klantenvertellentpom 9,2 hele ster hele ster hele ster hele ster halve ster 144 REVIEWS
Ontvang nu je gratis groeiscan!
  • Full-service marketing bureau sinds 2008
  • Premier partner Google & Facebook partner
  • Fonk 150 best agencies 2022
  • Partner in groei, samen succesvoller

Wat is de zoekwoordplanner?

Zoekwoordplanner de basis voor online succes

De zoekwoordplanner is een gratis AdWords hulpprogramma die je helpt met het zoeken naar relevante zoekwoorden. Welke zoekwoorden zijn relevant voor jouw bedrijf? Hoe groot is de concurrentie op deze zoekwoorden en wat zijn de kosten als je wilt adverteren op deze zoekwoorden? Al deze vragen kunnen worden beantwoord door de keywordplanner van Google Ads.

"Of je nou een beginner bent op het gebied van online marketing of al jaren ervaring hebt, met de zoekwoordplanner leg je de basis voor online succes."

Met de zoekwoordplanner heb je keuze uit de volgende vier mogelijkheden:

1. Nieuwe ideeën voor zoekwoorden en advertentiegroepen zoeken

Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste zoekwoorden voor je website of ben je op zoek naar nieuwe inspiratie aan zoekwoorden? Met de zoekwoordplanner kan je zoekwoord- en advertentiegroep ideeën zoeken op basis van termen die relevant zijn voor je product of service.

2. Zoekvolume ophalen voor een lijst zoekwoorden of deze in advertentiegroepen indelen

Heb je al een lijst van zoekwoorden die je wilt gaan gebruiken? Dan kan je hier het zoekvolume bekijken. Zo krijg je een idee van de populariteit van de betreffende zoekwoorden.

3. Verkeersprognoses ontvangen voor een lijst met zoekwoorden

Je kunt ook je zoekwoordenlijst invoeren om prognoses te ontvangen om een idee te krijgen van hoe een zoekwoord zou kunnen presteren wanneer je erop wilt adverteren met Google Adwords. Denk bijvoorbeeld eens aan het verwachte aantal klikken en het geschatte aantal conversies.

4. Zoekwoordenlijsten kopiëren om nieuwe ideeën voor zoekwoorden op te halen

Hiermee kan je jezelf veel tijd besparen om zoekwoorden met elkaar te combineren. Heb je een verhuisbedrijf met verschillende diensten zoals internationale verhuizingen, particuliere verhuizingen en bedrijfsverhuizingen en verhuis je in zowel Drenthe, Groningen als Friesland? Dan kan je deze twee lijsten nu met elkaar combineren en zie je historische statistieken of verkeersprognoses van deze gecombineerde zoekwoorden.

SEO uitbesteden?

Hulp bij Google Ads & Zoekwoordplanner?

Als je de zoekwoordplanner wilt gebruiken, moet je inloggen op je Google AdWords account. Heb je geen Google Adwords account of heb je vragen over de zoekwoordplanner? Neem dan contact op met onze SEA specialisten via telefoonnummer 050-3050023 wij helpen je graag!

Wil jij meer omzet,
naamsbekendheid en klanten?

 

Gratis groeiscan

 

contact