Contact opnemen?
 9.1 / 10 - 125 Beoordelingen

Gratis adviesgesprek

Workshop SEO teksten schrijven

Met goede teksten kun je jouw klanten bereiken, teasen en uiteindelijk aanzetten tot actie. Twijfel je of je webteksten goed genoeg zijn? Is de backspace knop jouw beste vriend? Of lukt het je gewoon niet om een begin te krijgen?

Tijdens deze workshop leer je hoe je goede teksten schrijft voor de zoekmachine én voor jouw online bezoekers. Wat komt daar allemaal bij kijken? Zesentwintig letters, taalgevoel en marketing. Na de cursus schrijf je slechts nog met trefzekere pennenstreken.

Wat levert het op? 

  • Je kunt verschillende schrijftechnieken toepassen.
  • Een door jou zelfgeschreven tekst die je daarna direct online kunt plaatsen.
  • Je krijgt een blauwdruk mee zodat je thuis de pen weer op kunt pakken.

Wanneer?

Datum

10-03-2020

Aanvang

18.45 uur 

Griffeweg 97

Groningen

Voor wie? 

Deze workshop is speciaal voor ondernemers die graag zelf SEO teksten willen leren schrijven. Het maakt niet uit of je geen letter op papier krijgt of juist veel te veel. Wij geven je tips en tricks waardoor iedereen een goede tekst kan schrijven. 

Programma

We beginnen het programma met een inloop van een kwartier waarna we beginnen met de workshop. We trappen af met een voorstelrondje en geven een introductie over het schrijven van teksten met alle belangrijkste ins & outs. Dit duurt circa 30 minuten. Daarna steken we de handen uit de mouwen en gaan we in twee uur aan de slag met het schrijven van teksten. 

Wil jij meer omzet, naamsbekendheid en klanten?   Gratis groeiscan ontvangen