Google Ads, voorheen Google Adwords, is een advertentieprogramma van Google. Google Ads biedt jou de mogelijkheid om op zoektermen te adverteren. De advertenties worden in Google bij de zoekresultaten getoond. Met Google Ads kun je in het zoeknetwerk en in het displaynetwerk adverteren. Wil jij ook adverteren in Google? Dan is beheer van een Google Ads campagne uitbesteden aan de specialisten van TriplePro een slimme zet. Onze specialisten zijn Google gecertificeerd en belangrijker nog: ze hebben jarenlange ervaring met meer dan 200+ Google Ads campagnes.

 

Met Google Ads gericht adverteren:

  • Sturen op ROAS (Return on ad spend)
  • Winstgevende Ads campagnes
  • Meer bezoekers
  • Meer potentiële klanten via gerichte (re)marketing campagnes
  • Naamsbekendheid verhogen in de gewenste regio
  • Google Shopping voor webshops
  • Geen budgetverspilling

Ads kansen ontdekken

 

 

google adwordsHoe werkt Google Ads?

Waarom staan sommige advertenties bovenaan in Google en andere advertenties niet? Twee factoren spelen hierin een grote rol: de concurrentie en de kwaliteitsscore voor advertenties.

Hoe meer concurrentie, hoe meer je moet betalen voor een klik. Ga je niet mee in de concurrentiestrijd, dan is de kans groot dat je niet bij de eerste 4 advertenties komen te staan.

De kwaliteitsscore wordt opgebouwd op basis van relevantie en klikgedrag. Google kijkt naar hoe relevant je advertentie is voor het zoekwoord en hoe relevant de achterliggende webpagina is. Een belangrijke gegeven hierin hoeveel mensen op jouw advertentie klikken ten opzichte van de concurrentie. De kwaliteitsscore is een score tussen 1 en 10, waarbij 10 de beste score is. Hoe beter de kwaliteit, hoe minder je hoeft te betalen per klik.

 

Wil jij met Adwords adverteren?

Winstgevende ADS strategie

 

Google Ads kosten

Voor het gebruik van Google Ads heb je een Google account nodig. Vervolgens kun jij je aanmelden bij Google Ads.

Achter Google Ads zit een soort online veilingsysteem. In je Google account kan jij aangeven wat je maximaal aan een klik wilt uitgeven. Je betaalt pas als iemand op jouw advertentie klikt. Voor de betaalde zoekresultaten zijn de CPC, kosten per klik, dan ook een belangrijk gegeven. Je kunt per dag een budget vaststellen voor je account, voor campagnes, voor advertenties en voor bepaalde zoekwoorden. De kosten per klik geeft je dus inzage in hoeveel klikken jij kan verwachten voor jouw budget.

De kosten van Google Ads variëren per website, per branche en per dag. Google Ads is geschikt voor producten en diensten.

Factuur Google Ads

De kosten voor de klikken betaal je rechtstreeks aan Google. In je Google account zijn ook al je facturen voor Google Ads terug te vinden in de transactiegeschiedenis.

Wat levert het op?

Een rekensommetje: stel je voor je haalt momenteel via je website 5 aanvragen binnen op 100 bezoekers. Wat zou er gebeuren als de bezoekers verdubbelen? Theoretisch gezien zou je 10 online aanvragen binnen krijgen. En wat als één op de drie ook daadwerkelijk klant bij je wordt? Stel jezelf eens de vraag hoeveel je eigenlijk verdiend (winst) aan een klant? Uitgerekend? Dan weet je nu ook hoeveel je mag spenderen aan het binnen halen van een nieuwe klant.

Wist je dat

Ook online adverteren in Google?

Schakel TriplePro Online Marketing in voor je SEA campagnes.

Meer informatie

Beheer Google Ads-campagne uitbesteden bij TPOM

Wil jij meer bezoekers en conversies op jouw website om te blijven groeien? Besteed dan je Google Ads campagne uit aan de SEA-specialisten van TriplePro. Wij helpen ondernemers al jaren op een succesvolle manier aan meer online succes.

 

icon specialismeicon ervaring

Ervaring

Wij hebben meer dan 10 jaar SEA-ervaring. Wij beheersen de fijne kneepjes van het vak waardoor we sneller resultaat boeken.

 

 

icon google

Alle platformen

Wij hebben ervaring met alle bekende advertentieplatformen, waaronder Google Ads, Google Shopping en Bing Ads.

 

 

icon begeleiding

Ontwikkelingen

Onze specialisten zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en trends in de branche.

 

 

icon campagnes

Campagnes

Wij maken campagnes voor jou op maat, die speciaal zijn ingericht op jouw wensen en behoeften en die we sturen op basis van data.

 

 

icon begeliding

Begeleiding

Je hebt een sparringpartner die je helpt bij het uitstippelen van de juiste online marketingstrategie.

 

 

icon tijdsbesparing

Tijdsbesparing

Jij bespaart tijd en kunt je richten op waar je zelf goed in bent: ondernemen.

 

 

google

 Google Ads of SEA

In Nederland worden de termen SEA en Google Ads vaak door elkaar gebruikt. Onder SEA vallen echter ook andere advertentieplatformen dan Google Ads, zoals die van Bing. Google heeft echter veruit het grootste marktaandeel: bijna 95%. Google Ads is dus waar het voornamelijk om draait.

 

Wil jij meer omzet, naamsbekendheid en klanten?   Gratis groeiscan ontvangen