Contact opnemen?

Lightspeed webshop laten maken

Lightspeed biedt alles wat je nodig hebt om online te verkopen.

Lightspeed is het e-commerceplatform voor de kleine ondernemer en mkb’er met ambitie. Maar ook grote bekende merken als Heineken en Philips werken met Lightspeed. Het systeem is eenvoudig te onderhouden, maar biedt alle mogelijkheden om de webshop steeds verder te laten groeien. Als ondernemer heb je geen technische kennis nodig om de webshop te runnen. Door een thema te kiezen in de theme store kun je eenvoudig een webshop laten maken, maar je kunt er ook voor kiezen een webshop op maat te laten maken door onze Lightspeed specialisten.

Koppel het kassasyteem met je webshop en je hebt alle gegevens van de winkel en webshop in één overzicht. Draai verkooprapporten uit via het systeem en beheer al je voorraden vanuit 1 plek. Met  Lightspeed ga je niet harder werken, maar slimmer werken.

Lightspeed offerte ontvangen

Certified Lightspeed partner

Wij bouwen en  onderhouden Lightspeed webshops en realiseren met effectieve marketing campagnes meer bezoekers en meer omzet voor Lightspeed webshops. Het systeem kennen wij als certified Lightspeed partner van binnen en buiten.

Lightspeed mogelijkheden

Marketing voor Lightspeed webshops

Met een uitgebreide app store integreer je eenvoudig apps die je webshop nog beter maken. Denk aan integraties voor boekhouding, reviews, social media, chat, e-mailmarketing, betalingproviders, google shopping en nog veel meer. Je kunt met Lightspeed alle kanten op. Zo kun je de bezoekers de beste ervaring bieden en jezelf het nog makkelijker maken.

Meer weten over Lightspeed?

Mogen wij ook voor jou een krachtige Lightspeed ontwikkelen of wil je meer weten over Lightspeed? Bel ons op 050-3050023 of laat je gegevens achter via onderstaand formulier.

 

 

Lightspeed offerte ontvangen

Wil jij een webshop laten maken? Bel ons op 050 305 00 23 of laat hieronder je gegevens achter.

 

Wil jij meer omzet, naamsbekendheid en aantal klanten?   TP Gratis groeiscan ontvangen

 

Privacy Waarbog

DDMA

 


Facebook TriplePro  LinkedIn TriplePro

Algemene voorwaarden | Disclaimer

Triplepro Online Marketing B.V.
4.7 / 5 - 43 Beoordelingen