Contact opnemen?
 9.1 / 10 - 125 Beoordelingen

Gratis adviesgesprek

Aanvraag Subsidie Digitalisering Drenthe

Heb jij hulp nodig bij het aanvragen van de subsidie voor digitalisering in Drenthe? Of ontvang je graag een passend advies? Bekijk hier de mogelijkheden.

 

tp Ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf

 

Subsidie Digitalisering Drenthe 2022

De provincie Drenthe biedt een mooie kans voor ondernemers om sterker uit de corona crisis te komen. Bij een positief besluit van de Provinciale Staten op 13 april, kunnen ondernemers vanaf 10 mei 2022 de Digitaliseringsvoucher Drenthe aanvragen bij Samenwerkingsverband Noord-Nederland (SNN). 

 

Wat houdt deze subsidie in? 

Je kunt 50% van de kosten tot een maximum van € 3.000,- vergoed krijgen. Je kunt deze subsidie bijvoorbeeld gebruiken voor het opzetten of verbeteren van je webshop of website, het koppelen van een webshop aan voorraadadministratie of het laten uitvoeren van een cybersecurity scan om de digitale veiligheid te verbeteren. Een mooie kans, toch? 

Wil je graag meer inzichten krijgen in de mogelijkheden voor jouw digitale bereik? Wij denken graag met je mee en voorzien je van een passend advies.  

In het kort

 

Professionele en complete website/webshop laten maken

Jouw website of webshop laten maken door TriplePro in Groningen betekent:

 

 

Gratis adviesgesprek aanvragen

Wij helpen jou om het bereik van je bedrijf te vergroten. Daarnaast ondersteunen we in het succesvol aanvragen van deze subsidie.

 

Wil jij meer omzet, naamsbekendheid en klanten?   Gratis groeiscan ontvangen