Contact opnemen?
 9.3 / 10 - 110 Beoordelingen

Jouw Google Shopping bureau

Winstgevende Google shopping campagnes * Starten en verbeteren van Google Shopping

 

tp Snel offerte ontvangen

#1 Google Shopping bureau

Wil jij jouw webshop laten groeien? Of levert je huidige Google Shopping campagne te weinig resultaat? Onze shopping specialisten zien Google shopping als een sport. Zo veel mogelijk kliks, tegen zo laag mogelijk kosten.

Ze draaien aan de knoppen zodat jouw shopping campagne winstgevend wordt. Wil jij Google Shopping uitbesteden? Wij streven naar maximale winstgevendheid voor onze klanten, dus ook voor jou.

 

Bestaand Google Shopping account

Stel je voor: meer omzet, tegen minder kosten. Wat zou dat voor jou betekenen? Een Google Shopping campagne rendabel krijgen is niet voor iedereen weggelegd. Wij worden vaak door klanten gevraagd om eens mee te kijken in het account voor verbeterpunten. Een uitdaging die wij graag aangaan. Is jouw shopping campagne ook een uitdaging? Heb jij het gevoel dat er meer uit te halen valt? Bel ons op 050-3050023 of stuur onderstaand formulier in.

 

Google Shopping account opstarten

Je hebt een webshop, maar de verkoop van je producten gaat niet hard genoeg. Logisch dat je Google Shopping wilt inzetten. Maar zelf een feed maken, een shopping structuur opzetten en de juiste biedstrategieën inzetten zie je toch niet zitten. Wil jij weten wat de mogelijkheden zijn om het opstarten en beheren Google Shopping uit te besteden? Bel ons op 050-3050023 of stuur onderstaand formulier in.

 

 

Google Shopping bij TriplePro Online Marketing:

  • Meer omzet tegen minder kosten
  • Gecertificeerde shopping specialisten
  • Heldere rapportages
  • Verantwoord omgaan met jouw advertentiebudget
  • Streven naar maximale winstgevendheid

Snel een offerte ontvangen

 

Wat is Google Shopping? 

Advertenties van je producten in Google met een afbeelding, beschrijving en prijs. Heel kort door de bocht is dit wat Google Shopping is. Als je de afbeelding ziet, denk je direct oh ja. Want een beetje online shopper is gek op Google Shopping. Hoe specifieker je zoekt hoe groter de kans dat je precies vind wat je zoekt. Heel fijn als je weet wat je wil kopen, maar ook als je je aan het oriënteren bent. Je hoeft niet eindeloos verschillende webshops af te speuren. Een mooi overzicht van het product en de prijzen. 

Je kunt er niet meer omheen, want bijna bij alle zoekopdrachten vind je Google Shopping Resultaten. Nog beter: ze staan boven de normale zoekresultaten. Zo val je dus nog eens een keer echt op. 

Wat heb je nodig voor Google Shopping?

Om een Google Shopping Campagne op te zetten heb je 3 dingen nodig: 

  1. Een productfeed / datafeed met daarin de producten waarop je wilt adverteren
  2. Een Google Merchant account waar je de datafeed inlaadt
  3. Een Google Adwords account waar je de shopping campagne in bouwt

Weet je (nog) niet wat het is. Geen paniek! We helpen je met de technische kant en we leggen je precies uit wat we doen en waarom we het doen. Samenwerken vinden wij namelijk een stuk leuker en je campagne wordt een beter van. 

Hoe zet je een Google Shopping Campagne op? 

Succesvolle Google Shopping Campagne

Wanneer is een Google Shopping Campagne een succes? Logisch natuurlijk: als het meer oplevert dan het kost. Onze specialisten zullen constant fanatiek aan de slag zijn met het optimaliseren van alle kenmerken van jouw producten zodat het feilloos aansluit op je doelgroep. Bijvoorbeeld: de product titel, de prijs, de alt tags ( de naam van de afbeelding), de url waar de bezoeker naar toe gaat en ga zo maar door. Jouw productfeed is hét centrale punt van de campagne. 

Wat werkt wel en wat werkt niet?

Google Analytics is voor onze specialisten hetzelfde als een speelgoedwinkel voor kinderen. Ze kunnen zich uren verdiepen in data en weten hierdoor wat de exacte succesfactoren zijn van jouw campagne. Dit delen we natuurlijk graag met je. Elke maand ontvang je een te begrijpen rapportage met daarin jouw rendement van jouw investering. Het is pas een succes als het meer oplevert dan het kost. 

Jouw Google Shopping Specialist gewoon in Groningen 

Vanuit ons mooi kantoor in Groningen, sleutelen 3 Google Shopping & Adwords Specialisten dagelijks aan verschillende campagnes. Daarnaast bestaat ons team uit 32 enthousiaste en ambitieuze online marketeers die elkaar iedere dag opnieuw uitdagen om het beste te doen voor onze klanten. Jouw doelen zijn onze doelen. Jouw groei betekent onze groei. Samen succesvoller, dat is waarin wij altijd al geloofd hebben. We nodigen je dus regelmatig uit bij ons op kantoor om te evalueren. 

 

 

 

Google Shopping vrijblijvende offerte

Mogen wij jou helpen met winstgevende shopping campagnes?

 

 

 

Wil jij meer omzet, naamsbekendheid en klanten?   Gratis groeiscan ontvangen