klantenvertellentpom 9,0 hele ster hele ster hele ster hele ster halve ster 131 REVIEWS
Ontvang nu je gratis groeiscan!
  • Full-service marketing bureau sinds 2008
  • Premier partner Google & Facebook partner
  • Fonk 150 best agencies 2022
  • Partner in groei, samen succesvoller
Over mij

Joost Wind

Technische Directeur

  1. Kan super goed computeren.
  2. De buurman denkt dat hij printers repareert.
  3. Zwemt als een dolfijn, een hele snelle dolfijn.

 

Joost Joost

 

 

Één van onze oprichters, en onze technische grootmacht. Kan alles zolang het van achter de computer kan. En kan eigenlijk de rest ook wel.

Een kalme kracht, die graag op de achtergrond alle gaten dichtfietst. En toont zich ook graag op de voorgrond als daar zijn grootste toegevoegde waarde ligt. Heeft een snelle auto. En een prima fiets. En een boot. En nog een boot. Maar waarom ook niet als je je eigen aanlegsteiger hebt aan het Zuidlaardermeer.

Samen Succesvol 

Joost werkt samen met

 

 

 

 

 

 

 

Directie / MT

We starten de dag, onder het genot van zwarte koffie, met de bruisendste huddle van het kantoor. Zo zijn we direct op de hoogte van wat speelt binnen de organisatie en het MT. Met een bak vol inspiratie knallen wij vervolgens de dag in. Het MT is een energiek team met een heldere missie: ‘Samen succesvoller’. Onze strategie richt zich op kwaliteit van werken, ontwikkeling en relaties. We zijn flexibel georganiseerd, net zoals onze markt. Dat maakt dat wij snel kunnen inspelen op trends en ontwikkelingen. We krijgen energie van groei. Het kan altijd beter, het kan altijd meer, het kan altijd grootser. Groeien doen we ook letterlijk door de maandelijkse pizza-avonden. Wat ons betreft een top concept voor onze maandmeeting, puntje. En daarnaast incasseren we dagelijks een aantal slechte grappen van onze MT nar (de moppentapper in ons midden). Heel flauw, soms leuk. Je zult hem/haar snel genoeg live aan het werk zien. We beloven je, onze humor is het enige wat flauw is.

Online Marketing uitbesteden?

Mogen wij jou helpen met effectieve Online Marketing campagne?

  • Een gratis rapport met kansen
  • Een gratis en datagedreven advies op maat

 fonk

 

 

Wil jij meer omzet,
naamsbekendheid en klanten

 

Gratis groeiscan

 

contact