Contact opnemen?
 9.1 / 10 - 125 Beoordelingen

Gratis adviesgesprek

tribus

Tribus

website | www.tribus-financialservices.nl

 

logo mijnluna

Case: Voor Tribus mochten we de volledige huisstijl inclusief website onder handen nemen. 

Oplossing: “Tribus was een van de drie oorspronkelijke stammen, die samen de oude stadstaat van Rome vormden”. De T in het logo staat hierdoor symbool voor een romeinse pilaar in combinatie met het romeinse cijfer 3. (3 jonge ondernemers met een hart voor de zaak.) Dit heeft ervoor gezorgd dat het logo minimalistisch en makkelijk toe te passen is in verschillende uitingen.

Voor het kleurgebruik is gekozen voor de kleur groen, welke reeds is voortgekomen vanuit de voorgaande huisstijl. Deze kleur staat voor frisheid en bloei. Groen is toegepast in combinatie met de kleur blauw, die het zakelijke aspect symboliseert. Door het toevoegen van een gradiënt lopen de kleuren naadloos in elkaar over, net als de kwaliteiten en krachten van Tribus.

Voor de website zijn deze kleuren eveneens belangrijk en zorgen zij voor de frisse, jonge, hippe doch zakelijke uitstraling van Tribus. Door de fotografie van Martijn Scholtens is deze website voor het oog een succes.

Recensie: Met Tribus Financial Services wilden wij een nieuwe en professionele website die aansluit bij wat wij bieden en wie wij zijn. Hiermee zijn o.a. Ineke (website ontwerp & designer) en Martijn (fotograaf) aan het werk gegaan. Het resultaat is super te noemen en we zijn zeer tevreden. We hebben ook enorm veel reacties gekregen van klanten, connecties en vrienden. Nogmaals enorm bedankt!

 

Geïnteresseerd geraakt?

Wil jij ook een website door ons laten maken? 

Offerte aanvragen