Contact opnemen?
 9.1 / 10 - 125 Beoordelingen

Gratis adviesgesprek

Over ons

Wij zijn #samensuccesvoller. Triplepro Online Marketing is een full service online marketing bureau in ♥ Groningen. Alles onder 1 dak: Branding, webdevelopment en online marketing. Het is onze missie om online marketing inzichtelijk & meetbaar te maken. Onze Pro's willen het elke dag stukje beter te doen. Dit doen we door nauw met elkaar en met jou samen te werken. Wij zijn TriplePro, waar 40 online marketeers (waaronder de Knapste man van Groningen), developers en adviseurs met een hoop enthousiasme samenwerken aan leuke projecten. Allemaal zijn ze gedreven om goede resultaten te behalen voor jou. Wij krijgen energie van groeien, jullie ook?

Financial Controller
In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden
navigeren door de afbeeldingen kan met de pijltjes toetsen
Jeroen van Iterson
Jeroen van Iterson

 

 

Begonnen als webbouwer

Het huidige TriplePro Online Marketing, zoals we die vandaag de dag kennen, kent haar oorsprong uit 2008. Op de markt was op dat moment een groeiende vraag naar betaalbare websites met een goede online vindbaarheid. Eén van de initiatiefnemers Joost Wind was destijds websites aan het bouwen voor diverse klanten in de regio. Om hier meer stabiliteit aan te geven, besloot Joost Wind contact op te nemen met TriplePro Direct Marketing: ''Wat jullie verkopers doen op straat, doe ik online''. Met deze woorden ontstond in 2008 4Blocks, wat een jaar later haar naam wijzigde naar TriplePro Online Marketing.

Om de MKB’ers in Noord-Nederland een betaalbare website te kunnen bieden, is het CMS systeem Luna ontwikkeld. Het systeem is ingericht om alle zoekmachine technieken te ondersteunen en zo gebruiksvriendelijk gemaakt dat iedereen een website kan aanpassen. Door de jaren heen is het systeem beter en beter geworden. En verbeteren we het nog iedere dag.

 
 

Uitgegroeid tot full-service online marketing bureau

Team TriplePro

We willen voor onze klanten een one-stop-marketing-shop zijn. Inmiddels kan je al bij ons terecht voor het ontwerpen en bouwen van website en webshops. Maar ook voor SEO, SEA, Social Media, Conversie Optimalisatie, linkbuilding, campagne marketing, e-mailmarketing, Content Marketing als video, infographics, huisstijlen en logo design.

Ons geheim?

We hebben dit bereikt door op elke positie een specialist neer te zetten. De wereld wordt steeds complexer en vraag naar specialisten wordt groter. Om kwaliteit te kunnen blijven leveren willen we op dit vlak voorlopen. Wij vinden dat alle (specialistische) kennis in het team moet zitten en we als team moeten opereren. Alleen op deze manier behalen we het maximale resultaat voor onze klanten.

Plan gratis adviesgesprek in

 

Wil jij meer omzet, naamsbekendheid en klanten?   Gratis groeiscan ontvangen