klantenvertellentpom 9,2 hele ster hele ster hele ster hele ster halve ster 144 REVIEWS
Ontvang nu je gratis groeiscan!
 • Full-service marketing bureau sinds 2008
 • Premier partner Google & Facebook partner
 • Fonk 150 best agencies 2022
 • Partner in groei, samen succesvoller

Online marketing strategie: See Think Do Care

Strategie ontwikkelen

STDC

Customer journey fases

Op elk moment de juiste boodschap, het juiste kanaal en het juiste vervolg. Hoe beter wij jouw customer journey in kaart hebben hoe beter wij de strategie voor je kunnen uitwerken.

Wil jij online marketing vanuit een plan aanvliegen? Een strategie laten opzetten voordat je aan de slag gaat? Goede keuze. Wij gebruiken het See-Think-Do-Care model om jouw strategie uit te stippelen. Het model sluit aan op de customer journey van jouw klanten.

Interesse in online marketing strategie

Wil jij weten in welke fase er voor jou het meeste winst valt te behalen? Ontvang een gratis consult voor de beste online marketing strategie.

 

 

Op jouw klant afgestemd

Binnen de customer journey zijn er 4 fases. Potentiële klanten moeten weten dat je bestaat, jouw producten/diensten overwegen, met je in zee gaan en een goede aftersales ervaring van je krijgen. Elke fase kent zijn eigen werkzaamheden, kanalen en KPI's. Wij stellen doelen op per fase.

1. See

Bereik vergroten

Deze fase is gericht om het bereik van je bedrijf te vergroten. Wij zorgen dat waar jouw potentiële klanten zijn, jij ook bent.

2. Think

Overtuigen

In deze fase moet je de klant overtuigen. Wij zorgen dat jouw klanten een goede overweging kunnen maken die in jouw voordeel uitvalt. Wij overtuigen jouw klant van jouw producten/diensten.

3. Do

Activeren

In deze fase gaan de klanten over tot actie of niet. Wij zorgen dat jij wél aanvragen of omzet haalt uit jouw online marketing.

4. Care

Nazorg leveren

In deze fase maak je het verschil met communicatie. Wij zorgen dat na een aanvraag of aankoop de informatievoorziening klopt. Ook proberen we van je klanten ambassadeurs te maken.

strategie

Strategische partner

Welke doelen wil jij komend jaar behalen? En hoe ga je die doelen precies behalen? Rondom die twee vragen gaat jouw online marketing strategie draaien. Wij ontwikkelen een strategie die past bij jouw doelstellingen en bepalen de juiste mix van online kanalen om die te behalen. Wij zijn jouw strategische partner.

Strategie ontwikkelen

Onze aanpak

Jouw bedrijf is uniek. Daarom krijg jij ook een unieke aanpak van ons. Jij krijgt een maatwerk online marketing strategie. Samen met jou kijken wij kritisch naar jouw business en naar jouw klanten. Wij brengen gezamenlijk de customer journey van jouw klanten in kaart.

Bedrijf analyse

 • Missie
 • Visie
 • Kernwaarden
 • Propositie
 • Concurrentie

Strategie

 • Doelstelling
 • Plan van aanpak
 • Juiste mix van kanalen
 • KPI's
 • Planning

Uitvoering

 • Zelf aan de slag onder supervisie
 • Wij gaan voor je aan de slag
 • Rapporteren

 

Reviews

Waarom klanten van ons houden

4.7
hele ster hele ster hele ster hele ster halve ster
30 GOOGLE REVIEWS
quote quote

Topbedrijf erg professioneel

We hadden een leverancier die onze webshop niet had geupdate en niet wilde helpen. Nadat we Triplepro tegen kwamen hebben ze de gehele webshop gerepareerd en weer online gebracht. Momenteel helpen ze ons ook nog met de e-mails. Wat een verademing!

Enorm fijne samenwerking met TriplePro

Een vooruitstrevend bedrijf dat denkt in mogelijkheden. Gevuld met enthousiastelingen, creatievelingen en stuk voor stuk experts. Voor hebben ze een website gebouwd: enorm professioneel en dat allemaal in topvaart! Super tevreden!

Fantastische ervaring

Mijn bedrijf wordt super goed geholpen door Frits, echt een topper!

Een enthousiast TriplePro team heeft een prachtige en toegankelijke nieuwe website voor ons gebouwd.

Triple Pro houdt de vaart erin, is een betrouwbare partner, heeft welwillende, meedenkende, aardige, kundige en creatieve medewerkers, is flexibel, belooft uit enthousiasme weleens een beetje teveel, is dan oplossingsgericht, reageert altijd snel. Kortom een fijne partner om mee samen te werken. Met elkaar hebben we een hele mooie en fijne website gebouwd.

Het team is bereid om net die stap extra te zetten

Het team van Triple pro kan zich goed verplaatsen in de klant en denkt met de klant mee waar nodig. Kortom wij zijn een tevreden klant!

Goede en snelle communicatie maakt het samenwerken erg prettig

Ik vond het spannend met mijn nog kleine bedrijf te investeren in een marketing bureau. Tijdens een kennismakingsgesprek werd ik gerustgesteld en ik ben dit bedrijf gaan vertrouwen. Dat vertrouwen bleek terecht. De resultaten zijn ook naar alle tevredenheid!

   

 

Wil jij meer omzet,
naamsbekendheid en klanten?

 

Gratis groeiscan

 

contact