klantenvertellentpom 9,1 hele ster hele ster hele ster hele ster halve ster 140 REVIEWS
Ontvang nu je gratis groeiscan!
  • Full-service marketing bureau sinds 2008
  • Premier partner Google & Facebook partner
  • Fonk 150 best agencies 2022
  • Partner in groei, samen succesvoller

Professionele webshop laten maken

Wil je online meer verkopen? Laat ons jouw succesvolle webshop bouwen.

Vraag een offerte aan

Professionele webshop bouwer

Anno 2023 wordt er online meer verkocht dan ooit. Een professionele webshop is dé manier om jouw doelgroep online bij je te laten winkelen. Wil jij een webshop laten bouwen? In TriplePro vind je een ervaren webshopbouwer die precies weet wat voor webwinkel jouw bedrijf nodig heeft. Wij maken een webshop voor je op maat in WordPress of Afosto. Naast een design op basis van jouw wensen, zorgen we ervoor dat jouw webshop zo goed mogelijk presteert en rendeert, zodat jij zo veel mogelijk weet te verkopen. Vraag een offerte bij ons aan en ontdek hoe wij je kunnen helpen.

Bekijk portfolio

Webshop offerte ontvangen

Interesse in een nieuwe webshop? Bel ons op 050 305 00 23 of laat hieronder je gegevens achter.

 fonk

webshop webshop webshop webshop webshop

Waarom een webshop laten maken door TriplePro?

Ben jij op zoek naar een webbouwer voor een webshop die er niet alleen mooi uitziet, maar ook jouw verkopen weet te boosten? Dan zit je goed bij TriplePro. Wij hebben jarenlange ervaring met het maken van goed renderende webshops. Laat je een webwinkel bouwen door ons, dan profiteer je van:

 

Unieke webshop op maat

Bij TriplePro geloven we erin dat ieder bedrijf uniek is. Daarbij hoort dus ook een unieke webshop die op maat is gemaakt. In onze branche wordt er veel gewerkt met standaard templates. Hiermee heb je voor een prikje een eigen webshop, maar wel eentje die op heel veel andere webshops lijkt. Wij maken liever voor iedere klant een uniek design, zodat je een webshop krijgt die écht bij jouw bedrijf past. Daarom beginnen we elk project altijd met een uitgebreide kick-off om elkaar beter te leren kennen. Op basis van jouw wensen en je huisstijl, logo en doelgroep maken wij een ontwerp op maat. Zo krijg jij een unieke webshop die helemaal op jouw bedrijf is afgestemd.

 

 

 

 

Wij kiezen het beste CMS voor jouw webshop

Onze webbouwers maken webshops in verschillende content managementsystemen, afhankelijk van welke het beste past bij jouw wensen. Samen kijken we naar de oplossing die het beste bij je past. Dit kan WooCommerce (WordPress) zijn, maar ook Lighstpeed of Afosto. .

woocommerce

WooCommerce webshop

WordPress is vandaag de dag het populairste CMS om een webshop in te bouwen. Dit doen wij via de bekende WooCommerce plugin. Een webshop laten maken in WordPress heeft verschillende voordelen:
  • Eenvoudig te beheren;
  • Veel thema's beschikbaar;
  • Overal is een plugin voor;
  • Veel koppelingen mogelijk met bekende tools;
  • Zoekmachinevriendelijk;
  • Relatief goedkope oplossing.

afosto

Afosto webshop

Bij TriplePro maken we ook veel webshops in Afosto. Ook dit systeem is gebruiksvriendelijk en eenvoudig te beheren. Samen met jou kijken we welk CMS het meest geschikt is voor jouw webwinkel.

