klantenvertellentpom 8,8 hele ster hele ster hele ster hele ster halve ster 140 REVIEWS
Ontvang nu je gratis groeiscan!
  • Full-service marketing bureau sinds 2008
  • Premier partner Google & Facebook partner
  • Fonk 150 best agencies 2022
  • Partner in groei, samen succesvoller

Redvan

Afosto | redvan.world

webshop
Case

Ontwikkel een webshop voor Redvan, het managementsysteem voor analyse en optimalisatie in de varkenssector. Hierbij moet voornamelijk de focus liggen op drie doelgroepen: de consument, de varkenshouder en de ketenpartij.

redvan
Oplossing

Redvan is een uniek product waarvan er maar 1 in zijn soort is. We zijn op basis van alle informatie gestart met het ontwerpen van een wireframe. Hierin hebben we gekozen om direct in de header een video af te laten spelen. Omdat het een complex product is kunnen we door middel van een video duidelijk laten zien wat Redvan is en wat zij doen. Gevolgd door een kleine intro, met hieronder groot uitgelicht de verschillende doelgroepen. Ook hier wordt door middel van duidelijk en helder beeldmateriaal kracht bij het onderwerp gezet. Door in de typografie de rode kleur subtiel te combineren met zwart en wit, oogt de website rustig, gestructureerd en clean.

 

Vrijblijvende offerte aanvragen

webshop webshop webshop webshop webshop webshop webshop

Webshop uitbesteden?

Wil je een succesvolle webshop? Stuur ons een vrijblijvend berichtje via het formulier. Of doe ons gelijk een belletje op 050-3050023

 fonk

Wil jij meer omzet,
naamsbekendheid en klanten?

 

Gratis groeiscan

 

contact