Contact opnemen?

Al onze medewerkers werken thuis in verband met het coronavirus. Wij werken gewoon door en blijven bereikbaar. Lees meer.

Zelf met je TriplePro website aan de slag?

Het volgens van onze trainingen heeft eigenlijk alleen maar voordelen: jij bepaalt zelf wat er gebeurt met jouw website en de bijbehorende online marketing. Ideaal zou je denken, maar hoe weet je wat goed is voor jouw website en hoe moet dat allemaal? Dit vertellen wij jou graag tijdens een van onze trainingen die wij frequent aanbieden. 

Natuurlijk staan wij als online marketingbureau altijd voor jou en jouw website klaar. Maar aangezien dat voor al onze klanten geldt kunnen wij niet alle vragen direct beantwoorden en wijzigingen op stel en sprong doorvoeren op jouw website. De ideale oplossing is dat je zelf kleine aanpassingen kunt doen die jou weinig tijd kosten en (meer dan) het gewenste effect opleveren. 

Gratis CMS-systeem training

Het werken in het Content Management Systeem (CMS) is voor veel mensen lastig en een ogenschijnlijk klein foutje kan grote gevolgen hebben. Om ervoor te zorgen dat onze klanten zelf met ons CMS Luna uit de voeten kunnen bieden wij iedere nieuwe klant gratis Luna-trainingen aan.  

Tijdens zo'n trainingen leren we jou alle ins en outs over het CMS en laten we aan de hand van praktijkvoorbeelden veelgemaakte fouten zien. Zo weet je aan het einde van de training hoe je nieuwsitems op de website kan toevoegen, foto’s kan wijzigen en nieuwe pagina’s en teksten toe kan voegen. Uiteraard geven wij ook antwoord op alle vragen. Mocht je er thuis toch niet uitkomen, ben je natuurlijk altijd vrij om contact op te nemen met onze supportafdeling. 

Zelf aan de slag met online Marketing

Ook voor informatie op het gebied van online marketing bieden wij regelmatig trainingen aan. Zo laten wij je graag kennismaken met alle facetten van de online marketing. Of het nu gaat om promotie, fotografie of optimalisatie, wij leren jou wat goed is voor de website en waarom. Door middel van deze trainingen leer je niet alleen hoe je aanpassingen aan de website moet doen, maar vooral waarom en wanneer dat nodig is. Meer rendement uit je website is het uiteindelijke resultaat.

Bekijk ook alvast onze online marketing kennisbank voor relevante online marketing informatie en tips.

Wil jij meer omzet, naamsbekendheid en aantal klanten?   Gratis groeiscan ontvangen

 

Privacy Waarbog

DDMA

 


Facebook TriplePro  LinkedIn TriplePro

Algemene voorwaarden | Disclaimer

Triplepro Online Marketing B.V.
4.7 / 5 - 61 Beoordelingen