Contact opnemen?
 9.1 / 10 - 125 Beoordelingen

Gratis adviesgesprek

taska

Taska Lederwaren

Webshop | www.taskalederwaren.nl

 

logo afosto

Case: Een nieuwe webshop & een nieuwe huisstijl. Taska Ledewaren is gevestigd in Hoogeveen en gespecialiseerd in het reiskoffers & tassen. Reizen is de passie van deze ondernemer en dat moest duidelijk terug kom in het design. Daarnaast heeft de vorige webshop een paar jaar gedraaid en een redelijke domeinwaarde opgebouwd.

Oplossing: Van te voren hebben we een migratieplan opgesteld, waardoor de webshop zonder waarde te verliezen en online kon. In de nieuwe huisstijl hebben wij Taska Lederwaren in een nieuw jasje gegoten waarbij reizen eruit springt. In 2019 is de nieuwe webshop van Taska Lederwaren online gegaan.

Recensie: Professioneel & Energiek bedrijf Triplepro is een enthousiast en professioneel bedrijf. Zij denken mee, zoeken naar oplossingen en werk snel en resultaat gericht! Er is altijd ruimte voor vragen en zij nemen daar ook tijd voor! Het contact verliep prettig en snel. Wij zijn een tevreden klant! En daarnaast heeft triplepro een erg schattige hond, waardoor Tripelpro nog leuker wordt!

 

Geïnteresseerd geraakt?

Wil jij meer omzet, naamsbekendheid en klanten?   Gratis groeiscan ontvangen