 

 

Betaalsystemen gekoppeld aan je webshop

Wij koppelen je webshop aan alle bekende betaalsystemen die je wenst. Zo kun je je klanten laten betalen via iDEAL (de meest gebruikte betaalmethode), via een creditcard of via achteraf betalen met Klarna of Afterpay. Ook is het mogelijk om buitenlandse transacties te ontvangen met Bancontact, Giropay en SOFORT. Wij helpen jou met het instellen van de betaalmethoden. Hoe meer opties je je klanten geeft, hoe groter de kans op conversies.

betaalpillaricon icon

Dit kun je verwachten van een webshop van TriplePro

Het maken van een webshop is bij onze ervaren webbouwers in goede handen. Wij houden rekening met alle factoren die voor een webshop van belang zijn om zoveel mogelijk verkopen te behalen. Elke webshop die wij bouwen voldoet dan ook aan de onderstaande voorwaarden:

1. Een passend design

Als een potentiële klant op je webshop terecht komt, dan moet de eerste indruk goed zijn. Een fraai design is dus essentieel. Deze moet er meteen uitspringen en goed passen bij jouw bedrijf en de producten die je verkoopt. Onze designers zijn experts in het vertalen van jouw wensen en ideeën in een prachtige website. Hebben zij het ontwerp klaar, dan presenteren we die graag bij ons op kantoor. Vervolgens krijg jij gelegenheid om erop te schieten. Zijn er dingen die je anders zou willen zien? Geen probleem, wij nemen je feedback graag ter harte, totdat je helemaal tevreden bent met het ontwerp van je webshop.

2. Gebruiksvriendelijk

Je webshop moet er niet alleen mooi uit zien, hij moet ook gemakkelijk te gebruiken zijn. Hoe minder obstakels je bezoekers ervaren, hoe groter de kans dat ze een aankoop doen. Bij de webshops die wij maken staat gebruiksvriendelijkheid voorop. Zo zijn ze overzichtelijk en gemakkelijk te navigeren. Ook zorgen wij ervoor dat je webshop zo snel mogelijk is. Langzame webshops jagen namelijk bezoekers weg, en dat is wel het laatste wat je wilt.

3. Mobielvriendelijk

Vandaag de dag bezoekt het merendeel van de mensen webshops via een mobiele telefoon. Het is dus van groot belang dat je webwinkel ook op mobiele apparaten er goed uitziet en goed werkt. Onze developers geven bij het maken van een webshop de mobiele versie dan ook de hoogste prioriteit.

4. Geoptimaliseerd voor zoekmachines

Een mooie webshop die goed in elkaar zit is stap één; stap twee is een webshop die ook daadwerkelijk bezoekers trekt. Hiervoor zetten wij zoekmachineoptimalisatie in. Wij bouwen webshops op een zoekmachinevriendelijke manier, zodat ze gemakkelijker hoog zullen scoren in Google of Bing. Hiervoor optimaliseren we onder andere de SEO-titels, omschrijvingen, laadtijd, structuur, alt tags en interne links van de webshop. En heb je momenteel al een webwinkel, dan maakt één van onze SEO-specialisten een zorgvuldig migratieplan, zodat jouw nieuwe shop zijn waarde behoudt.

5. Veilig

Als je een professionele webshop laat maken, dan mag je verwachten dat deze veilig is. Als eigenaar van een webshop ben je verantwoordelijk voor het beschermen van de persoonsgegevens van je klanten, dus het is essentieel dat je webshop goed is beveiligd. Laat je een webshop bouwen door TriplePro, dan kun je ervan op aan dat alles op het gebied van veiligheid goed geregeld is.

 

 

Projecten

Hieronder een kleine greep uit onze tot nu toe 200 gerealiseerde projecten. 

Of bekijk alle projecten

triplepro

 

Onze werkwijze

Ben je benieuwd naar hoe het maken van een webshop bij ons in zijn werk gaat? We nemen je graag mee in ons proces. Als wij voor jou aan de slag mogen gaan, dan doen we dat aan de hand van de onderstaande stappen. Aan het einde van de rit staat er een prachtige webshop voor je klaar.

1. Kick-off

Tijdens de kick-off leren we elkaar beter kennen en bespreken we samen met de designer en eventueel de developer jouw wensen en doelen.

2. Design

We gaan aan de slag met het maken van een design op basis van analyses en jouw huisstijl. Hierbij beginnen we altijd met de homepagina.

3. Presentatie en feedback

We laten je het design zien en geven je de ruimte voor feedback. Als de homepagina akkoord is, gaan we door met het design van de overige pagina's, waarna weer een feedbackmoment volgt.

