klantenvertellentpom 9,2 hele ster hele ster hele ster hele ster halve ster 144 REVIEWS
Ontvang nu je gratis groeiscan!
  • Full-service marketing bureau sinds 2008
  • Premier partner Google & Facebook partner
  • Fonk 150 best agencies 2022
  • Partner in groei, samen succesvoller

Snel online producten gaan verkopen?

Lege winkels, het is een harde klap voor veel ondernemers. Vooral voor ondernemers die wel een winkel hebben, maar nog geen webshop. Is het mogelijk om snel een webshop te laten maken zodat de online verkoop gestart kan worden? Ja.

Je kunt namelijk heel snel starten met een gedeelte van je winkelassortiment. Dit assortiment kun je in de loop der dagen steeds blijven uitbreiden. Hierdoor kun je snel de switch maken tussen offline verkopen en online verkopen.

Webshop informatie aanvragen

Wat heb je nodig om snel een online producten te kunnen verkopen?

Afosto & Lightspeed zijn bekende platformen voor de retailer.  

Ook een website die snel gemaakt moet worden moet er professioneel uitzien. Het design is daarin erg belangrijk. Het bepaald ook voor een groot gedeelte het succes van je webshop.

Een webshop heeft producten nodig, deze worden doorgaans via een csv in geladen. Wij helpen je met een product template die je vervolgens zelf makkelijk en snel kunt invullen. Wij importen voor jou de producten en de online verkoop kan bijna beginnen.

Een webshop heeft algemene voorwaarden nodig. Deze algemene voorwaarden heb je vast niet klaar hebben liggen, daarom kun je gebruik maken van ons voorbeeld algemene voorwaarden en waar nodig aanpassingen doen.

Een webshop zonder tekst leeft niet echt. Maar ook dit kun je steeds verder uitbreiden. Een homepagina, een over ons pagina en productteksten. De productteksten zijn veelal beschikbaar via de leveranciers. Voor nu kun je die prima gaan gebruiken.

Om online af te kunnen rekenen heb je een betaalprovider nodig. De meeste gebruikte paymentproviders zijn pay.nl & Mollie. Wij helpen je hier graag mee.

Om je webshop toegankelijk te maken voor bezoekers heb je een domeinnaam nodig. Er vanuit gaande dat je al een website hebt zou je een volgend domein kunnen gebruiken: webshop.jouwwebsitenaam.nl

De webshop staat. Nu nog bezoekers. Wij helpen je met deze to do list na het online gaan van je webshop.

 

Webshop informatie aanvragen

online online online online online online online online

Wil jij snel online kunnen verkopen?

Vraag hieronder meer informatie aan. Wij helpen je graag om te kijken hoe jij zo snel mogelijk online producten kunt verkopen.

 

 

Meer webshop informatie

Wil jij een snel webshop laten maken? Vul je hieronder je gegevens in om meer informatie te ontvangen.

Wil jij meer omzet,
naamsbekendheid en klanten?

 

Gratis groeiscan

 

contact