Contact opnemen?
4.7 / 5 - 61 Beoordelingen

Laat de kassa rinkelen

Wil je een webshop laten maken die je meer oplevert dan het kost?

 

tp Offerte ontvangen

 

Webshop laten maken - professioneel & compleet

Waarom een webshop laten maken door TriplePro? Wij maken professionele, krachtige en betrouwbare webshops. TriplePro in Groningen is de e-commerce specialist. Een webshop van A tot Z. Een webshop beginnen? Wil je een webshop met kassasysteem? Of heb je al webshop, maar wil je meer bezoekers en bestellingen? Laat onze consultant je dan informeren over online marketing voor webshops.

 
 

Projecten

Een kleine greep uit onze tot nu toe 200 gerealiseerde projecten. 

 

tp Bekijk meer projecten
 

Nieuwe webshop laten maken

Veel webshops die een aantal jaren geleden gebouwd zijn merken dat ze online marktaandeel aan het verliezen zijn. Dit komt door de toename van webwinkels, maar ook door de technische ontwikkeling van de e-commerce platformen. Wil jij je online voorsprong behouden of nog liever uitbouwen? Dan is het misschien tijd om nieuwe webshop te laten maken. Benieuwd? Laat jouw online kansen onderzoeken.
 

 

Webshop beginnen

Wil je een webshop beginnen? De online business blijft doorgroeien, dus een webwinkel is voor veel ondernemers een logische vervolgstap. Omdat het starten van een webwinkel nog niet zo eenvoudig is bouwen wij niet enkel de webshop, maar helpen wij de ondernemers ook tijdens dit proces. Dat is het voordeel van een webshop beginnen bij een ervaren webshopbouwer.

 

 

 Complete webwinkel bij TriplePro:

  • Omnichannel oplossing: Webwinkel met kassasysteem
  • Jouw webshop is goed vindbaar in Google
  • Jouw webshop is responsive en werkt op elk scherm goed
  • Jouw webshop is eenvoudig zelf te onderhouden in het CMS
  • Wij richten jouw webshop in om te converteren
  • Optioneel: online marketing pakket voor the next step

WEBSHOP OFFERTE ontvangen

 

 

Professionele en complete webshop laten maken

Een goed e-commerce platform is de basis voor jouw groeiende online business. Daarom bouwen we jouw webwinkel in het gebruiksvriendelijke CMS Afosto of CMS Lightspeed. Beide e-commerce platformen zijn uitermate geschikt als omnichannel oplossing.

 

 

Unieke webshop laten maken

Waarom een webshop laten maken bij TriplePro in Gronigen altijd beter geregeld is? Onze aanpak is uniek. Wij begeleiden je door het hele traject. Lees hieronder hoe wij werken.

 

1. Offerte

Je vraagt een webshop offerte aan via offerteformulier of maakt telefonisch een afspraak met 1 van onze consultants. Binnen 1 werkdag ontvang jij een offerte of maken wij een afspraak met je.

2. Start

Je spreekt op kantoor af met het projectteam voor de start van je webshop. Je geeft je wensen door, bespreekt de strategie en geeft aan voor welk doel jij jouw webshop wil laten maken. Bijzonder, je voelt gewoon dat ze jouw bedrijf echt willen begrijpen.

3. Concept

Je mag weer langs komen op kantoor om je concept webshop webdesign te bekijken. Je bent bijzonder verrast met het webdesign van de nieuwe webshop, maar je hebt nog wel een aantal feedbackpuntjes. Wij gaan na het gesprek direct met jouw feedback aan de slag.

4. Vullen

Je krijgt een training hoe je de webshop kunt vullen met producten. Aan het eind van de training krijg je een aantal documenten mee die je kunt invullen voor de import van producten. Heb je al een webshop? Dan is er een kans dat wij jouw producten via een export kunnen importeren. Je kan tegen betaling ook ons aan het werk zetten om jouw webshop te laten vullen.

5. Compliance

Je stuurt de algemene voorwaarden, privacy statement, garantiebepalingen en klantenservice pagina's naar ons op om op je webshop te zetten. Geef bij ons aan als je die nog niet hebt, dan krijg je van ons een aantal templates die je kunt gebruiken.

6. testen

Je spreekt op kantoor af met het projectteam en samen doorloop je de volledige webshop qua functionaliteiten waaronder betaalopties, berichtgeving, filters en verzendmethoden. Werkt alles? Dan krijg je een voorsteldatum voor het live zetten van de webshop.

7. Online

Je bent superblij met de nieuwe webshop en je geeft ons groenlicht om de webshop live te zetten. Vol trots presenteer je even later de webshop aan je omgeving en de rest van de wereld.

8. Start avontuur

Je webshop is live. Nu start het online avontuur van de webshop. Wil je er alles uithalen? Vraag dan naar onze online marketing pakketten.

 

 

 

 

 

Webshop offerte ontvangen

Wil jij een webshop laten maken? Bel ons op 050 305 00 23 of laat hieronder je gegevens achter.

 

Wil jij meer omzet, naamsbekendheid en klanten?   Gratis groeiscan ontvangen