Contact opnemen?
 9.1 / 10 - 125 Beoordelingen

Gratis adviesgesprek

Aanvraag Subsidie Digitalisering Friesland

Heb jij hulp nodig bij het aanvragen van de subsidie voor digitalisering in Friesland? Of ontvang je graag een passend advies? Bekijk hier de mogelijkheden.

 

tp Ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf

 

Subsidie Digitalisering Friesland 2022

De provincie Friesland biedt een mooie kans voor ondernemers om sterker uit de corona crisis te komen. Je kan per 11 januari 2022 bij SNN (Samenwerkingsverband Noord-Nederland) een subsidie aanvragen ter verbetering van jouw digitale bereik. 

 

Wat houdt deze subsidie in? 

Je kunt 50% van de kosten tot een maximum van € 3.000,- vergoed krijgen. Je kunt deze subsidie bijvoorbeeld gebruiken voor het opzetten of verbeteren van je webshop of website, het koppelen van een webshop aan voorraadadministratie of het laten uitvoeren van een cybersecurity scan om de digitale veiligheid te verbeteren. Een mooie kans, toch? 

Wil je graag meer inzichten krijgen in de mogelijkheden voor jouw digitale bereik? Wij denken graag met je mee en voorzien je van een passend advies.  

In het kort

 

Gratis adviesgesprek aanvragen

Wij helpen jou om het bereik van je bedrijf te vergroten. Daarnaast ondersteunen we in het succesvol aanvragen van deze subsidie.

 

 

Professionele en complete website/webshop laten maken

Jouw website of webshop laten maken door TriplePro in Groningen betekent: