klantenvertellentpom 9,2 hele ster hele ster hele ster hele ster halve ster 144 REVIEWS
Ontvang nu je gratis groeiscan!
  • Full-service marketing bureau sinds 2008
  • Premier partner Google & Facebook partner
  • Fonk 150 best agencies 2022
  • Partner in groei, samen succesvoller

De knapste man van Groningen is onze Pepijn Otto!

Zeg je Groningen, dan zeg je knappe mannen, toch? Ja, de knapste kerels komen uit Groningen, dat is al jarenlang bekend. Hoewel meerdere online marketeers de titel van knapste man van Groningen opeisen, kan er natuurlijk maar één de mooiste zijn. Het is daarom hoog tijd om de échte winnaar bekend te maken. Wij presenteren jullie hierbij de ware nummer 1: Pepijn Otto is de knapste man van Groningen.

Groeiscan ontvangen

Knapste man binnen TriplePro Online Marketing

Binnen het Groningse online marketingbedrijf TriplePro was gelijk duidelijk wie de knapste man van kantoor is. Met zijn halflange manen, zijn gulle lach en zijn gespierde torso staat online marketeer Pepijn Otto bij TriplePro al jaren bekend als knapste man van Groningen.

Webdesigner Ineke kan zich het moment dat ze deze knappe man voor het eerst onder ogen kwam nog goed herinneren: “Ik weet het nog precies. Het was op een regenachtige dinsdagmiddag in maart, hier op het kantoor in Groningen. Ja, die oogverblindende schoonheid, ik geloofde m'n ogen bijna niet. En dat loopt hier dan gewoon vrij rond in Groningen hè!”

Genomineerden balen van Pepijn's deelname

Enkele knappe mannen die ook strijden om de felbegeerde titel 'Knapste man van Groningen' zijn Stijn Neijenhuis, Rutger Dijkstra en Mark Sprenger. De moed zakte hen in de schoenen toen bekend werd dat ook Pepijn Otto genomineerd is.Wij vroegen de genomineerden om een reactie. Een enkeling kon slechts wartaal uitslaan.

De Google jury was het er snel over eens; Pepijn Otto is unaniem verkozen tot knapste man van Groningen.

Groeiscan ontvangen

Pepijn zag de titel al aankomen

Pepijn blijft nuchter onder alle aandacht en zag deze titel al aankomen: “Dat ik zo lang op de titel 'Knapste man van Groningen' heb moeten wachten verbaast me eigenlijk. Toen ik jaren geleden naar Groningen verhuisde, zag ik het gelijk al; ik ben hier veruit de knapste. Toch ben ik blij dat ik nu eindelijk ook officieus die erkenning krijg. Better let as net, zullen we maar zeggen.”

Pepijn's vriendin minder blij

De Groningse vriendin van Pepijn, Ninke, is niet zo blij met de verkiezing: “Ja, natuurlijk, Pepijn is een knappe man. Misschien inderdaad wel de knapste van heel Groningen. Ik hoop alleen dat hij door het winnen van deze titel niet nóg meer naast z'n schoenen gaat lopen.”

Ja Ninke, het leven met de knapste kerel van Groningen aan je zij gaat niet alleen maar over rozen.

Pepijn, namens alle collega's van TriplePro: van harte gefeliciteerd met het behalen van de titel 'Knapste man van Groningen'!

Groeiscan ontvangen

Wil jij een meet en greet met Pepijn?

Wil jij een hogere positie in Google door middel van SEO of SEA? Of wil je jouw sociale media uitbesteden? Plan een meet en greet in met onze knappe online marketeer Pepijn, of één van onze andere Pro's. Weten wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Kom eens langs bij TriplePro of neem contact op via de onderstaande button.

Wil jij meer omzet,
naamsbekendheid en klanten?

 

Gratis groeiscan

 

contact