klantenvertellentpom 9,0 hele ster hele ster hele ster hele ster halve ster 131 REVIEWS
Ontvang nu je gratis groeiscan!
  • Full-service marketing bureau sinds 2008
  • Premier partner Google & Facebook partner
  • Fonk 150 best agencies 2022
  • Partner in groei, samen succesvoller

Web Roast Rumble

Op 5 oktober 2023 organiseert TriplePro Online Marketing een fysieke bijeenkomst. Thema? "Web Roast Rumble: Strijd om Conversie Suprematie!". Deze bijeenkomst belooft een unieke gelegenheid te worden om dieper in de complexe wereld van conversie-optimalisatie te duiken.

Tijdens dit interactieve evenement nemen we jouw website grondig onder de loep. De grote vraag is: Ben je er klaar voor om de uitdaging aan te gaan in de digitale ring en te ontdekken of jouw website de test tegen andere websites kan doorstaan? Maak je op voor een epische battle waarin we zowel de sterke als zwakke punten van websites onthullen.

Maar dat is nog niet alles! We delen ook waardevolle inzichten delen over hoe je jouw conversiepercentages kunt verbeteren en de gebruikerservaring kunt optimaliseren. 

Wat je kunt verwachten

  • Strategische Inzichten: Krijg tips en tricks om je conversie op jouw website te verhogen en de gebruikerservaring te verbeteren.
  • Websiteanalyse: Onze experts nemen jouw website onder de loep en bespreken de sterke punten en de gebieden waar verbetering mogelijk is.
  • Interactieve Discussie: Stel jouw vragen en krijg direct antwoord van onze deskundigen.

Programma

16.00: Inloop en lootje trekken
16.15: CRO Web Rumble Roast - introductie van Conversie Optimalisatie
16:35: CRO Web Rumble Roast - its roasting time!
17:45: Het winnende lot, (spinning the wheel) 
18.00: Borrel

Datum: Donderdag 5 oktober 2023
Waar: Griffeweg 97
Tijd: 16.00 - 18.00
Deelname is GRATIS

Meld je snel aan, want de beschikbare plaatsen zijn beperkt! Zorg ervoor dat je jouw plek reserveert vóór 28 september om deze waardevolle kans niet te missen

Meld je aan

Benieuwd naar de status van jouw website? Of eenvoudige tips, voorbeelden en cases zien ter inspiratie? Meld je aan en maak je klaar voor de Web Roast Rumble.

Wat levert het op? 

Wil jij meer omzet,
naamsbekendheid en klanten

 

Gratis groeiscan

 

contact