klantenvertellentpom 9,2 hele ster hele ster hele ster hele ster halve ster 144 REVIEWS
Ontvang nu je gratis groeiscan!
  • Full-service marketing bureau sinds 2008
  • Premier partner Google & Facebook partner
  • Fonk 150 best agencies 2022
  • Partner in groei, samen succesvoller

Wat is relevante content?

Dit.

Relevante content geeft antwoord op de bezoekersvraag en komt overeen met de intentie die bezoekers hebben bij het openen van een webpagina. Relevant voor de bezoeker dus.

Relevante content voor de beste conversie

Voor conversie optimalisatie wordt vaak gekeken naar kleurtjes, banners en afbeeldingen. Tekst wordt vaak vergeten. Terwijl relevante content grotendeels wordt bepaald door de kwaliteit van de pagina. Beeld en tekst. Goede en vooral relevante content dus. Maar wat is dat precies?

Schrijven voor de doelgroep

Relevante content is content die jouw doelgroep direct aanspreekt, want je schrijft natuurlijk altijd voor de bezoeker, de klant. Schrijf unieke en persoonlijke content die nergens anders op jouw manier is te vinden! Zorg dus dat je jezelf onderscheidend maakt van de concurrent. Zorg dat de bezoeker voor het antwoord op zijn of haar dringende vragen op jouw website moet kijken, en niet op al die andere websites. Doe dit mede een duidelijke call to action en maak gebruik van zoekmachineoptimalisatie. Je kan een website hebben die heel goed door Google wordt gevonden, maar als de bezoeker binnen een paar seconden de website verlaat heb je hier helemaal niets aan.

Is het meetbaar?

Grofweg kun je zeggen dat de bounce rate en hoelang mensen op de pagina blijven twee kpi's zijn van hoe goed jouw content is. Ja, het is dus in zekere zin meetbaar. Deze gegevens kun je inzien in Google Analytics.

Wil jij meer omzet,
naamsbekendheid en klanten?

 

Gratis groeiscan

 

contact