klantenvertellentpom 8,8 hele ster hele ster hele ster hele ster halve ster 140 REVIEWS
Ontvang nu je gratis groeiscan!
  • Full-service marketing bureau sinds 2008
  • Premier partner Google & Facebook partner
  • Fonk 150 best agencies 2022
  • Partner in groei, samen succesvoller

Wat kost een website?

Door de komst van de coronapandemie is het voor bedrijven nog belangrijker geworden om online vindbaar te zijn. Dankzij een website is het immers mogelijk dat jouw klanten zich eerst gaan oriënteren voordat zij naar jouw winkel of bedrijf komen. Dit voorkomt onder andere dat jouw klanten komen ‘funshoppen’. Daarnaast maakt een website de stap om contact op te nemen aanzienlijk kleiner. Al jouw gegevens staan hierop vermeld, waardoor de klant direct weet hoe zij jou het beste kunnen bereiken. Niet voor niets is een website vandaag de dag vrijwel onmisbaar. Maar wat kost een website nou precies? Dat leggen de specialisten van TriplePro Online Marketing je graag uit! 

Kosten voor het bouwen van jouw website bepalen 

Het is lastig om de exacte kosten van een website te geven aangezien dit sterk afhankelijk is van de wensen die jij hebt. Dit is voor ieder bedrijf anders, waardoor wij altijd rekening houden met een aantal factoren. Welke dit zijn? Dat lees je natuurlijk hieronder: 

Gratis offerte & groeiscan

Laat een professionele website maken 

Wil je voorkomen dat je zelf een website gaat maken die niet de juiste uitstraling heeft? Laat dan eens een professionele website maken door een online marketing bureau. Bij TriplePro Online Marketing uit Groningen hebben wij als sinds 2008 ervaring met het maken van websites. Bij ons krijg je altijd een vrijblijvende offerte voor de eenmalige kosten op basis van bovenstaande factoren. Het is belangrijk om te weten dat het hierbij alleen gaat om een bedrag dat jouw professionele website op korte termijn gaat kosten.  

De kosten van een website op de lange termijn 

Natuurlijk zijn er ook kosten op de lange termijn verbonden aan een website. Hierbij kan je niet alleen denken aan het onderhoud, maar ook aan eventuele online marketing activiteiten. Zeker wanneer je wil dat jouw website gemakkelijk te vinden is in de zoekresultaten van Google kan het interessant zijn om te investeren in SEO. Daarom zijn jouw tijdsinvestering en betrokkenheid op de lange termijn ontzettend belangrijk. De extra kosten die worden gemaakt wanneer je investeert in online marketing zijn: 

Investeren in de kosten van een website

Zoals al eerder benoemd is oriënteren klanten zich vandaag de dag eerst online voordat zij naar een winkel of bedrijf gaan. Dit is niet zo vreemd aangezien dit ontzettend veel tijd bespaart. In tijden van corona zit immers niemand op een lang winkel bezoek te wachten. Hierdoor is een website als het ware voor veel bedrijven onmisbaar geworden. Toch moet jij je afvragen of een website wel handig is voor jouw bedrijf. De kosten hiervan bestaan immers uit twee delen: de kosten voor het bouwen en de kosten voor het succesvol maken. Wanneer je niet wil investeren in het laatste, dan kan de uitgave voor het bouwen van een website al te veel geld zijn. Of je een website nodig hebt hangt dus geheel af van het soort bedrijf dat je hebt.  

Website kosten bij TriplePro Online Marketing  

Laat TriplePro Online Marketing jouw website maken en geniet van het beste specialisme. Wij zijn al sinds 2008 het gezelligste online marketing bureau van Groningen en staan inmiddels bekend om onze nuchtere en betrokken samenwerking. Bij ons krijg je geen loze beloftes en moeilijke woorden, maar een betrouwbare partner die samen met jou wil groeien. Niet voor niets zijn jouw doelen ook onze doelen. Neem contact met ons op voor de website kosten en wie weet drinken wij binnenkort een verrukkelijke kop koffie of thee! 

Wil jij meer omzet,
naamsbekendheid en klanten?

 

Gratis groeiscan

 

contact