klantenvertellentpom 9,2 hele ster hele ster hele ster hele ster halve ster 144 REVIEWS
Ontvang nu je gratis groeiscan!
  • Full-service marketing bureau sinds 2008
  • Premier partner Google & Facebook partner
  • Fonk 150 best agencies 2022
  • Partner in groei, samen succesvoller

Beste CMS voor je nieuwe website

De vraag van bijna elke organisatie bij het bouwen van een nieuwe website: ‘In welk systeem gaan we de website bouwen?’. Het antwoord moet zijn CMS Luna. Nog nooit van gehoord? Dan moet je dit echt even lezen.

CMS Luna bestaat vandaag 15 jaar en wordt doorlopend ontwikkeld, het is ook al die jaren al de leverancier van onze eigen website. En mede dankzij het CMS en marketing activiteiten doen we al jaren mee in de bovenste rankings van Google op zeer concurrente zoektermen, net als onze klanten.

Het CMS Luna 1.0 is ontworpen in de tijd dat het maken van websites nog niet zo eenvoudig was. Er moest veel gecodeerd worden en de investeringen voor het maken van websites waren toen niet mals. In de jaren 2008 zorgt CMS Luna voor een tegengeluid. Het CMS is ontworpen voor en door marketeers. Nu kon iedereen zonder technische kennis een website in elkaar zetten. Wat ervoor zorgde dat de investeringen voor een nieuwe website drastisch naar beneden gingen. Vooral lokaal werden onze website gretig afgenomen.

Hedendaags wordt 43% van alle websites gebouwd in het CMS Wordpress, in tegenstelling tot het aantal websites (300) dat wij in het CMS Luna hebben staan is het niet te vergelijken. Toch onderscheidt ons CMS op een aantal wijzen van de mainstream producten.

 De grootste voordelen van Luna CMS:

Kortom, tijd voor een nieuwe website? Snuffel eens vrijblijvend rond op onze website. Wordpress? Who cares? We build our own future.

portret hedser martijnscholtens websize preview
Auteur: Hedser de boer
SEO LEAD & SECURITY OFFICER
  hedser@triplepro.nl

Wil jij meer omzet,
naamsbekendheid en klanten?

 

Gratis groeiscan

 

contact