klantenvertellentpom 9,2 hele ster hele ster hele ster hele ster halve ster 144 REVIEWS
Ontvang nu je gratis groeiscan!
 • Full-service marketing bureau sinds 2008
 • Premier partner Google & Facebook partner
 • Fonk 150 best agencies 2022
 • Partner in groei, samen succesvoller

Online marketing second opinion

Werk je momenteel samen met een online marketingbureau maar ben je niet helemaal tevreden over je huidige marketingactiviteiten? Vallen de resultaten tegen en heb je het idee dat er niet alles uit wordt gehaald wat erin zit? Vraag dan bij ons een second opinion aan. Wij analyseren graag jouw marketingcampagnes en jouw website en gaan op zoek naar kansen en verbeterpunten. Want wie weet zit er wel veel meer in het vat!

Second opinion aanvragen

logo   8,8  hele ster hele ster hele ster hele ster halve ster 140 REVIEWS

Waarom een second opinion aanvragen?

Bij TriplePro zien we dat er verschillende redenen zijn waarom bedrijven bij ons een second opinion aanvragen. Herken je je in één van de onderstaande voorbeelden? Dan kan een second opinion ook voor jou interessant zijn.

icon

De resultaten vallen tegen

Het kan zijn dat het aantal leads of het aantal verkopen dat uit je marketingcampagne komt tegenvalt. Zonde natuurlijk, want dat zit de groei in de weg die je met je bedrijf ongetwijfeld nastreeft. Of dit nou ligt aan een verkeerde marketingstrategie of onrealistisch gestelde doelen; wij zoeken het graag voor je uit.

icon

Je haalt niet het maximale eruit

Het kan natuurlijk zijn dat je wel groei behaalt en de cijfers er prima uitzien. Maar misschien heb je toch het idee dat jouw huidige marketingpartij er niet alles uit weet te halen wat erin zit. Wij duiken voor jou in de campagnes om te kijken of dit gevoel klopt.

icon

Te hoge kosten

Tot slot kan het ook zijn dat je wel positieve resultaten behaalt, maar dat je marketingcampagne door te hoge kosten alsnog niet rendabel is. In dat geval bekijken wij graag of het efficiënter kan.

icon

Je hebt je marketing uitbesteed bij meerdere partijen

We zien regelmatig dat bedrijven hun marketing hebben uitbesteed bij verschillende bureaus. Dit is niet ideaal voor de communicatie en de samenwerking tussen de disciplines. Als full-service online marketingbureau hebben wij de kennis in huis om naar het totale plaatje te kijken.

Hoe ziet zo'n second opinion eruit?

Een second opinion voor jouw online marketingcampagne kan verschillende vormen hebben. Het hangt er maar net vanaf welke marketingdisciplines je momenteel uitbesteedt. Of het nu gaat om SEO, SEA of social media, een second opinion is bij ons altijd mogelijk.

Waar we naar kijken tijdens zo'n second opinion? Bijvoorbeeld hiernaar:

computer chart

CRO

We beoordelen of jouw website goed is ingericht qua CRO (conversieoptimalisatie). Is je website ingericht op het behalen van conversies? Wat zijn de belangrijkste knelpunten? En hoe zit het met het conversiepercentage?

icon

SEO

We analyseren jouw website en jouw campagnes op het gebied van SEO. Wordt er content gecreëerd die relevant en kwalitatief is? Zit je website op technisch gebied goed in elkaar? Wordt er een effectieve linkbuildingstrategie ingezet?

google

SEA

We nemen een kijkje in jouw SEA-campagnes. We analyseren bijvoorbeeld je Google Ads-account en onderzoeken of de accountstructuur in orde is, of de juiste biedstrategieën worden gebruikt en of de accounthygiëne goed zit.

social media

Social media

We kijken kritisch naar je social media posts en advertenties. Hierbij is het belangrijk dat je de juiste doelgroepen aanspreekt en de content goed aansluit bij deze doelgroepen. Ook de belangrijkste instellingen en metrics van de campagnes komen aan bod.

Wat voor second opinion we ook voor je mogen doen, het is belangrijk dat we toegang krijgen tot alle relevante tools en accounts om een zo goed mogelijk oordeel te kunnen vellen. Vervolgens gaan onze data-analist en teamleads per discipline aan de slag om alle campagnes te analyseren.

Vraag hier je second opinion aan

Vraag nu vrijblijvend jouw second opinion aan

Wil jij jouw huidige online marketingcampagnes door ons laten analyseren via een second opinion? Vraag deze dan hieronder vrijblijvend bij ons aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wat je van ons kunt verwachten:

website

1. Kennismaken

We plannen een kennismakingsgesprek met je in om je doelen en wensen te bespreken;

website

2. Induiken in de data

Zodra we toegang hebben tot de benodigde tools duiken we in alle cijfers, accounts en campagnes om te kijken of jouw bedrijf kansen laat liggen;

website

3. Auditrapport

We nemen een kijkje in jouw SEA-campagnes. We analyseren bijvoorbeeld je Google Ads-account en onderzoeken of de accountstructuur in orde is, of de juiste biedstrategieën worden gebruikt en of de accounthygiëne goed zit.

Second opinion direct aanvragen

Maar je hoeft ons niet op ons woord te geloven

klantenvertellen trans   9,2  hele ster hele ster hele ster hele ster halve ster 139 REVIEWS

 • 5 / 5
  Een fijn bedrijf om mee samen te werken. Zijn behulpzaam, beschikken over goede mensen en weten waar ze het over hebben!
 • 5 / 5
  Heb echt een hele fijne, meedenkende, vakkundige ervaring met TriplePro! Leveren goed werk. Luisteren na je, denken mee en professionele mensen in dienst. Nienke dank je wel!
 • 5 / 5
  Iris van TriplePro heeft mij heel goed geholpen bij het verhelpen van een foutmelding bij een advertentie. Ze is vriendelijk, snel en geduldig. Heel fijn!

Voor deze bedrijven hebben wij gewerkt

soly

vergroen je gas

waardevolt

Meerendonk

climalevel

pose talkinghands sebas martijnscholtens fullsize
Sebastiaan kremer
Growth manager
sebastiaan@triplepro.nl

Laat gauw je gegevens bij ons achter en profiteer van deze vrijblijvende second opinion!

We nemen binnen 24 uur contact met je op.

 • Full-service marketing bureau sinds 2008
 • Premier partner Google & Facebook partner
 • Partner in groei, samen succesvoller

Wil jij meer omzet,
naamsbekendheid en klanten?

 

Gratis groeiscan

 

contact