4. Front-end

We zetten het design om in een professionele en responsive website. Hoelang de bouw duurt, hangt af van de complexiteit van de website

5. Content management

We plaatsen alle content op de webshop volgens het migratieplan. We nemen de teksten en afbeeldingen over van je huidige website en maken eventueel nieuwe content.

6. Controle en migratie

We doen een kwaliteitscontrole, bereiden de migratie voor en stellen de meetinstrumenten in. Zo zorgen we ervoor dat je vindbaarheid in zoekmachines als Google behouden blijft. .

 

 

 

Wat zeggen onze klanten

 

Hebben inmiddels meerdere projecten laten begeleiden door Triple Pro en hebben ervaring met meerdere mensen binnen deze organisatie, stuk voor stuk goede deskundige mensen. Zoals zo vaak stond op alle projecten enige tijdsdruk en waren we iets laat. Maar door de positieve houding van dit bedrijf is alles op tijd gerealiseerd. Het persoonlijke directe contact en het denken in oplossingen heeft ons enorm geholpen.

 

Bart, Hoorn

 

 

nze webshop laten aanpassen en maken door TriplePro. De hele proces is perfect gelopen, we werden snel geholpen en onze aanpassingen werden snel doorgevoerd. Zelfs tijdens het COVID-19 gebeuren, op dat moment ging alles via mail, en dit is mij zeer goed bevallen. De deskundigen die mij geholpen hebben met het css gedeelte van de site zijn zeer bekwaam! Ga zo door, ik beveel jullie zeker aan bij anderen.

 

Oscar, Lauxtermann

 

Bij TriplePro is niks onmogelijk. Ze denken mee en willen het beste voor de klant. Veel jonge werknemers die alles weten op gebeid ICT en marketing en je graag verder op weg helpen. Precies iets wat ik nodig had.

Kayin, Leeuwarden

 

 

Online marketing voor je webshop

Als ondernemer wil je natuurlijk zoveel mogelijk rendement uit je webshop halen. Dan is het slim om, als je nieuwe webwinkel eenmaal in de lucht is, ook te investeren in een online marketingcampagne. Bij TriplePro helpen we je hier graag mee. Wij zijn gespecialiseerd in online marketing voor webshops en hebben veel ervaring met beginnende webshops en webshops die toe zijn aan een volgende stap. Dankzij gerichte SEO-, Google Ads en social media campagnes zorgen wij ervoor dat meer bezoekers je website weten te vinden. Daarnaast zetten we conversie optimalisatie in om deze bezoekers om te toveren in klanten. Mogen wij jou ook helpen?

icon

 

 

 

webshop

Hoe werkt Google Ads?

Wat kost een nieuwe webshop?

Op de vraag wat een nieuwe webshop kost kunnen wij onmogelijk een eenduidig antwoord geven. Omdat wij webwinkels op maat maken, is dit bij ieder exemplaar weer anders. De kosten voor het maken van een nieuwe webshop zijn bijvoorbeeld afhankelijk van jouw wensen qua layout, webdesign, uitstraling en functionaliteiten. Ben je benieuwd naar wat een nieuwe webwinkel laten maken kost? Vul dan het formulier in en wij nemen zo gauw mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend gesprek.

 

Laat ons jouw webshop maken  

Wil jij een professionele webshop laten maken door ons enthousiaste team van vakidioten? Wij zorgen voor een prachtig uitziende webwinkel die zowel gebruiksvriendelijk als zoekmachinevriendelijk is. Kortom, een webshop die converteert!

Door onze jarenlange ervaring en grote kennis van zaken zijn wij jouw perfecte partner op het gebied van webdesign. Vul het formulier hiernaast in en wij maken graag een offerte voor je op maat. Of bel ons op 050 305 00 23 we gaan graag met je in gesprek.

Webshop offerte ontvangen

Interesse in een nieuwe webshop? Bel ons op 050 305 00 23 of laat hieronder je gegevens achter.

 fonk

Wil jij meer omzet,
naamsbekendheid en klanten?

 

Gratis groeiscan

 

contact