klantenvertellentpom 9,2 hele ster hele ster hele ster hele ster halve ster 144 REVIEWS
Ontvang nu je gratis groeiscan!
  • Full-service marketing bureau sinds 2008
  • Premier partner Google & Facebook partner
  • Fonk 150 best agencies 2022
  • Partner in groei, samen succesvoller

Taska Lederwaren

Afosto | www.taskalederwaren.nl

webshop
Case

Een nieuwe webshop & een nieuwe huisstijl. Taska Ledewaren is gevestigd in Hoogeveen en gespecialiseerd in reiskoffers & tassen. Reizen is de passie van deze ondernemer en dat moest duidelijk terug kom in het design. Daarnaast heeft de vorige webshop een paar jaar gedraaid en een redelijke domeinwaarde opgebouwd. Maar hoe behoud je deze waarde bij het bouwen van een nieuwe website?

taska
Oplossing

Van te voren hebben we een migratieplan opgesteld, waardoor de webshop zonder waarde te verliezen online kon. In de nieuwe huisstijl hebben wij Taska Lederwaren in een nieuw jasje gegoten waarbij reizen eruit springt. In 2019 is de nieuwe webshop van Taska Lederwaren online gegaan. Dit is even geleden, maar de huisstijl en website is future-proof zoals je ziet. 

Recensie

Professioneel & Energiek bedrijf Triplepro is een enthousiast en professioneel bedrijf. Zij denken mee, zoeken naar oplossingen en werk snel en resultaat gericht! Er is altijd ruimte voor vragen en zij nemen daar ook tijd voor! Het contact verliep prettig en snel. Wij zijn een tevreden klant! En daarnaast heeft triplepro een erg schattige hond, waardoor Tripelpro nog leuker wordt!

 

Vrijblijvende offerte aanvragen

webshop webshop webshop webshop webshop webshop webshop

Webshop uitbesteden?

Wil je een succesvolle webshop? Stuur ons een vrijblijvend berichtje via het formulier. Of doe ons gelijk een belletje op 050-3050023

 fonk

Wil jij meer omzet,
naamsbekendheid en klanten?

 

Gratis groeiscan

 

contact