klantenvertellentpom 8,8 hele ster hele ster hele ster hele ster halve ster 140 REVIEWS
Ontvang nu je gratis groeiscan!
  • Full-service marketing bureau sinds 2008
  • Premier partner Google & Facebook partner
  • Fonk 150 best agencies 2022
  • Partner in groei, samen succesvoller

Update: 1 APRIL! 

Hoewel we bij TriplePro klanttevredenheid hoog in het vaandel hebben staan en altijd wel een stapje extra willen doen zijn we natuurlijk gewoon een online marketingbureau en geen bank ;) 

Dus mensen, onthoud het goed: Bij ABN Amro op de Grote Markt kun je pinnen, voor een goed scorende webshop of website loop je bij TriplePro naar binnen!


TriplePro slaat handen ineen met ABN AMRO

GRONINGEN, 27 maart 2019 – Vanaf april 2019 maakt TriplePro Online Marketing het mogelijk om ook geld te storten en te pinnen in hun kantoor aan de Griffeweg 97. TriplePro Online Marketing huist sinds juni 2018 in het oude kantoor van de ABN AMRO, welke sinds 19 januari 2018 zijn verhuisd naar de Grote Markt. Veel mensen weten de online marketing helden inmiddels wel te vinden, maar een groot aantal mensen denkt hier ook nog altijd de ABN AMRO te treffen.

Geregeld komen mensen dan ook naar binnen om te vragen of ze op het juiste adres zijn om hun geldzaken te kunnen regelen. En altijd moet het personeel van TriplePro deze mensen teleurstellen en doorverwijzen naar het kantoor van de ABN op de Grote Markt. Erg vervelend voor die mensen, maar ook voor het online marketingbureau: “Het enige wat wij willen, is mensen helpen. Voornamelijk met hun online marketing natuurlijk, maar waarom niet ook met hun bankzaken?” aldus een medewerker van het marketingbedrijf. Dit is dan ook de reden dat TriplePro Online Marketing de handen ineenslaat met ABN AMRO Groningen.

Beide bedrijven gaan zorgen voor een geldautomaat waar klanten van de bank zowel geld kunnen opnemen als storten. En daar is de directeur van TriplePro erg blij mee: “Dat is toch waar mensen het meest voor langskomen, dus dit leek ons de kortste klap. We zijn natuurlijk geen bedrijf met kennis van bankieren, dus voor hypotheekgesprekken en dergelijke moeten mensen nog wel gewoon naar het kantoor van de ABN AMRO op de Grote Markt. Maar even snel geld storten of opnemen kan nu wel gewoon.”

De geldautomaat is vanaf de eerste week van april 2019 te vinden in het kantoor van TriplePro Online Marketing aan de Griffeweg 97!

Wil jij meer omzet,
naamsbekendheid en klanten?

 

Gratis groeiscan

 

contact