klantenvertellentpom 9,2 hele ster hele ster hele ster hele ster halve ster 144 REVIEWS
Ontvang nu je gratis groeiscan!
 • Full-service marketing bureau sinds 2008
 • Premier partner Google & Facebook partner
 • Fonk 150 best agencies 2022
 • Partner in groei, samen succesvoller

Blackfriday landingspage

Mogen wij jou helpen met een effectieve SEO strategie?

Aanmelden

SEO webinar

Wil jij weten wat SEO je écht oplevert?

Ben je een beetje bekend met SEO (zoekmachineoptimalisatie), dan weet je wel ongeveer wat je ermee kunt bereiken. Hogere posities in Google op de meest belangrijke zoekwoorden voor jouw website of webshop bijvoorbeeld. Maar hoeveel extra bezoekers leveren die posities je vervolgens op? En hoeveel extra conversies of omzet kun je verwachten? Het precieze resultaat van SEO laat zich lastig voorspellen. Gelukkig hebben wij daar wat op gevonden. Ben jij een ondernemer, marketingmanager of SEO-specialist en ben je benieuwd hoe je kunt berekenen wat een professionele SEO-campagne oplevert voor jouw website of webshop? Schrijf je dan in voor deze webinar!

Inschrijven voor de SEO webinar

Mogen wij jou helpen met een effectieve SEO strategie? Benieuwd hoe jouw website ervoor staat? Schrijf je dan nu in voor de webinar!.

 • Ontdek wat SEO jou écht oplevert
 • Leer van een ervaring SEO specialis

 

blackfriday blackfriday blackfriday blackfriday blackfriday

Wij berekenen welke resultaten je kunt verwachten uit een SEO-campagne

SEO is een belangrijke online marketing discipline voor iedereen die het maximale uit zijn of haar website of webshop wil halen. Heb je besloten om hierin te investeren, dan wil je natuurlijk weten wat het je gaat opleveren. Op basis daarvan kun je immers een bewuste keuze maken of het de investering waard is. Veel ondernemers lopen er echter tegenaan dat de opbrengsten uit SEO lastig te voorspellen zijn. Je wilt natuurlijk voorkomen dat je een SEO-traject ingaat en dat de uiteindelijke resultaten zwaar tegenvallen.Gelukkig hebben we daar bij TriplePro wat op bedacht: onze eigen SEO Prognose Tool. Hiermee kunnen we een realistische voorspelling doen voor wat een SEO-campagne jou oplevert. Aan de hand van jouw huidige websitestatistieken, jouw meest belangrijke zoekwoorden en een door ons gekozen SEO-strategie berekenen we het aantal extra bezoekers dat je kunt verwachten, samen met de conversies en de omzet die daarbij horen. Zo kun jij goed beoordelen of de investering zich zal uitbetalen.

Wat ga je leren in deze webinar?

In deze webinar leren wij je het volgende:
 • Welke factoren van invloed zijn op jouw verwachte SEO-opbrengsten;
 • Hoe onze SEO Prognose tool werkt;
 • Hoe je kunt berekenen hoeveel extra bezoekers, conversies en omzet een SEO-campagne je oplevert;
 • Hoe je kunt berekenen wat een SEO-campagne jou onder aan de streep oplevert.
vergrootglas

 

 

webinariconn

Voor wie is deze SEO-webinar?

Deze webinar is voor iedereen die graag wil weten hoe je een zo realistisch mogelijke prognose maakt van je SEO-resultaten. Hij is in het bijzonder geschikt voor:
 • Ondernemers
 • Marketingmanagers
 • E-commercemanagers
 • SEO-specialisten

 

TriplePro is het #1 SEO-bureau van Groningen

De SEO-specialisten van TriplePro Online Marketing houden zich dag in dag uit bezig met alle facetten van SEO. Content, techniek en autoriteit; alle drie de pijlers van SEO zijn voor ons even belangrijk. Onze campagnes zijn altijd maatwerk: wij schrijven de relevantste teksten voor jouw doelgroep en aan de hand van ons eigen linkbuilding groeimodel leggen wij de meest waardevolle links aan voor jouw website. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Schrijf je in voor onze webinar of kom gewoon eens langs voor een kop koffie!

seo

Wil jij meer omzet,
naamsbekendheid en klanten?

 

Gratis groeiscan

 

contact