klantenvertellentpom 9,1 hele ster hele ster hele ster hele ster halve ster 140 REVIEWS
Ontvang nu je gratis groeiscan!
  • Full-service marketing bureau sinds 2008
  • Premier partner Google & Facebook partner
  • Fonk 150 best agencies 2022
  • Partner in groei, samen succesvoller

De problemen van een copywriter

In iedere branche of functie loop je weleens tegen problemen aan. Dus ook ik als tekstschrijver in de online marketing heb mijn probleempjes en gedoetjes. Eén van de meest irritante problemen is wanneer Word niet doet wat je wil. Betreft dit een plaatje die niet op het juiste formaat in de tekst wil, dan valt daar na een diepe zucht nog mee te leven. Maar soms… soms ben je aan het schrijven, en zie je ergens een foutje. Kan gebeuren, no worries. Je verschuift de cursor terug naar de fout, klikt, verwijdert en begint opnieuw te typen. Nu beginnen de problemen pas echt: het nieuwe woord verschijnt en tegelijkertijd verdwijnt het oude woord. De nieuwe letters eten elkaar op, de tekst verwijdert zichzelf. Help?!

Minder drama, meer tabbladen

Zoals bij veel problemen is ook dit probleem minder dramatisch dan het in de eerste instantie lijkt. Ik kan me nog goed herinneren dat ik vroeger (spreek uit als vroegâh), wanneer ik geconfronteerd werd met dit probleem, de computer geheel opnieuw opstartte om hiervan af te zijn. Dit is inderdaad een behoorlijk dramatische oplossing, zeker wanneer je net lekker aan het typen bent en een stuk of wat tabbladen, programma’s en Roller Coaster Tycoon hebt aanstaan.

Drukken maar

Gelukkig is de oplossing een stúk simpeler. Mocht je hem nog niet ontdekt hebben, of het even niet meer weten, dan ga ik het je nu uitgebreid vertellen. Hierna zal je nooit meer vergeten hoe je dit kannibaliserende probleem kunt oplossen. Klaar voor? Hier komt de oplossing:

Druk op de insert toets.

Insert wat?

De insert toets, ook wel bekend als ins, is een verloren kindje op ons Qwertytoetsenbord. Klein stukje achtergrondinformatie: deze onbekende toets schakelt over tussen de tekst-insertiemodus, waarbij de bestaande tekst verschuift wanneer je de cursor ergens neerzet, en de overschrijfmodus, waarbij de tekst vanaf de cursor overschreven wordt met bestaande tekst. Die laatste is dus de pain-in-the-ass die al die drama oplevert. Maar vanaf nu niet meer.

-Insert probleem opgelost-!

Wil jij meer omzet,
naamsbekendheid en klanten?

 

Gratis groeiscan

 

contact