klantenvertellentpom 9,1 hele ster hele ster hele ster hele ster halve ster 140 REVIEWS
Ontvang nu je gratis groeiscan!
  • Full-service marketing bureau sinds 2008
  • Premier partner Google & Facebook partner
  • Fonk 150 best agencies 2022
  • Partner in groei, samen succesvoller
Over mij

Joost Wind

Technische Directeur

  1. Kan super goed computeren.
  2. De buurman denkt dat hij printers repareert.
  3. Zwemt als een dolfijn, een hele snelle dolfijn.

 

Joost Joost

 

 

Één van onze oprichters, en onze technische grootmacht. Kan alles zolang het van achter de computer kan. En kan eigenlijk de rest ook wel.

Een kalme kracht, die graag op de achtergrond alle gaten dichtfietst. En toont zich ook graag op de voorgrond als daar zijn grootste toegevoegde waarde ligt. Heeft een snelle auto. En een prima fiets. En een boot. En nog een boot. Maar waarom ook niet als je je eigen aanlegsteiger hebt aan het Zuidlaardermeer.

Samen Succesvol 

Joost werkt samen met

 

 

 

 

 

 

 

Directie / MT

We starten de dag, onder het genot van zwarte koffie, met de bruisendste huddle van het kantoor. Zo zijn we direct op de hoogte van wat speelt binnen de organisatie en het MT. Met een bak vol inspiratie knallen wij vervolgens de dag in. Het MT is een energiek team met een heldere missie: ‘Samen succesvoller’. Onze strategie richt zich op kwaliteit van werken, ontwikkeling en relaties. We zijn flexibel georganiseerd, net zoals onze markt. Dat maakt dat wij snel kunnen inspelen op trends en ontwikkelingen. We krijgen energie van groei. Het kan altijd beter, het kan altijd meer, het kan altijd grootser. Groeien doen we ook letterlijk door de maandelijkse pizza-avonden. Wat ons betreft een top concept voor onze maandmeeting, puntje. En daarnaast incasseren we dagelijks een aantal slechte grappen van onze MT nar (de moppentapper in ons midden). Heel flauw, soms leuk. Je zult hem/haar snel genoeg live aan het werk zien. We beloven je, onze humor is het enige wat flauw is.

Online Marketing uitbesteden?

Mogen wij jou helpen met effectieve Online Marketing campagne?

  • Een gratis rapport met kansen
  • Een gratis en datagedreven advies op maat

 fonk

 

 

 

 

Reviews

Waarom klanten van ons houden

Een nuchter en betrokken online marketing bureau in hartje Groningen. Gewoon normaal. Geen moeilijke woorden. Geen loze beloftes. Ons motto: samen werken = samen groeien.

Jouw doelen zijn onze doelen. Jouw groei betekent onze groei. Samen succesvoller, dat is waarin wij geloven.

 

4.7
hele ster hele ster hele ster hele ster halve ster
30 GOOGLE REVIEWS
quote quote

Topbedrijf erg professioneel

We hadden een leverancier die onze webshop niet had geupdate en niet wilde helpen. Nadat we Triplepro tegen kwamen hebben ze de gehele webshop gerepareerd en weer online gebracht. Momenteel helpen ze ons ook nog met de e-mails. Wat een verademing!

Enorm fijne samenwerking met TriplePro

Een vooruitstrevend bedrijf dat denkt in mogelijkheden. Gevuld met enthousiastelingen, creatievelingen en stuk voor stuk experts. Voor hebben ze een website gebouwd: enorm professioneel en dat allemaal in topvaart! Super tevreden!

Fantastische ervaring

Mijn bedrijf wordt super goed geholpen door Frits, echt een topper!

Een enthousiast TriplePro team heeft een prachtige en toegankelijke nieuwe website voor ons gebouwd.

Triple Pro houdt de vaart erin, is een betrouwbare partner, heeft welwillende, meedenkende, aardige, kundige en creatieve medewerkers, is flexibel, belooft uit enthousiasme weleens een beetje teveel, is dan oplossingsgericht, reageert altijd snel. Kortom een fijne partner om mee samen te werken. Met elkaar hebben we een hele mooie en fijne website gebouwd.

Het team is bereid om net die stap extra te zetten

Het team van Triple pro kan zich goed verplaatsen in de klant en denkt met de klant mee waar nodig. Kortom wij zijn een tevreden klant!

Goede en snelle communicatie maakt het samenwerken erg prettig

Ik vond het spannend met mijn nog kleine bedrijf te investeren in een marketing bureau. Tijdens een kennismakingsgesprek werd ik gerustgesteld en ik ben dit bedrijf gaan vertrouwen. Dat vertrouwen bleek terecht. De resultaten zijn ook naar alle tevredenheid!

   

 

 

Wil jij meer omzet,
naamsbekendheid en klanten?

 

Gratis groeiscan

 

contact