klantenvertellentpom 8,8 hele ster hele ster hele ster hele ster halve ster 140 REVIEWS
Ontvang nu je gratis groeiscan!
  • Full-service marketing bureau sinds 2008
  • Premier partner Google & Facebook partner
  • Fonk 150 best agencies 2022
  • Partner in groei, samen succesvoller

Goede fotografie voor je website

Een foto zegt meer dan 1000 woorden. Een uitspraak die we allemaal wel kennen. Met een foto kun je op een zeer gemakkelijke manier de juiste boodschap overbrengen. Emotie, een verhaal, voordelen of een toekomstdoel. Combineer je dit beeld met een sterke tekst, dan heb jij de bezoeker gevangen met jouw verhaal.

Waarom is fotografie online zo ontzettend belangrijk?

Websites zijn onpersoonlijk. Je hebt geen interactie zoals in een winkel, op de markt of op kantoor. Ook online geldt de regel dat mensen zaken doen met mensen. Met goede fotografie kun je de website persoonlijker maken, de juiste sfeer neer zetten en een vertrouwd beeld geven.

Daarnaast heb je weinig tijd om indruk te maken. Een websitebezoeker wil tegenwoordig al binnen drie seconden duidelijk hebben wat een website voor hem of haar te bieden heeft. Uit onderzoek is gebleken dat mensen steeds minder lezen, en vooral op de smartphone is dit erg teruggelopen. Een belangrijke reden hiervoor is dat men het leven steeds vluchtiger ervaart. Met beeld geef je bezoekers snel een impressie van wat ze mogen verwachten. Met goede fotografie grijp je aandacht van de bezoekers.

Kennismaken?

foto fotografie

 

Hoe lang kijken jouw bezoekers al tegen dezelfde foto's aan?

Heb jij recentelijk nog nieuwe foto’s op je website gezet? Of kijken jouw bezoekers al tijden tegen dezelfde plaatjes aan als ze jou online bezoeken? Door regelmatig nieuw beeld toe te voegen aan jouw website blijf je bezoekers verrassen en hongerig maken naar meer. Dat noemen we de beleving. Daarnaast wil jij als bedrijf natuurlijk graag laten zien wat je allemaal doet. Hoe zien jouw producten eruit? Hoe worden jouw diensten uitgevoerd? Wat zijn de resultaten van jouw producten of diensten. Laat dit vooral zien op jouw website. Want beeld zegt meer dan… Juist ja! 

In één oogopslag zonder vraagtekens

Kijk nog een kritisch naar je website en stel jezelf de vraag: staalt mijn website de sfeer en de beleving uit die ik met mijn website bedoeld heb? Is het antwoord geen volmondige ja, dan raden we je aan om jouw website eens goed te verwennen met professionele fotografie. Met herkenbare fotografie die je door alle kanalen heen kunt gebruiken, zowel online als offline, creëer je een bepaald thema rondom jouw producten of diensten. Natuurlijk is het even een investering, maar denk je eens in hoe waardevol het is als mensen in één oogopslag zien wat jij doet en kan. Een duidelijk beeld, zonder vraagtekens.

Wil jij meer omzet,
naamsbekendheid en klanten?

 

Gratis groeiscan

 

contact