klantenvertellentpom 9,0 hele ster hele ster hele ster hele ster halve ster 131 REVIEWS
Ontvang nu je gratis groeiscan!
  • Full-service marketing bureau sinds 2008
  • Premier partner Google & Facebook partner
  • Fonk 150 best agencies 2022
  • Partner in groei, samen succesvoller
 

TriplePro Online Marketing en BAMMBOO bundelen krachten voor unieke propositie in de Nederlandse markt

Groningen/Amsterdam, 4 september 2023 - TriplePro Online Marketing en BAMMBOO hebben aangekondigd hun krachten te bundelen vanaf medio september 2023. Dit markeert de start van een nieuwe, krachtige samenwerking in de Nederlandse markt voor product- en marketing services.

BAMMBOO, gevestigd in Amsterdam, staat bekend als een van de eerste Growth Hacking agencies in Europa met ruim 8 jaar ervaring en de begeleiding van ruim 150 klant trajecten. TriplePro, met haar hoofdkantoor in Groningen en 40 marketing specialisten, is al 16 jaar een autoriteit in de regio en heeft een sterke reputatie opgebouwd, zowel lokaal als nationaal, bij het MKB.

Beide bedrijven zien een groeiende behoefte aan een combinatie tussen business, marketingstrategie en een full-funnel aanpak. Veel bedrijven missen een strategische laag in hun marketinginspanningen, waardoor een effectieve vertaling vanuit klantbehoeften naar productoptimalisatie vaak ontbreekt. Hiermee blijven juist de echte groeikansen liggen, met ontevredenheid tot gevolg.

"Met deze samenwerking vullen we dat gat op. We combineren de strategische growth hacking expertise van BAMMBOO met de full-funnel marketing services van TriplePro. Een propositie die momenteel schaars is in de markt. Veel scale-ups en MKB bedrijven missen namelijk inzicht in de effectiviteit van hun marketinginspanningen, ervaren een tekort aan expertise en hebben moeite met het realiseren van duurzame groei." voegt Jonard Rood, mede-eigenaar van BAMMBOO, toe.

"Deze samenwerking is het resultaat van een jaar intensieve samenwerking aan diverse projecten, waaronder voor internationale klanten. De synergie tussen onze bedrijven is onmiskenbaar, en het is duidelijk dat er in de markt een sterke vraag is naar een combinatie van deze unieke kwaliteiten. Beide bedrijven delen een passie voor groei, innovatie en ondernemerschap." zegt Sebastiaan Kremer, Partner manager bij TriplePro.

Beide bedrijven richten zich met hun gezamenlijke propositie op scale-ups die SaaS-oplossingen bieden en dienstverlenende bedrijven (MKB+). "Met het bundelen van onze krachten creëren we een situatie waarbij bedrijven niet meer hoeven te switchen tussen bureaus omdat we vanaf nu alle disciplines ten aanzien van groei onder één dak hebben en daarmee een complete oplossing bieden voor bedrijven die hun groei ambities willen verwezenlijken.” zegt Rood.

In deze samenstelling komen Growth Hacking en marketing perfect samen. De kern van de samenwerking draait om afstemming en optimalisatie tussen propositie en klantbehoeften. Aan de hand van speciaal ontwikkelde canvassen, audits en strategische sessies worden groeikansen gedefinieerd. Deze worden vertaald naar een backlog met data-gedreven experimenten over alle fases van de funnel, van marketing tot product. De projectteams worden op maat samengesteld en werken in sprints aan de beoogde groeidoelstellingen.

Hiermee komt Growth Hacking in het Noorden letterlijk een stapje dichterbij. Groningen is daarbij de plek bij uitstek door de vele start-ups en scale-ups die de stad huisvest. Landelijk gezien komt er met deze sterke propositie een grote speler met veel expertise bij.

We hebben heel veel zin en vertrouwen in deze samenwerking. "Ons uiteindelijke doel is om de beste full-service growth agency van Nederland te worden," concludeert Kremer.

Wil jij meer omzet,
naamsbekendheid en klanten

 

Gratis groeiscan

 

contact