klantenvertellentpom 9,2 hele ster hele ster hele ster hele ster halve ster 144 REVIEWS
Ontvang nu je gratis groeiscan!
  • Full-service marketing bureau sinds 2008
  • Premier partner Google & Facebook partner
  • Fonk 150 best agencies 2022
  • Partner in groei, samen succesvoller

Subsidie voor digitalisering

Wil je weten wat wij voor jou kunnen verbeteren?

Advies aanvragen

Subsidie voor digitalisering Groningse ondernemers

Beste Groningse klanten, er zijn subsidiemogelijkheden op online marketing! 

Digitalisering is een van de economische prioriteiten van de provincie Groningen. Ook voor de concurrentiepositie van Groningse bedrijven is het noodzaak dat bedrijven alle mogelijke stappen zetten om te digitaliseren. Om deze twee redenen heeft de provincie Groningen besloten subsidie beschikbaar te stellen om met name kleinere ondernemers te helpen bij een hun digitale transitie. 

Voor wat? 

De nieuwe subsidieregeling “Digitalisering" van de Provincie Groningen is opengegaan. Er is een budget van € 750.000,- beschikbaar gesteld om ondernemers/ organisaties te helpen bij de digitale transitie. De subsidie bedraagt 70% van de gemaakte kosten met een maximum van € 3.000,-. Er kan subsidie worden aangevraagd voor:  

MKB-ondernemingen, culturele organisaties en maatschappelijke ondernemingen met een vestiging in de provincie Groningen worden hiermee geholpen bij het opzetten, verbeteren of verder beveiligen van de digitale dienstverlening. Voorbeelden van subsidiabele kosten zijn bijvoorbeeld het opzetten of verbeteren van een website en/of webshop, het koppelen van de webshop aan de het boekhoudprogramma, advies over het effectief gebruik maken van Social media of het verbeteren van jouw vindbaarheid en veiligheid van je website/ systeem. 

Voorwaarden

Uiteraard moet wel voldaan worden aan een aantal voorwaarden zoals: 

Online marketing subsidiabel

Onze diensten zijn dus subsidiabel! Je kunt mogelijk voor een deel jouw investering terugkrijgen middels deze subsidie.  

Het indienen van een aanvraag kan bij het Samenwerkingsverband Noord-Nederland. Mocht je hulp willen hebben bij het indienen van de aanvraag dan kunnen wij in contact brengen met een subsidieadviesbureau uit Hoogezand dat jou hierin kan bijstaan: ASBR Subsidium B.V. Hendrik Jan is de naam, en hij is te bereiken via 088-1260460 of via info@asbr.nl

Advies aanvragen

Wil jij meer omzet,
naamsbekendheid en klanten?

 

Gratis groeiscan

 

contact